HALLOWEEN

Glömde säga HAPPY HALLOWEEN! ;D Mohahahah *försöker låta mörk som ett läskigt, ondt monster*

Och Grattis till Cornelia som fyller 18 idag! :D Grattis gumman!! <33

SKAFFAT OUTFIT

Cyklade ute i regnet idag också till Boländerna. I nedförsbacken brukar det gå jättefort för mig, läskigt fort nästan. Men nu hade jag värsta motvingen med regn och vind och fick trampa för att överhuvudtaget komma någonstans. Det var skitjobbigt. Och kallt, vinden oh regnet bara skärde mot mina kinder. Men hade faktiskt mina gummistävlar och regnjacka på mig, så det var bara lite av mina ben som blev blöta. Haha, det går frammåt, minsann.. ;) Det kommer ju troligen att börja snöa snart, men jag tycker gott att det kan vänta en vecka tills jag är i Danmark. För då slipper jag köpa ett busskort, för det skulle ju vara onödigt. Men troligen så kommer det att börja snöa i natt eller imorgon, för det har det gjort de två senaste åren. :)

Jaha, har en outfit tills ikväll då. :) Ganska satsig faktiskt. Men aja. Det kommer nog att bli ganska kallt, haha. Får se om jag har vanliga tights under. Vad jag är får ni se ikväll. :) Och ni som inte kommer dit får se bilder imorgon. :D Haha, men gud vad kul det kommer att bli! ;D

VINTERTID

Borde kanske ställa om klockan till vintertid? Har liksom inte gjort det än.. Det blir ju så att jag alltid får en halv hjärtattack när jag kollar på min klocka och inser hur försenad jag är. Sen kommer jag på att jag inte har ställt tillbaka klockan en timme än. Jag vet inte varför, men jag får ångest över det och skjuter upp det så mycket jag kan. Kanske för att då kommer kanske hela klockan att bli fel och jag vet inte vad det är för tid. Hm, kanske inte så stor chans ändå..  Eller att då kommer jag att glömma bort att jag ställt tillbaka klockan. Så istället för att komma en timme tidigt så kommer jag en timme sent. Hm, okey, dåliga orsaker. Borde ställa tillbaka klockorna snart..

BLÖTT

Jag är riiktigt sur just nu. Cyklade ner till stan för att möta Johanna, vi skulle träna. Det regnade, så jag blev lite blöt. Men jag ville verklgien träna, så jag cyklade ändå. Kom lite tidigt, vandrade runt på stan. Och när vi väl kommer till Svettis sen så har Johanna inte med sig sin nyckel!? Hon tappade ju min hos Elin, och nu så glömde hon sin hemma. Så vi hade ingen nyckel till skåpet!? Så vi kunde inte träna. Bara att vända hemmåt, fatta vad surt. Och nu så spöregnade det ju ute! Så jag cyklade hem. Asså, fatta vad blöt jag blev! Jag fick värsta vattenpölen min sko, och i min sko. Och överallt. Blev så blöt så att det såg ut som att jag hade badat. Det var inte mysigt. Hade tappat känseln i mina ben när jag väl var hemma, haha. Men det var verkligen surt, för att jag tajmade ju ihop så att Johanna och jag skulle träna ihop, för att jag inte har någon nyckel. Så glömmer hon sin!? Bajs.

Lägligt så kom mina fina rosa gummistövlar idag. Men använde ju inte dem idag, smart som jag är. -.- Borde börja löeta efter en regnjacka också.

Ska bli kul imorgon. Alla tjejorna ska hem till Maria. Vet inte vad jag ska klä ut mig till än. Något tips? :) Ska till stan imorgon innan och se om jag hittar något snyggt billigt, hehe. :) Hade ju tänkt att vara en docka, eller något liknande. Har en så snygg bild i huvudet på hur kläderna och sminket skulle se ut. Men dock kan det nog bli svårt att hitta alla kläderna - och kanske lite dyrt? Men vi får se hur det går, haha.

Ska nog gå och ta ett fotbad nu, tehe. Hoppas bara inte att jag blir förkyld imorgon. Puss.

HUMOR

" - Ni har begärt att använda en personlig fordonsskylt med teckenkombinationen X32IARO. Den beteckning som du har ansökt om kan väcka anstöt om den läses baklänges, i en backspegel eller liknande, skriver Vägverket i sitt svar till bilägaren. "


KUL VIDEO

Hejsan. Tänkte bara skriva ett litet kort inlägg om dagen innan jag går och lägger mig. Kom nyss hem, har varit hos Frida. Vi såg typ blad annat på film; Bröderna Grimm och Hancock, eller vad den heter.. Båda var väl bra, men förväntade mig mer av båda. Men Hancock var väl bäst av de två, den kändes kanske bara lite kort, och typ händelselös..? Aja, mysigt att prata med henne om allt. :)

Det var väl egentligen allt intressant som har hänt idag. A, kanske inte intressant för er då. Hm, kanske lite onödigt inlägg då? Aja, skitsamma.. XP

En liten rolig video ni kan underhålla er med :)


TEST


KLÄDERNA HAR ANLÄNT ;)

