KATTE KUNDE VISST VINNA?

Det var Kattekampen idag då. Har längtat efter den här dagen sen förra året, men gud vad misslyckat det blev. Först och främst så har det regnat hela dagen. Sen så hamnade vi typ på tråkigaste stället på läktaren där vi satt och frös arslet av oss. Sedan helt plötsligt säger de att de avbryter kampen för att Skrapan har kastat ägg på Katte!? Detta hade vi ju inte sett skymten av, men ändå, kändes väldigt lögjligt att blåsa av bara för det. Visst, idioriskt att kasta ägg, men jag menar förra året så kastade Katte ägg på oss, plus senap och ketchup. Inte avbröt de kampen för det? Nej, mycket dåligt säger jag bara. Men de lyckades övertala rektorerna att få fortsätta tävla utan publiken. Så vi fick ju gå då. Skitdåligt.

Alla försvann väldigt fort, inte ens en liten protest? Vi hamnade till slut utanför Studenternas och tittade på - i Kattes hejaklack(!?). Skrapans såg vi inte skymten av. Vi kände oss kanske lite utanför där, så till slut smet vi in igen på Studan där vi satt ensamma på typ hela läktaren. Poliserna och vakterna brydde sig inte om oss, trodde väl att vi hade varit med och tävlat eller något. Men iaf så vann Katte. Hur tusan gick det till!? Vi har ju vunnit elva år i rad. Men de blev skitglada, så det var ju kul iaf. Kul med lite mer spänning i kampen också. Men nästa år så vinner vi igen, det står 1-1 kan man säga, så tredje året gäller det! ;)

Alla hade en känsla av att vi skulle förlora i år. Det fattades ju så mycket folk i de olika grenarna att de tog in folk från publiken som fick vara med och tävla, haha. Plus att nu har ju 92:orna kommit!? De var helt förvirrade av att vara utan sina datorer så länge, hah. Men nästa år så kommer 93:orna, då går det nog bättre. Jag kan kanske förklara vår lilla teori;

90:orna - Ordentliga (Faktiskt, känner inte en enda som inte är det!)
91:orna - Upproriska (Vet inte om detta stämmer på just mig, men Ulla säger att 91:orna är så här)
92:orna - Töntiga (Ja, bevis dagligen i vår kära gamla skola)
93:orna - Sportiga (Vårt sista hopp inför nästa kamp!)

Inte heller blev det något i Stadsparken efter eftersom det var så dåligt väder. Vi som hade planerat att "festa" både idag och imorgon. Hade verklgien sett fram emot det! Appropå imorgon, bror min tar studenten och fyller 20 och syster tar examen. En kompis fyller även 18 idag. Hm, snacka om att jag kommer att bli pank. Plus att jag ska köpa biljetter till konserten med Muse. Men men. Tips, vad kan man köpa i studentpresent till en kille?


Bild av vårt lilla band, eller något. Under fotbollsmatchen då vi fortfarande hade lite hopp om seger..

Tog förresten x antal timmar för mig att inse att Kattes hejaklack sjöng "O-a Katedral, säg o-a Katedral!"  och inte "Hora Katedral, säg hora Katedral!". Undrade varför de förolämpade sig själva, heh..


Söta ord ♥
Postat av: Ulla

Okej vi 91:or kanske inte är så upproriska, det kanske var lite fel ord. Vi är nog lite mer "vi bryr oss inte om nånting alls och förstör för alla andra"?

2009-06-04 @ 17:47:28
URL: http://ulrikap.blogg.se/
Postat av: Madde

Tackar så jättemycket! :D

2009-06-04 @ 23:18:01
URL: http://madeleinegothe.blogg.se/
Postat av: ROLF

Ha en skön lördag.kram

2009-06-06 @ 11:44:28
URL: http://www.metrobloggen.se/ernst
Postat av: Olivia

Kolla gärna in min blogg=)

2009-06-07 @ 00:30:24
URL: http://oliviiaw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0