SCAR'S UNITED STATES OF WHAT EVER <3


SVETTIS

Idag öppnade Svettis igen då efter sommarlovet. Första dagen, och självklart var jag och Johanna där och köpte kort! ;) Tyvärr så tappade vi Maria och Simone som byter till Friskis & Svettis. Synd. Men jag och Johanna gick på spinning idag. Jättejobbigt, men man mår så himla bra under och efter passet. Känner sig så nyttig och bra! Sen så simmade vi lite innan vi åkte hem. Det är skönt nu också, för vi har hyrt ett skåp på Svettis, så nu slipper man släpa på så många saker fram och tillbaka hela tiden. Jätteskönt faktiskt! ;) Imorgon blir det gympa medel! ;D


ALTERNATIV MEDICIN

Tenamoss. De två första dagarna i skolan har precis varit då. Det har varit kul att komma tillbaka och så, träffa kompisarna bland annat. Skrev lite igår som jag inte uppdaterade. Här är första dagen:

Första dagen i skolan idag då. Minns hur det var när man var liten, skulle köpa sina första-skoldagen-kläder. Och det har ju inte slutat. Fortfarande nu så tänker jag, (och det flesta andra), på vad man ska ha på sig sin första skoldag. Jag har så att jag inte vill vara för fin, (för då tror folk att jag försöker vara fin för att det är första skoldagen så kan jag aldrig ha de kläderna igen knäppt jag vet), och jag vill inte ha för fula kläder på mig. Utan något mitt i mellan. Sällan jag har något som passar för mitt i mellan dock. Det brukar alltid bli jeans och något linne, i alla fall förra året och idag, hehe.

Haha, lite mysko, men aja, lägger upp det ändå, haha. Och nu skriver jag om hur det var idag då, haha.. ;)

Men det har varit jättekul i skolan! Eller jättekul var väl att ta i. Igår när jag kom hem hade jag jätteont i huvudet, så jag gick och lade mig på en gång. Vaknade imorse halv sex, haha. Men då gick jag upp. Hade sovmorgon, men det var skönt att komma upp tidigt ändå. Kunde liksom inte sova mer, haha, hade sovit typ tolv timmar. Igår var jag lite deppig att skolan börjat igen, för dagarna kändes så långa, och det var typ inga lektioner som jag kände verkade roliga. Men det var kul idag! Samhälle var kul. Hatade ju SO och sånt i högstadiet, men nu är det kul. Vi har ju Fredrik, han som gör det roligt och intressant, haha.

Sen hade vi Alternativ Medicin. Ny lärare. Hon kom in, tände typ ett ljus, tog upp en mysko blomma, (havtörn), lade den på bordet och satte på lugn musik. Jag bara "Okeey..". Men det var så intressant! Hon pratade bara om saker vi skulle lära oss under året. Typ tradionell kinesisk meditaion, healing, ayur veda (vad man är för person och hur man ska leva då), örter, kiropraktik, naprapati, irisdiagnostik (läsa av hur personen är på deras iris), håranalys, feng shui, magnetism och en massa annat. Blev så kär i den lektionen! Satt typ med öppen mun och lutat huvud hela lektionen, haha. Men hon berättade om currykryssen. I typ de kryssen blir man trött och förlorar energi. Kopierade lite från Wikipedia;

" Currylinjer skall enligt de som tror på jordstrålning finnas med cirka 4 m mellanrum och gå i diagonal riktning jämfört med väderstrecken. På de platser där Currylinjer möts bildas så kallade Currykryss. I dessa ska det enligt anhängarna av teorin vara farligt att sova eftersom man då kan drabbas av allehanda sjukdomar. En avhandling i ämnet, Jordklotets osynliga murar med sina dödande kryss av Leif Floberg, menade till och med att alla träd i skogen som fallit omkull eller som såg sjuka ut kunde förklaras med att de stod just i currykryss. Andra påståenden är att katter gärna sover i currykryss och att myrstackar byggs i dem. "

Hundar vill typ inte sova i de kryssen. Ska låna hem ett par pinn-grejer elelr vad de heter, så kan man mäta var de finns någonstans. Fett coolt. ^^ Men skitkul att kunna lite sånt och om såna saker. Synd att vi bara ska ha den här lektionen en gång i veckan.

Sen vård, tråkigt igen, Ingela, suck. Men fick sluta en timme tidigare, skönt!

Det var lite om min dag, det blev lite mycket, hehe. Men jag tycker bara att det är så intressant med Alternativ Medicin. Kommer typ skriva allting jag lär mig här, haha. Sorry om det var tråkigt att läsa, haha.