Syster yster kom hem idag - men min efterlängtade jacka! :D Men tror ni inte att den var för liten!! D: F-n! Asså, den satt perfekt på överdelen och så, men det stramade åt över låren. Över låren!? Har aldrig varit med om att jacka har stramat åt där? Vanligtvis så är det väl midjan eller brösten eller något. Hm, aja, mysko.. Och mamma hade hämtat mina stövlar också! De satt perfekt. Kanske lite små över smalbenen, hoppas bara att jag får plats med jeans under, hade inte det när jag testade dem.. Plus att det kändes som lite billig kvalité, men snygga var de! :D Och gummistövlarna tror jag har kommit upp till Sävja, så ska gå och hämta dem imorgon. Så jag är glad! Förutom att jag måste skicka tillbaka jackan och beställa en storlek större. Så egentligen är jag ju inte glad? Haha, suck. Om jag har tur så kommer den till typ måndag. Hoppas. För den kändes verkligen varm och skön. :) Och snygg också!

Tränade idag då, Stång 70 blev det. Jobbigt, hatar stång, men man är så glad efter! :D Plus att jag behövde det. dåligt samvete över all choklad jag ätit idag. Hade typ bara ätit nudlar och choklad innan passet. Måste verkligen skärpa mig! Ska ta fram mammas gamla vikväktarreceptbok tror jag, och bli en nyttig människa, haha! :P Både Johanna och Simone håller ju på med viktväktarna nu, så jag blir lite avundsjuk..

Pappa hämtade min cykel då. Har dock inte hört hans reaktion om hur den såg ut, tehe. Men jag klagade lite över att jag aldrig skulle kunna betala för att få den lagad, och han bara 'om pappa betalar då?'. Och då blev jag så glad! :D Jag har världens bästa pappa! Det var tydligen mamma som inte ville betala, men aja, haha. ;D

Kom hem, fick lite tårta. Syster har ju fyllt så de hade firat lite medan jag var borta. Dock inget speciellt tror jag, så jag missade nog inte så mycket. Sen såg jag och sis på tv, typ Ugly Betty, Desperate Houswifes och Christine(som jag glömde bort att se slutet på, haha?). En typisk tv-tisdag alltså. ;)

Har eran dag varit bra då? :)

ROSA BANDET, RÄDDA TUTTARNA!

Klicka här, för varje klick (unik) ger Pause i samarbete med Bwin 1 krona till Rosa Bandet. Inget och fundera över, eller hur? Klicka dig vidare nu och stöd bröstcancerfonden.

SVÅRT ATT STAVA, MINSANN

Kom precis hem då. Har varit på stan och fikat med Simone. Iskallt att cykla hem! Snälla syster, kom med min jacka snart!? :P Men ni anar inte hur enkelt det går att cykla med min mammas cykel? Cyklar typ dubbelt så fort som vanligt, och då har jag typ bara 2:an i växel motsvarande högsta växeln på min gamla cykel - i nedförsbacke! Kommer så fort till stan nu, hehe, det är så skönt.. ^^

Asså, jag får damp på en felstavning jag ALLTID gör! Jag skriver ganska ofta lite - men stavningen blir alltid ltie! Det är såå irriterande när det händer så ofta på ett så vanligt ord som jag använder så ofta. Vet inte om jag ska ge upp och bara berätta nu för alla att ltie betyder lite. Gissa vad, bara för att jag skulle stava fel med flit nu så blev det rättstavat! Hm. Har många såna vanliga felstavningar, men den där tar ändå priset!

Förresten, Elin hade hittat min skåpsnyckel hemma hos sig!
Såklart. Det var så att jag cyklade till henne i regnet. Fick låna Johannas mjukisbyxor, så jag bytte om, och Johanna tog plötsligt mina byxor och hängde upp dem. Jag bara okey, följde efter. Hittade min mobil på golvet, jag bara 'tack Johanna?'. Och då måste hon ha haft ur nykeln också. Tss, smart. Men då vet jag var nykeln är iaf. Överlever utan den, tränar ändå oftast med Johanna, och då tar vi hennes nyckel. :)

VAR ÄR MIN NYCKEL?

Mm, skulle åka till Svettis då, på mitt favogympapass! Blev försenad, satt vid datorn, haha (a). Iaf så skyndade jag mig ner; fick för mig att jag skulle kolla så att jag hade min skåpsnyckel med mig - och det hade jag inte! Så jag sprang runt i huset som en galning och letade, var liksom redan försenad som det var. Men hittade den inte. Så jag kunde inte åka. Är jätteledsen! Ville verkligen gå på det där passet. Och det skulle vara näst sista gången innan jag åker till Danmark. Synd. :(


INGEN LUGG?

Klippte ju min lugg själv för ett tag sen. Ville ha tjock lugg, så jag klippte mycket hår. Lite för mycket? Luggen har blivit lång, så jag klippte den idag. Sket i det som var längst bak, ville att det skulle växa ut igen. Men nej, det såg helt sjukt ut. Fanns ingenting att göra åt det håret, det kunde inte hänga på sidorna, såg jättekopnstigt ut.  Så då klippte jag hela luggen igen. Men det ser så konstigt ut. Finns liksom inget man kan göra åt det. Och nu är luggen kort igen, kommer att ta en evighet att låta den växa ut!

