RESAN HEM

Resan hem från Århus gick väl bra. Fick sovmorgon till halv sex. Tog bussen in till stan. Sista resan med gamla kära 9:an.. :( Kom till stationen, tåget gick halv nio. Var jättesorgligt att lämna Frida, kommer att sakna henne! :( Men vi kommer ju att ses i skolan! :)

Kom till Köpenhamn till halv tolv typ. Dubbelfrågade en massa personer 'Är nästa station Köpenhamn?', och alla bara 'Jaaa!!'. Haha, ville bara vara säker (a). Hämtade biljetten och kollade var tåget gick, perrong 26 stod det. Så jag stannade framför en utgång där det var en skylt med 26. Tänkte att jag skulle stanna inomhus, för det var typ lång tid innan tåget gick. Men sen en kvart innan gick jag ut. Jag följde skyltar där det stod 'spår 26 - 100 m', 'spår 16 - 50 m', 'spår 26 - 9 m'. Så kom jag fram, så var det tomt! Så stod det 26 på andra sidan också! Förstod mig inte på hissen, det såg typ tomt ut. Såg att tåget stod och väntade. Rusade upp för trapporna och ned igen, med mina tunga, stora väskor. Kutade in i tåget och satte mig. Det var nära, haha. Lite läskigt, för jag satt typ ensam i hela min vagn ett tag. Men sen så kom det folk. Var fortfarande nervös, ifall jag skulle ha tagit fel tåg. Men jag kom fram till Nässjö i alla fall. :)

Lite förvirrat i Nässjö också, för tåget stod där så lång tid innan den skulle avgå, så jag visste inte om det var den. Men jag chansade och hoppade på, haha. Hörde en tant fråga en man om tåget gick till Jönköping, han trodde det. Tur, tänkte jag.

Kom fram till Jönköping vid fyratiden. Det var ju x antal timmar, men det kändes inte så farligt, ganska skönt faktiskt. :) Stod och väntade på att min morbror skulle hämta mig. Till slut kom han och morfar och vi åkte hemmåt. Kom några timmar innan familjen. Men vi satt och åt och sen kollade jag lite på tv. Skönt att vara där, men samtidigt sorgligt men försökte att inte tänka på det.


Söta ord ♥

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0