TALANGKAMPEN

Försov mig i morse igen då, suck.

Birgitta, engelskaläraren, påpekade att jag hade försovit mig igen, haha, men hon bara skrattade.. :P Vi pratade betyg med henne, jag hade MVG då.. ^^ Sen såg vi på Skruva den som Beckham.

Dataprov. Gick väl okey. Frågade Thomas om hjälp hela tiden, haha. Han bara suckade, haha. Sen så blev det lite fel på mitt prov, fast det var faktiskt hans fel! Asså, han är lärare då.. (a) Och han kunde inte hjälpa mig. Lol. Det var prov i Excel. Trodde innan att jag kunde få MVG i data, men nu kanske jag sänker mig.. :/

Håltimme på matten, färdig med kursen, yey! ;D

Sen såg vi på slutet av Änglagård elelr vad den heter på Mäsken. Hade inte ens sett början så det var astråkigt för mig, haha.

Åkte hem. Familjen åkte till Småland, så jag är ensam hemma, bara Stoffe och Chicko hemma. Okey, jag är itne ensam hemma då, men saksamma! X3

Åt på kinarestaurang och grattade Maria som fyllde 17! Grattis till henne! :)

Förresten så fick jag min första lyckokaka, någonsinn!! :DD

Sen såg vi på Talangkampen i Musikens Hus.. : ) Soran Ismael och Björn Gustafsson var där.. :D Asroliga båda två! Och självklart vann Skrapan-pojkarna tävlingen. De fem revisorerna eller vad de hette, ehe.

Video kommer här. Soran Ismael sjunger om Björn :) <3


1.) J&T i Musikens hus                         5.) Smygfoto på tjejorna
2.) Juryn sitter och diskuterar              6.) E&M posar lite
3.) Björn Gustafsson                            7.) C,E,J&A
4.) Skrapankillarna som vann               8.) A&C söta

D:|

JÄVLA MYGGBETT!!

VET INTE

Okey, imorgon är det Talangkampen, och då ska vi kanske åka till Småland!? Alltid sådan jävla timing när vi ska ner dit!? Björn Gustafsson och Soren Ismael kommer dit. Och innan ska vi gå ut och äta för att Maria fyller. Men samtidigt så konfar min kusin sig. Men jag vet inte. Det ska alltid bli så här!? Och om jag är hemma så kan jag ta hand om Chicko också, så slipper han följa med. Och min syster kan följa med istället för mig.. Men jag vet inte.. T_T Hjälp!?

BEAUTY

Enjoy the power and beauty of your youth. Never mind. You will not understand the power and beauty of your youth until they have faded. But trust me, in 20 years you'll look back at photos of yourself and recall in a way you can't grasp now how much possibility lay before you and how fabulous you really looked.


ROSA SKOR

Har köpt rosa vackra skor, halva priset också!! Lite små bara, men saksamma ^^

image20

tty jtmj

rtjt uk yuk

ESC

Kollade på Eurovision Song Contest med familjen då. Lite besviken att vi kom så långt ned då. Visst ju att vi absolut inte skulle vinna eller komma högt upp som alla sa, vi tror alltid att vi komer att vinna och bla bla bla. Men jag trodde aldrig att vi skulle komma så långt ned!? Charlotte var mycket bättre än de flesta.

Jag gillade mest Albanien, Georgien, Ryssland och Israel. Minns inte om det var en till, men aja.. :P Men så konstigt att Israel fick så få röster och en så dålig platsering!? Synd att han inte vann. Men hejade ju på Ryssland också, yeh.. (Y) Tack och lov att han vann och inte Grekland eller Ukraina, hemsk!? Hatar henne, haha. Men tyckte bättre om ryssens förra bidrag, 'Never ever let you go'. Den var ändå mycket bättre tyckte jag! Skulle ha vunnit då. Men älskar ju skridskokillen! Cooling. ;) Ser ut som killen i Dum, Dummare.. XD