Iaf så har jag satt upp min lugg i spännen nu. Och jag ser helt okey ut utan lugg. Har inte velat ha det förut, för folk har sagt att jag har sett konstig ut och att jag inte passar i det. Men ser det verkligen så konstigt ut?

Vad tycker ni? Och jag vet, ser hemskt ut på fotona. men det är inte det ni ska titta på.. ;)


SAW I + II

Jag överlevde! Det var inte så läskigt att cykla hem, bara mysigt att prata med Simone, som gjorde mig sällskap. Det var lite långt att cykla bara, måste ta värsta omvägen för att komma till Elin! Fett onödigt. Men aja. Filmerna var ju läskiga. Vi fick damp på dem för att de var så dumma! Vill se 3:an och 4:an NU! Haha. Vill ju veta hur det gick för dem som var med i 2:an. :) Men det var läskigt faktiskt, alla satt med en varsinn kudde som man gömde sig bakom då och då. Jättemysig kväll!

Ovanlig kort inlägg? Jo, har hört att folk inte orkar läsa mina vanliga 'långa' inlägg, så jag ger upp..

SKRÄCKISKVÄLL

Ska ha skräckiskväll med tjejorna idag då. Vi ska se Saw 1 och 2. Lite synd eftersom jag nyligen sett 1:an. Men 2:an ser jag gärna. Hade dock gärna sett 3:an, men då skulle vi varit tvugna att hyrt den och 4:an. Vi vet liksom inte om vi hinner eller orkar se så många. Så vi börjar med två, sen tar vi kanske de andra någon annan kväll. Ska cykla iväg till Elin om en halvtimma typ. Det kommer att bli långt, jobbigt och kallt, men jag ska ta mig dit! Har ju en sån tunn jacka. Och tar mammas cykel, snål som jag är.. :P Kanske möjligen lite läskigt att cykla hem ikväll - efter att ha sett de där filmerna liksom! Men ni får kolla i min blogg om jag har överlevt! Men det ska bli mysigt ikväll. :)

En liten undran bara, hur stavas det; ikväll eller i kväll (med ett mellanrum)??



INTE MIN BÄSTA KVÄLL DÅ

Jaha, gårdagen blev väl både lyckad och inte..

Blev lite försenad, cyklade så fort jag kunde till Studenternas. Kom en kvart försenad, men de enda som var där var Simone och hennes kompis Emila typ. Väntade, sen kom Ulrika och Elin. Maria försov sig hon också, så hon kom väldigt sent hon. Så jag var knappast den enda, haha.

Aja, så blev det fotboll då, Sirius-Örgryte. Det var jättekul. Typ sista matchen för i år, synd. Allbäck kom, någon som jag vet vem det är, haha! :P Det blev 2-2 tror jag. Vilket är väldigt bra, eftersom Örgryte är typ bäst i serien eller vad det heter, och vi spelade med en man mindre eftersom vår målvakt blev utvisad. Så vi var ju väldigt bra ändå!

Sen gick vi och vandrade och försökte hitta någonstans att äta. Till slut så blev det kinamat, haha. Det var mysigt. Vi var ju tvugna att vänta på discobowlingen som sklulle börja kl 22. Så vi satt och åt i fyra timmar, haha. Vi höll koll på ett bord, det hann komma tre nya gäster som kom och gick medans vi satt där, heh. Vi blev typ 'mättnadsfulla', alla var helt flummo. :)

Sen gick vi till Fyrishov då. Då skjutsade jag Elin, Maria och Ulla - en åt gången då, haha. Och när jag cyklade ner för ett litet gupp - det var inte ens ett gupp, bara en nerförsbacke-gupp - så vek sig mitt hjul!? Hur fan kunde det gå till? Ni kan se bild här under. Hjulet hade fastnat helt, den rörde sig inte en millimeter. Pappa blev ju inte världens gladaste, jag har ju pajat min cykel två gången innan när jag har skjutsat Johanna. Suck. Aja, han sa att jag fick betala det eftersom han har sagt åt mig att inte skjutsa. Jag frågade hur mycket det skulle kosta, och han typ 'ett studiebidrag fixar nog det.' Jaha!? Och jag som är en fattig student!? Är typredan pank som det är. Och hur ska jag komma till skolan nu? Kan inte köpa ett periodkort till bussen, för jag ska ju till Danmark om två veckor. Och det blir väldigt dyrt om jag ska köpa värdekort. Så jag vet inte hur detta ska gå..