SLUT PÅ LOVET

Sista dagen på lovet idag då. Var på stan och skaffade de sista skolgrejerna som behövdes. Köpte även två linnen och ett par jeans, som än så länge är för små, tehe, men billiga.. ;) Ska faktiskt bli kul att börja skolan igen. Känner liksom ingen ångest eller något sådant inför imorgon, kanske bara ett par enstaka lektioner, hehe.

Var på stan idag, hittade som sagt lite som jag köpte, men även sådant som jag inte köpte. Tex en brun skinnjacka, 800:- typ. Inte så jättedyrt jämfört med andra jag har sett, men ändå, har inte de pengarna - än. ;) En väska också, blå eller röd, passar perfekt till skolan, 500:-. En annan fin 'vanlig' väska, brun eller svart, 400:-. Plus att jag ska beställa ett par stövlar och gummistövlar, 500:- styck. Och köpa Svettis-kort på måndag, 900:-. Så det är mycket jag vill ha, men inte kan få. Någon som känner sig sugen att ge mig lite pengar? (a) Lol. Har typ 1000 kr pappa är skyldig mig, måste bara bestämma vad av detta jag ska köpa. Just nu så lutar det åt jackan. Det är bara det att jag ska börja på Svettis och verkligen råbanta! Så om jag köper den så kanske den inte passar sedan. Men jag vet ju inte ens om jag lyckas gå ner, tror inte det, men man vet ju aldrig, det kan ju hända. Förstår ni hur jag tänker? Haha, komplicerat, lol.

Btw, har en ny bok. Den heter "Che". Min syster hade/har ju en massa bilder och sådant av honom, så jag blev intresserad för några år sen, tyckte ju om det där klassiska fotot av honom, ni vet. Men hon klagade på att jag inte visste något om honom när jag hade en sådan pinj(eller vad det heter), och det gjorde jag ju inte heller. Kan ju hålla med om att folk inte borde smycka sig med sånt om man inte vet något om vem han var, vad han stod för eller vad han gjorde. Jag kan ju säga att jag inte vet så mycket om honom. Syster älskade ju typ honom iaf. Medan en kompis sa något om att han var ganska hemsk han också, och en massa, typ tortyrläger och en massa sånt.. Så nu ska jag läsa boken om hans liv och se vad jag tycker om honom sedan.  Plus att jag blir ltie allmänbildad.

Men nu ska jag se klart på en film, En ung Jane Austen. See you later, alligator..

SEX AND THE CITY

Igår träffade jag Johanna på stan. Vi  gick runt, skaffade lite skolsaker och sånt, plus en massa fina smycken! ^^ Skaffade äntligen en kalender. Det var inte en sån som jag ville ha, men jag pallade inte vänta och leta längre. Men jag älskar den nu. Den är guuuuldig. ^^ Satt på varma gubben och åt kladdkaka, mys. <3

Sen gick vi på bio på kvällen, SEX AND THE CITY. Den var fett med bra! Vill ha den på film sen när den kommer ut. Jag har faktiskt inte sett ett enda avsnitt på tv. Är inte det coolt eller vad!? Att jag lyckats undvika att se. Typ en halv månad sen såg jag en minut på tv, men det är allt, haha. Men nu kommer jag absolut att se på gamla avsnitten på tv, tehe.. :)


JAHAPP

Har typ varit upptagen dagligen hela veckan. Det är ju kul, men längtar bara tills att jag kan sova ut riktigt länge en morgon. Kanske imorgon? Har ingen planerat då. Än. Och sen börjar skolan, och då är det slut på sovmorgon. Varit hos Anna och Elina i helgen. Elina fyller idag, GRATTIS!, plus att hon börjar skolan idag. Världens bästa present tror jag, lol. Så vi hade en liten fest hos dem. Typ 20 pers tror jag. Kände ingen av dem, ehe, men det var sköjj ändå. Kom hem igår kväll då.

Förresten, min data har dött, rip. Med alla mina bilder.. :( Pappa ska försöka återuppliva den, men då försvinner troligtvis alla bilderna också. Hemskt. Men det är lugnt, jag har ju nästan alla på bilddagboken också. Försökte lägga in bilderna på en skiva innan datan dog, men det gick inte av någon konstig anledning. Surt.

Ska gå ut med Chicko nu innan jag åker ner på stan. Ses.