Men kvällens höjdpunkt var då Björn! När min brorsa sa att han skulle dela ut rösterna tänkte jag bara nej vad pinsamt. Men vi bara satt och asgarvade hemma, haha. Han var så skön!? "Aajsland.. is.. it's true.."!! XD "Bosnien & Hersegååvina"! Sköning. ^^SNART MORGON

Okey, idag när jag kom hem från skolan så gick jag ut med Chicko på en långis. Sen kollade jag lite på tv, gick och lade, (men bara för en liten stund!), vid fyra-fem tiden kanske. Och då somnade jag ju såklart. Vaknade vid 21.00 och har suttit här sen dess. Klockan är nu 03.04, och jag sitter och spelar poker, lol, förvånande va!? Och så tittade jag ut genom fönstret, och solen börjar gå upp! Jag har itne gått och lagt mig än, och solen går redan upp! Haha. Kommer att bli ruskigt kul imorgon. Kommer att dö, haha. Har i alla fall gjort klart svenska-läxan!

Mm, jag kommer ju att få värsta skönhetssömnen inatt då!

image19

ARGH!?

Nu fick jag verkligen damp!? Hade suttit och skrivit ett bra tag nu vad som hade hänt in i minsta detalj!? Alltså, det blev jättemycket! Så skulle jag Spara & publicera, så försvinner allting!? Asså, jag loggades ut!? Fy fan vad irreterande!? Och tror ni att jag orkar skriva om allting igen, ens LITE!? NEJ!! Fy fan..

18 MAJ

Ja, klockan är 02:43 och jag kan inte sova. Okey, jag har ju inte riktigt försökt, men det behövs inte, jag vet att jag ändå inte skulle lyckas.. XD Gick upp 15.00 idag, väldigt lyckat. Och eftersom jag inte går och lägger mej nu så kommer jag troligen att lyckas vända upp och ner på hela dygnet - igen. T_T Så jag täntke att jag skriver lite här, sen TVINGAR jag mej själv att gå och lägga mej och i alla fal försöka sova.

Vet ni vad. Jag var med Frida på Stadsteatern för något år sen och såg Mimmi i en tävling. Det var en massa som uppträdde med olika saker, minns dock inte vad det hette som vi gick på. Men då sa Frida att en komiker som hade varit med och gjort stand-up var SOREN ISMAEL?! :D Jag minns ju honom, han var ju en av mina favoriter. En annan kille gillade jag också som sjöng, men röstade ändå på Soren. :) Coolt, visste inte att det var han, men nu när hon sa det så minns jag att det var han. ^^ Tehe, coolt tyckte jag iaf.. (a) Ska ju se honom och Björn igen om knappt någon månad i Talangkampen. Ska bli kul. :)

Inte bättre i min fot!? Vet itne vad som hänt. Det kan ju inte vara mer än en överantsrängning, då skulle det ju ha gjort mycket mer ont. Hoppas bara att det går över tills tisdag, och att jag ROCKAR då! :D Tehe, lol, som om.

image18

14 MAJ

Har varit bara liite stressad de här senaste veckorna. Fast nu när i alla fall nationella matte är över så känns det lite bättre. Men man kan ju inte säga att det gick så jättebra, kanske VG max. Sköt på ett prov i Arbetsmiljö, jag fick det men ångrar mej lite nu, ifall jag kan få minus för det.

Hade gympa igår, Cooper-testet. Hade varit ute och 'vandrat' *internskämt* kvällen innan med Frida, Njörn, Micke och Fredrik. Vi var ute och gick i fyra timmar typ!? Så jag hade typ ont i foten nästa dag, överansträngd tror jag. Men det känns så typiskt att jag fick ont i foten när vi skulle ha Cooper. För det är verkligen vad alla skyller på; att de har otn i foten!? Så jag tänkte att jag skulle försöka, men när jag kommit halvvägs gav jag upp och tänkte försöka nästa vecka. Var med och spelade bränboll sen, fick ltie ondare i foten. Och idag när jag hade varit ute med Chicko kändes den inte bra. Får väl försöka vila foten lite.