Aja, kom till bowlingen - till fots. Bowlade ett tag. Jag kan ju inte säga att jag var världens bästa. Jag fick spela ensam mot Johanna! Och hon spelar ju bowling. Jo, hon vann nog kanske med 300 poäng. Och ni ska bara veta vad som hände! Det var så pinsamt! Jag hittade ju inget klot som passade mig, så jag hade typ ett ganska tungt ändå. Johanna sa åt mig att testa den rosa, (den lättaste alltså). Jag bara 'okey' och gick för att skjuta. Tog ju i lika mycket som vanligt. Jag vet inte vad som hände, jag kanske inte släppte klotet tillräcklgit tidigt, för klotet flög iväg - på en annan spelplan! Ååååh, vad pinsamt det var! Den hamnade på parets brvid oss plan. Och fastnade där. Så vi ringde på hjälp, de kom inte. Till slut kom han och tog undan klotet. Han bara 'Hur mycket har du druckit idag då?'. I wish. Vad pinsamt! Och tjejerna kunde ju inte sluta skratta åt det och min cykel på hela kvällen! Hm..

Lyckad kväll?

Beror på vad man menar.. ';/


Lite bilder från kvällen;


Under fotbollsmatchen. Ja, jag behöver en ny mössa!


Ryskor?


Så fort jag tittade upp så hade hon alltid något i munnen, haha!


HAHA! Kvällens hetaste bild!


Vi hittade en skön 'sak' som vi lade oss på en stund :)




Så här blev min cykel då. DOH!


Jag glad, fast jag suger.. :P Men snygga skor har jag iaf ;)

ROBIN ERICSSON

Jaha, kollar lite halvt på Idol nu. Jag har faktiskt inte gjort det så mycket det här året konstigt nog. Kollade liksom på varje program fram tills fredagsfinalerna, känns inte lika kul nu. Har bara zappat förbi lite då och då så jag hänger med lite iaf. Har haft lite favoriter, typ Lars och Alice. Men nu har jag en ny favorit; Robin E. Han har känts lite osynlig, men har ändå hållt ett öga på honom genom programmet. Och nu ikväll när han sjöng Waterloo, (tror att det är enda gången jag hört honom sjunga en hel låt), så är han nog min nya favorit! Men samtidigt känns det fel att säga så när jag inte har koll på vilka mer som är med nu förtiden, haha. Kanske gillar jag honom för att han påminner mig om någon.. ^^, Simone har ju tjatat om sin Robin Bengtsson, eller vad han heter, men jag gillar Ericsson jag, haha. (Dock har jag inte hört den andra Robin sjunga en hel låt heller.) Hm, ska kolla klart på programmet, sen kommer jag tillbaka om vem jag har som favorit, haha! :P

LÄGLIGT LOV

Jaha, skulle ha rundvandring i skolan på bilden då. Skulle prata om enm varsinn tavla. Mitt sög då, det var kort och dåligt. Men aja, hoppas att läraren tyckte att det var okey ändå och att betyget inte delvis sätts på det.. Bild är typ enda ämnet det här året som jag känner att jag har chans till MVG i, suck, hur gick det till?

Sen hade vi samhälle, tråkigt! Vi har någon skitjobbig vikarie, längtar tills att Fredric är tillbaka!! Vet egentligen inte vad vi gjorde på den lektionen, haha.. (a)

Sen pratade jag, Maria och Frida, vi som ska åka till Danmark, men Åsa och Helen. Det var skönt, för nu vet man lite mer om det. Men samtidigt blev det mycket läskigare, för nu vet man att det är allvar och att det verkligen kommer att hända, snart! Vi ska iaf bo på ett skolhem eller elevhem eller vad det hette. Danska elever kommer väl också att bo där. Varsitt rum. Och vi ska flyga dit! Läskigt. Jag kommer typ att börja gråta på flyget, haha, pinsamt.. Inte så mycket mer intressant att berätta om det mötet då.

Missade lunchen, fick köpa en macka, och sen var det prov i alternativ medicin! Och det gick så hemskt dåligt! Hoppas bara att jag får godkänt. Tror aldrig att det har gått så här dåligt på ett prov - någonsinn! Chansade på allting typ. Suck. Omprov? Ne, det orkar jag nog inte, vi har så mycket annat veckan efter lovet.

Fick gymnasiekatalogen idag, det var väl kul. Alltid lika kul att sitta och skratta åt andra personer, haha.. Ne, vad taskigt, haha.. Bli bara lite sur på att Katte har en massa 'hata skrapan'-saker i sina skolfoton. Palla. Vi har ju inget sånt mot dem!? Haha, men det är ganska kul ändå.. :P

Halloween-tema idag då. Jag ville klä ut mig, men ingen av mina kompisar.. Elelr ska jag säga "kompisar"? Haha, skämta. Men det är alltid lika kul att sitta och titta på alla som har klätt ut sig. Lite läskigt också. Typ imorse när jag kom till skolan och var vid skåpen släcktes alla lamporna - det blev helt kolsvart! Och jag var ensam, kunde inte se någonting, haha, läskigt det var. Film i skolan också efter provet - Scream. Men jag och Ulla kollade bara på början, hon tycker inte att den är något bra efter det, haha. Hon vill bara se personerna mördas, mysko..? o_O Haha!

Och jag säger då det, det här lovet kunde inte komma lägligare! Måste plugga matte - har inte gjort någonting, alls! Plugga historia, där jag inte heller har gjort något. Och det är ganska många sidor! Läsa ut två böcker som jag knappt har börjat på, och en massa annat.. På ett lov!? Höstlov eller plugglov? Suck.