FIKA MED SIMONE

Åkte ned på stan på kvällen för att fika med Simone. Gick runt i en timme typ innan vi till slut valde café, haha. Men det var riktigt mysigt, satt där i ett par timmar och pratade. Och nu sitter man och käkar smågodis som man köpte nere på stan. Har varit riktigt nyttig idag, haha, men det får man la unna sig. Vi bestämde i alle fall att nästa år blir det Hultsfred! Fett kul! :D


SEG

Är lite seg idag. Gick typ upp kl 7, kan knappt tro det själv, haha. Städade lite. Men typ halv elva så gick jag ut med Chicko, men fick världens mensvärk och var bara ute en kvart typ. Kom hem och lade mig för att blunda en stund i mammas säng - vaknade fem timmar senare. Hehe, så där flög den dagen förbi! Var tvungen att gå ut med Chicko, och sen var jag tvungen att äta, som jag inte hade gjort sen frukost. Kollade sedan på slutet av Pirates of the Carribean 3 och sitter här nu. Försöker städa, men jag har så mycket skit som jag inte vill ha och inte vill slänga! Har försökt köpa kartonger och lådor att sortera allt i innan i flera år, men det blir bara stökigare, haha. Så nu ska jag försöka att slänga allting. Det är ju så mycket barndomsminnen, gamla presenter från kompisar och saker jag fått av t ex farmor som ligger överallt. Mycket som man inte skulle ha haft eller ens velat ha om man inte hade fått dem av någon. Och tusen saker från skolan! Har slängt mycket av det hittills, men det tar emot, får lite ångest. Men nu har jag bestämt mig för att bara behålla sakerna som jag tycker bäst om från farmor, för man kan ju inte behålla allting. Det är så mycket småsaker jag har fått av henne. Så jag ska kolla om mamma eller pappa vill ha dem, ananrs så slänger jag dem. Samma sak med alla presenter och barndomsminnen. Ska bara behålla sånt som verkligen betyder något och som kanske har ett minne. För man kommer ju bara att samla på sig mera under åren, och då kommer det bara bli svårare att slänga.

REGGAE-FESTIVALEN

Vill ju jättegärna gå på reggae-festivalen. Men jag känner typ ingen som gillar reggae, så ingen vill typ gå md mig. Och de som vill kan inte. Suck, orkar inte. Blir så himla depp. Det skulle faktiskt räcka att bara gå en dag och inte alla tre, men itne ens det kan någon. Men men, man kan inte få allt här i livet, och jag kan inte få något.

HOS ANNA

Åkte äntligen till Anna i söndags då! Vi träffas så sällan nu. Men det var skitkul! Anna, jag och Elina hade filmkväll. Det var tänkt att vi skulle ha Ben&Jerry's, men det fanns inte där vi handlade.. :( Men det blev CarteDore istället, men supergott.  Vi såg typ fyra filmer, asmys. Sen sov jag över till måndagen. Så gick vi på stan och träffade deras kompisar, typ ett band, Sugarfree. Sen kom även en kille från ett annat band som jag faktiskt sett, Shallow Sense. Så gick vi till replokalen och lyssnade på när de repade. Asbra de är. Sen blev det hemmåt. Anna och Elina tog bussen lite tidigare, så jag fick vänta på min buss. Och vilka kommer inte då? Jo, killarna. Trummisen skulle ta samma buss som mig, så då fick man sällskap en kort bit. Bussen tog typ 1,5 timmar, suck. Så kom jag hem och sov så gott och oroade mig för morgondagen. Skulle upp typ kl. 5 för att hinna med allt idag, och jag kom hem halv två! Sova tre och en halv timma. Tack och lov så ändrade vi på det, så att jag slapp gå upp tidigt..


DAGENS..

Hahah, har typ gjort absolut ingenting idag, men ändå, hehe.. XD

Dagens vill ha: Lite filmer och skivor som jag är för snål för att köpa.. :(:P
Dagens klädsel: Gråa, rutiga shorts. Grönt tub-linne.
Dagens smink: Inget, har knappt varit ute idag, förutom när jag gick ut med hunden.. ´XD
Dagens frisyr: Ingen, haha, något knullruffs liknande otvättat fult.. XD Behöver klippa mig, men vet inte hur.. :/ Hjälp?
Dagens låt: Har ej lyssnat på musik idag.. XD Lite radio, men minns inte en enda låt. Eller jo, någon med Alcazar, haha.
Dagens planer: Duscha. Det blev icke av. Haha.
Dagens bästa: Ehm, lyckades få mig själv att tvätta lite kläder..? :SXD
Dagens roligaste: Eh, vet inte, en kille som förföljde mig i skogen, haha. Fast det var ju lite läskigt också.. :SXD
Dagens dummaste: Cyklade ner till Ica och köpte godis.. :( Men fett gott ju! Haha.. XD
Dagens misslyckande: Allt. Har ju inte gjort någonting idag, fett onödigt.. :/
Dagens köp: Som sagt, godis, haha.. T_T Och fyllde på min mobil.. ^^
Dagens humör: Seeg, och gudissugen.. X)


RSS 2.0