MIN HUND ÄTER ALLT OCH ALLA!

Min hund är världens största matvrak! Han äter precis vad som helst! Det var som värst när han var valp. Vi skaffade honom på sommaren, och sen så blev det ju höst ganska fort. Med hösten kom svamparna. Och jag gick alltid ut med Chicko i skogen, och den stigen var full med svampspår! Längs hela stigen fanns det ju svampar, och dem hade Chicko lyckats ta, äta en bit, och sedan släppa när jag sade åt honom. Och det hände om och om igen. Vi tog ju samma stig varje gång nästan, och svampspåret bara fylldes på. Otroligt hur många svampar det faktiskt fanns!

Men pappa försökte göra något åt det. Så han gick ut och hällde, salt, peppar, salsasås, tabasco och en massa starka ämne på svamparna, för att sedan låta Chicko smaka. Fick det någon effekt tror ni? Nehej då! Chicko blev nog bara glad för lite smakämnen..

Nu för tiden finns det inte så många svampar här ute, men hans ny delikatess är äpplen! Han kan springa rakt mot målet tjugo meter bort och komma tillbaka med ett äpple en sekund senare. Och detta gör han minst fem gånger varje promenad. Hur bär han sig åt!? Han måste ha väldigt bra luktsinne! Men det har jag tänkt på, han går ju ut minst fyra gånger per dag och hittar äpplen varje gång - tar äpplena aldrig slut!? Det kan ju inte finnas hur många som helst liksom.. Var kommer alla ifrån?

Chicko äter pecis allting! Utom en sak - apelsiner! Och där ingår även clementiner och dylikt. Wtf, apelsiner av allting? Men han absolut älskar Fanta, vilket jag och min kompis upptäckte för någon dag sen. Vi hade köpt en flaska Fanta att dela på, och då fick Chicko smaka lite. Och gud vad han tyckte att det var gott! Han ville bara ha mer om mer.

Haha, kan skriva om min hunds ätvanor i evigheternas evighet, men då skulle nog ingen orka läsa. Men hur är era hundar (eller andra husdjur), äter de också allting? Är det något som de inte tycker om?

Chicko sitter och tigger mat av mig..

Söta ord ♥
Postat av: Vannaa

sv: haha de där var ju synd.. men jag vet inte jag vägrar tro det för många andra säger att han doftar "ljuvligt" (repotrar etc).



jättesöt vovve förresten =) min conny e också världens matvrak men pga han han blivit matsjuk =(

2009-04-09 @ 18:07:19
URL: http://vannaa.blogg.se/
Postat av: Sabine - Ab imo pectore

vad söt :D

2009-04-09 @ 18:22:05
URL: http://enibas.blogg.se/
Postat av: © Ainariel - Therese Marks fotodagbok

Oh heter du oxå Therese? :D



Svar: Tihi, dem är så söta :)

2009-04-09 @ 18:32:49
URL: http://www.ainariel.se.nu/
Postat av: Emma

Sv tack så mycket :)



Glad påsk!

2009-04-09 @ 18:56:03
URL: http://babesontour.blogg.se/
Postat av: P O U L I N E <3

Sv: Oke, jag letar också efter en jeansjacka. Men har redan köpt gladiatorsandaler :D

2009-04-09 @ 18:56:19
URL: http://poulines.blogg.se/
Postat av: Malin

Haha, min hund är likadan!

2009-04-09 @ 18:59:21
URL: http://malinmalin.webblogg.se/
Postat av: Anna

Svar: Ja jag har hittat den men jag har tyvärr inte köpt den än, vet inte ens om jag ska göra det. Kanske.. :)



Hur har din dag varit, då? Fin blogg förresten!

/ Anna

2009-04-09 @ 19:21:15
URL: http://naannah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0