Efter social omsorg, sista lektionen, ringde min syster. Hon sa att min jacka har kommit! Och att hon tar med den nästa vecka när hon kommer. Gud vad skönt! Jag var så rädd att den inte skulle hinna komma innan hon skulle åka hit till Uppsala. Men det gjorde den, tihi ^^ Det gick ju fort, bara två dagar. Skönt.

Ojsan, såg att det blev ett ganska långt inlägg. Det var inte meningen. Men aja, det var länge sen så det får ni tåla, haha ;)  Längtar tills imorgon, det ska bli jättekul! Skriver mer om vad som hänt då - efter att det har hänt. Haha. Ska nog gå och äta nu :) Vi ses, kram.

TANDSTÄLLNING

Var ju hos tandläkaren i tisdags. Fick såna där gummisnoddar mellan över- och underkäken. Iaf så fick jag ju 'krokar' där de ska sitta fast; och de skaver in som f-n i innerläppen(eller vad det heter!?)! Plus att det bara gör ont av att ha de där gummisnoddarna på. Glömde att sätta på dem idag dock, hehe, så det har inte gjort så ont idag. :)

Behöver egentligen plugga till provet imorgon, Alternativ Medicin. Suck. Vet ni hur mycket jag behöver plugga!? Tusen olika örter, teer, dieter och koster. Palla. Men man måste väl försöka iaf..

Förresten, har en ny funktion på min blogg! Har ni sett att man nu kan översätta min blogg till olika språk, t ex engelska? :D Haha, kul. Det lär ni ha stor nytta av.. lol.

ONSDAGAR - MIN SVAGA DAG?

Yepp, det verkar som att onsdagar är min dåliga 'bloggdag'. Titta bara på det här, heheh;


BESTÄLLT

Nu har jag klickat hem ett par saker då. Tack för hjälpen och åsikterna jag fick från förra inlägget (även om det kanske inte hjälpte så mycket för att rösterna blev typ lika mellan de två jackorna). Men det blev ändå den bruna jackan till slut! Den känder mest 'jag' och jag tror att jag skulle trivas bäst i den. Den är ju även längre, så den är kanske lite varmare. :) Den gråa jackan skulle kanske kanske sett ltie väl 'blek' ut i. Ni som känner mig kanske förstår vad jag menar. Brunt är nog ändå den färgen som passar mig bäst.

Det enda negativa är att min syster, (som bor i Stockholm), var tvungen att beställa dem åt mig för att jag skulle få rabatten från CSN. Och då kommer jackan hem till henne, (i Stockholm!). Hon ska ju komma hit snart, hoppas verkligen att jackan hinner komma innan dess så att hon kan ta med den! Jag menar, jag fryser ihjäl i den där lilla tygbiten som jag har nu!

Klickade även äntligen hem de bruna stövlarna! Har skjutit upp det i någon månad nu, haha. Älskar verklgien dem, kan inte vänta tills de kommer! ^^ Tror dock inte att det är världens bästa kvalité på dem, men what the hell, de är ju snygga för fasen, haha :)

Och mina efterlängtade rosa stövlar!
Har velat ha dem i x antal månader nu. Aaah! Vad kul att äntliegn få dem! :) Gissa vem som kommer att gå ut med Chicko alla regniga dagar nu!? Mohaha. Vill bara ha en snygg regnjacka till dem nu. Vet inte vilken färg skulle passa, kanske mörkblå? Jag får väl kolla runt lite. Någon som har tips? :)




De här rosa mockastövlarna under ville jag även ha. Men mamma sa att min syster hade såna, så jag fick inte dem av henne. Iaf så frågade jag Carro om hon hade såna, men hon hade slängt dem. Fan! Och då var det försent för jag hade redan beställt allt annat. Men det kanske är lika bra, de där skorna skulle ändå inte passat till min nya fina jacka, tihi :)

Förresten så beställde jag inte jeansen. De såg lite låga ut, och jag är ju inte världens smalaste heller. Får vänta och se om jag kanske beställer dem ändå senare, haha. Kan ju även gå och kolla på stan om jag kan hitta några andra baggy jeans jag vill ha. :) Men jag hatar faktiskt att gå på stan. Det är så jobbigt att vandra runt i alla butikerna, och sen testa alla kläderna osv osv.. Plus att det aldrig finns i min storlek, varken i midjan eller längden (jag är ju väldigt lång!). Nä, tacka vet jag internetshopping, haha! Har även enklare att beställa från internet, jag blir så fasligt snål när jag handlar på stan. Varför blir jag det? :S Haha, aja..

Vad tyckte ni om det jag hade beställt då? :)

VILKEN JACKA?

Vilken jacka ska jag köpa?
1:an och 2:an är samma, bara olika färger.
Jag håller nog mest på den gråa.
Så det står mellan den gråa och den bruna.
Vilken ska jag köpa? Snälla hjälp.

Och vad tycker ni om jeansen?
Ska nog beställa dem tror jag, om jag har råd..