Idag var det Operation Dagsverket. Hade glömt säga det till mamma och pappa, (ska ju jobba hemma), så de hann inte ge mej några uppgifter, mohaha. Jag tänkte inte jobba, kanske bara betala med egna pengar. Fast sen så kände jag mej så onyttig och tänkte att jag kunde ju fixa disken i alla fall. Så jag städade köket, blev jättefint. Sen städade jag min sminkväska, jätteduktig. ^^ Mitt badrumsskåp, värsta fint nu! Och dammsugade. Tvättade min tvätt!!! Första gången jag tvättade!! XD Hahah, vågen tack!? Sen så vek jag den redan rena tvätten, och sedan min tvätt som jag tvättade själv!! ^^ Gjorde kanske inte så mycket idag, men ändå.

Borde plugga lite till Arbetsmiljön, men pallar inte. Gud vad jag är dålig.

INGEN KRETA

Johanna frågade mig på måndags om jag ville följa med henne och hennes föräldrar till Kreta. Självklart ville jag  det, vi pratade om det och vi skulle ha så himla kul! Lyckades till slut övertala mamma och pappa. Men det skulle kosta 7000 typ.. Hotell och resan skulle kosta typ 4000, sen mat och fickpengar 3000 typ. Jag var ju självklart tvungen att hjälpa till själv också, men ville åka. Fast var tveksam, så mycket som jag får i studiebidrag på sju månader, (har ju inget jobb heller!?), skulle jag göra av med på sju dagar. Kändes onödigt. Men hennes föräldrar kollade upp och det fanns en biljett kvar. Fast vi var tvugna att köpa ett till rum då på hotellet, för det fanns inte plats med en säng till. Och då kostade bara hotellet och resan 6000, plus 3000 mat och fickpengar. 9000!? Fick fortfarande för mamma, men jag blev tveksam. Så då bestämde jag mig för att skita i att följa med. Kändes så onödigt. Det kostar mer än vad det är värt. Jag skulle ju inte kunna göra någonting eller köpa något på hela sommaren!? Så jag bestämde mej för att inte följa med. Jättesynd tycker jag, men är samtidigt nöjd med beslutet. Nu kommer jag att kunna göra så mycket annat på lovet också! Bara att vänta tills min familj ska åka utomlands igen.. :)

VALBORG

På morgonen träffade jag Johanna, Elin och Ulla på stan. Gick runt lite, kollade lite smått på forsränningen, köpte glass, satt och pratade och gick lite på stan. Det var mys, stannade inte så länge, åkte hem sen.

Åkte tillbaka till stan på kvällen. Då kom alla tjejerna; Simone, Cornelia, Johanna, Ulrika, Maria, Elin och enare två av Elins kompisar. Jättemys! Satt och hade picknick i stadsparken. Alla hade mat med sig utom jag, men jag nöjde mig med min dricka, lol.. Körde lite kort, Cornelia sög inte alls. Sen våghals. Fick typ bara två, den ena ville jag itne göra för jag ville itne förvirra min stackars kusin så mycket, haha, hon skulle ju ta det på allvar. Sen ringde jag bästis min på skyddat nummer och sa att jag var naken, tror inte ens att hon hörde vad jag sa. Lol. Men flaskan kom aldrig på mej, kanske ganska glad för det, haha, lol. Vet itne vad vi gjorde, satt och snackade. Höll utkik efter poliser, lol.

Sen åkte vi till Gamla Uppsala och såg på kasa. ^^ Jättemysigt. Länge sen jag såg en kasa, tror jag.

Sen tillbaka till stan. Lite mer i stadsparken. Medans tjejerna kissade i floden så gick jag och Ulla och stod i pankakskön, yummy, haha. Asså, vet inte riktigt vad vi gjorde, men det var riktigt lyckad kväll! <33

RSS 2.0