Koola Anna - OsloKoola Anna - Oslo
Koola Anna - Johanna

SJUK + BEN&JERRYS = <33!!

Asså, hatar det här. Hade skrivit ett helt inlägg och allt försvann. Aja, skriver om då..

Stannade hemma idag.
Försov mig först, så det blev så, men hade tänkt innan också att jag borde egentligen stanna hemma. Är ju sjuk; allmänt hängig, tung i huvudet, tjock i halsen och snuvig. Jag överlever ju liksom i skolan, men man blir väl inte frisk så fort då. Plus att jag vill inte riskera att smitta andra.

Onsdagar är liksom den enda dagen som man inte missar något av ifall man inte går till skolan. Visserligen har vi engelska, som vi bara har en dag i veckan, men den känns ändå inte så viktig. Sen har vi gympa, inte heller så farligt om man missar en lektion. Dock skulle Elin ha gympalektionen idag kom jag på, synd att man missade det. Sen så skulle jag ha haft matte. Bara glad att jag missar den. Vi har ju börjat på ett nytt kapitel, har knappt gjort en enda uppgift - och vi ska ha gjort tio sidor! Suck.

Tänkte pluggat idag, men så blev fallet icke.. Fastnade framför en Paris Hilton-film (haha!) med Ben&Jerry's, mums! Skulle behöva göra en massa, men pallar inte.. Men måste beställa en jacka snart! Det är ju svinkallt ute liksom. Och jag cyklar till skolan! I en tunn jacka som jag inte ens kan knäppa! Yey.



FRUKTANSVÄRDA CHOKLAD

Jaha, jag och Johanna var riktigt duktiga och gick på ett gympapass; stång - som är jättejobbigt! Iaf så gjorde jag henne sällskap på stan en stund medan hon väntade på skjuts. Vi åt lite, typ RisiFrutti. Och choklad! USCH! Satt här nyss och åt upp den sista chokladen. Så fullkomligt onödigt! Här har jag varit och tränat arslet av mig så äter jag choklad sen så att det där gympapasset var helt i onödan! Jag ska fan sluta träna och sluta äta, heh..


BÄ BÄ VITA LAMM

Titta bara på den här videon! Så söt. Men när hon sjungit klart, ha hög volym då så att man hör tv:n också. Så himla kul, haha. Den här filmades ju för ett tag sen, hon kan ju inte ha förstått vad de sa på tv:n liksom. Hehe :)


EPIC MOVIE

Jaha, den här dagen har väl varit okey. Har ju varit sjuk så jag har inte gjort så mycket. Farfar och Kerstin var på besök, så då blev det ltie fika och så.. Jag har dock inte pluggat.. fan. Men aja. Nu på kvällen så såg jag Ashes to ashes, sista delen. Sen så såg jag lite av Epic movie. Gud vad jag skrattade ihjäl mig! Asså, jag såg ju den på bio för ett år sen med en kompis, (Johanna?). Vi satt ju och asgarvade och älskade den. Jag tror inte att jag har träffat en enda person sen dess som har gillat den!? :O Eller så var det Superhero movie som ingen annan gillade. Eller så var det båda. Haha, aja, saksamma. Men båda; guud vad det är min humor, haha! Pappa har förstört min humor totalt, haha!

Sen så har jag fixat en i-pod till min blogg! Vad tycks? :) Har dock inte världens bästa musik på den, hade totalt hjärnstopp när jag skulle välja musiken. Jag har så mycket grejer på min blogg att allt ligger huller om buller. Jag måste städa och rensa här sen! Så ni får ha tålamod och stå ut så länge, haha, överlever ni det? ;) Ska nog gå och lägga mig nu. Jag menar, klockan är 00.36 och det är skola imorgon! Och ingen sovmorgon! Ack, ack, noot good. Men vi ses, 'natto på er :)

STATISTIKRÄKNARE

Jaha, då har man skaffat en statistikräknare också. Det var bara väldigt synd att den började från noll! Haha, så nu har jag haft en besökare, (som var jag själv då), haha. Så om ni tycker att jag har lite besökare så är det bara för att den är ny, haha! Såg även att länken från bloggkoll har kommit upp. Fixade ju den för någon dag sen, men den ville inte visa sig. Men nu så har den kommit. :) Plus reklam för Gratisgodis.se. Synd bara att man inte kan få sådan reklam från alla andra gratis-sidorna också. Eller kan man det? Det får jag ta och kolla upp!

'MORRON

Goder morgon allesammans. Jag mådde ganska bra igår, så jag var ju hos Frida, ute och handlade å så. Men jag tror att jag blev sjuk igen. Måste ha varit när jag cyklade hem på kvällen, det var ganska kallt. Iaf så är min hals helt uppsvälld och allting. Har suttit och gluffsat i mig glass nu på morgonen, det bästa som finns när man är sjuk! ;) Aja, känns lite onödigt nu i efterhand att jag chansade och inte vilade igår. Men iaf så var det jättekul igår, så jag har något att vara glad över. :) Plus att jag inte behöver oroa mig över att ha smittat någon, för både Frida och Emmy var också sjuka, haha. Tres sjuklos. Yeeh, min spanska håller i sig, haha. Aja, idag ska jag vila då, haha. Borde plugga. En massa. Men palla, det är ju så tråkigt!?

GRATIS

Här kommer lite tips på gratis-sidor man kan bli medlem på. Och snälla, bli medlem via de här länkarna för då får jag poäng. :) Som vanligt så samlar man bara poäng gratis och får saker gratis.

Gratis tv-spel
Ny sida, så det är inte många som har blivit medlemmar än. Så skynda! :)

Gratis bio
Vem tycker inte om att gå på bio? Speciellt gratis? ;)

Gratis smink
Samla poäng och få gratis smink!

Gratis kläder

Vem köper inte kläder liksom? :) Presentkort på tex ginatricot eller H&M.

Gratis pengar
Istället för att få kuponger osv så kan man få pengarna direkt i handen! Smart!

Gratis sajt
Man får välja om man vill ha biobiljetter, menybiljetter och presentkort m.m.

Gratis godis
Den här har blivit så himla enkel att samla godis på! Behöver bara klicka på en länk på sidan!

Gratis
Får saker gratis!

OSKRIVEN LAG

Träffade Frida idag då. Var hemma hos henne, spelade lite GuitarrHero, (jag lirar på medium nu, värsta cool!!). Sen åkte jag, Frida och Emmy in till Boländerna och gick runt lite. De köpte lite filmer och sånt. Och gissa vad jag köpte!? Detta känns lite hemskt, men frestelsen var för stor! Jag hittade skummtomtar och chokladtomtat. Jag köpte dem - och åt dem! Det är som en oskriven lag, man ska inte äta såntföre december!? Men det gjorde jag, och det var gott, så gott.. Men ändå, dåligt samvete, jag menar, det är ju bara oktober, det känns som fusk.

SPÖKTIMMEN

Jaha, upptäckte nrä jag kollade på klockan att hon var över midnatt. Ojsan. Tiden går fort.. Iaf, tänkte skriva ett inlägg innan jag går och lägger mig, vet dock inte vad jag ska säga. Hoppas bara jag kan sova, kunde det inte igår natt för att jag mådde så dåligt. Men aja.. Kan iaf berätta en glad nyhet; jag vann en bloggdesign, eller vad det heter :) Det var kul! Ska träffa Frisa imorgon också. Tror dock att jag ska lämna ett återbud, jag mår så dåligt och det är väl onödigt att riskera att bli ännu sämre. Men ska sova och se om jag mår bättre imorgon, annars så får jag stanna hemma och leka sjukling. Aja, ska väl gå och lägga mig innan spöket Laban kommer och besöker mig.

God natt nu allesammans! Förresten, jättekul att det har blivit så många som läser min blogg :)



FÖLJ MIN BLOGG MED BLOGGKOLL!


SJUK?

Igår kväll började jag må ganska dåligt. Och under hela natten kunde jag inte sova, låg bara och kallsvettades. Iaf så pallade jag mig iväg till skolan iaf, för jag hade bild som första lektionen. Har typ bara två gånger på mig att bli färdig med det jag håller på med, så jag ville inte missa lektionen. Iaf så täntke jag åka hem efter bilden, men Simone fick mig att stanna på Samhällen också. Sen så tänkte jag att jag kan ju lika gärna stanna på lunchen. Och sen kunde jag ju lika gärna stanna på Alternativ Medecin eftersom vi har prov nästa vecka och det skulle vara bra att vara med på den lektionen. Sen så var det ju bara en lektion kvar, och jag hade ju överlevt dittills, varför inte stanna på den också då, haha? :P Mådde ganska dåligt under hela dagen, men det var ändå bra att jag gick i skolan. Hoppas bara inte att jag blir mer sjuk, utan att jag friskar på mig under helgen. Vill verkligen inte missa nästa vecka!

Aja, en liten video, snacka om dum blondin. Man ska fan se den här när man känner sig dum och det gr dåligt i skolan typ, och hux flux så känner man sig som världens smartaste, haha..


DANMARK!! :DD

För jag ska åka till Danmark, ja jag ska åka till Danmark, ja jag ska åka till daanmaaaark! Det tycker jag är bra! :D

Jag fick APU-platsen i Danmark! Jag och Maria! Fyfan vad kul!! :D Praktik i Danmark i fem veckor, jaaa! Hade gett upp hoppet och trodde verkligen inte att jag skulle få platsen, men det fick jag, iihiii! :D Jag är jätteglad! Om ni inte har märkt det, haha. Har många utropstecken, haha. Helen sa det på sista lektionen, Maria och jag blev helt överlyckliga, skrek i hela skolan, haha. FAN VAD KUL!! Men läskigt! Jag kan ju inte danska!? ;O Kommer ju inte att förstå dem alls. Vi kommer ju att vara ensamma i Danmark i fem veckor. Läskigt. Men mest kul! IHHIIII! :D GLAD, GLAD, GLAD, TJEJEN HÄR ÄR VÄLDIGT GLAD.......!!! *sjunger* Kanske konstigt inlägg nu, men jag är hög på glädje, haha! :D JAA!! XD


HAHA!

Anna skickade den här till mig, jag gillar ju liksom disney och disneymusik. Hahah, fullkomligt älskar dem! Men man ska nog helst se på den när man är rejält trött och uttråkad, kan inte sluta skratta då, hahaha! X


Favoritcitat;
"You see a wife - I see a widow"
"How could I glare into this eyes and then not stab them?"
och scenen med "You've nowher to hide, nowhere to run."

HAHA, rolig va!? XD

VENPROV

Igår på omvårdnadslektionen så fick vi ta venprov. Jag lyckades, (såklart, haha!?), men vet inte om jag skulle våga ta på en riktig människa. Mamma jobbar ju på sjukhuset, så jag frågade om hon kunde ta hem lite sprutor, det kunde hon. Sen frågade jag om jag fick testa att ta ett prov på henne. Hon låtsades att hon inte hörde mig. Jag frågade igen. "Njaeee.." svarade hon. Haha. Men hon förklarade att hon själv tyckte att det var läskigt att ta venprov, så hon skulle inte våga låta mig ta. Men jag övertalar nog henne ska ni få se :) Här kommer lite bilder;






KONVERSATION MED MARIA

Kom på att jag hade sovmorgon, så jag tänkte att jag sätter mig här och skriver ett litet inlägg. Jag är så trött på och av att cykla till skolan! Skolan ger ju mig inte ett j-kla busskort. Man måste ha 6 km till skolan, och jag har 5,7! Suck. Förstår bara itne, förväntar dem sig att jag ska cykla på vintern när det är snöigt, halt och kallt!? No way! Men jag måste nog sätta mig på cykeln och trmpa iväg snart till skolan igen. Yippie, ser veerkligen fram emot det.. Appropå busskort så hade jag och Maria en lite lustig konversation i matsalen igår, hon cyklar ju också till skolan..

Maria: Vet ni vad, de som cyklar en halvtimme om dagen får mindre risk till hjärt- och kärlsjukdomar.
Jag: *Ler stort och gör tummen upp*

En halv minut går.

Jag: Jag tror att jag ska köpa ett busskort snart..
Maria: Jag med!


TÄVLING

Är med och tävlar om dessa supersöta formerna! Var med du också! :)





Var även med och tävla om Lancomes Juicy Tube med smaken Cinnamon, kostar i butik över 215kr.

EN EVIG VÄNTAN, HAHA

Sitter och väntar på Johanna i skolan. Vi ska ju träna, passet är halv sju, så jag tänkte vänta med henne i skolan så att hon inte skulle ha ha tråkigt alldeless själv. Jag kan ju liksom cykla hem på 20 minuter, men stannade för att vara snäll och social, haha. Men iaf, jag slutade 15.45. Johanna har gympa, så jag satte mig här vid datan för att vänta på henne. Efter ett tag sms:ade hon och sa att hon kommer snart, hon 'slappnar av' med Elin och Leyla. Vad fan ? Klockan är 17.05 nu. Jag har väntat i en och en kvarts timme nu. Och troligen så kommer det att bli mycket mer. Jag menar, jag kunde ha varit hemma nu!? Är på lite dåligt humör idag, pga att jag knappt har ätit något. Och det här gjorde ju inte det hela bättre. Jag är väldigt irreterad på insidan, men försöker att inte att visa det så mycket i det här inlägget, haha, funkar det? :P Och jag ska inte bli sur på Johanna när hon kommer. Jag ska vara glad, så glad och snäll, så snäll. Haha, good luck, Thessie! XD

ROLIGT

Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräcklig energi för att värma en kopp kaffe?
(Är knappast värt det...)

Om du fjärtar oavbrutet i 6 år och 9 månader kommer du att producera tillräckligt med gas till en atombomb?
(Nu börjar det likna något!)

Hjärtat producerar så pass stort tryck när det pumpar blod runt I kroppen att det kan spruta 914,40 cm ?
(Oh My God!)

En grisorgasm varar i 30 minuter?
(I mitt nästa liv vill jag vara en gris!!)

En kackerlacka kan leva i 9 dagar utan huvud innan den dör?
(Ohyggligt!) (Jag har fortfarande inte kommit över det där med grisen...)

Om du bankar ditt huvud in I väggen gör du av med 150 kalorier I timman?
(Prova inte detta där hemma. Men kanske på arbetet...)

Hannen hos vandrande pinnar kan inte para sig när dennes huvud är fast vid kroppen. Honan tar initiativet till sex genom att slita loss hannens huvud?
('Älskling, jag är hemma! Vad f...?!')

En loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd? Det motsvarar att en människa hoppar längden av en fotbollsplan.
(30 minuter...Lyckliga gris.. Kan du föreställa dig detta??)

 Havskatten har över 27000 smaklökar!
(Vad kan vara så välsmakande på botten av havet?)

Några lejon parar sig över 50 gånger om dagen?
(Jag vill fortfarande va en gris I mitt nästa liv - kvalitet framför kvantitet!)

Fjärilar smakar med fötterna?
(Någonting jag alltid har önskat att veta!)

Den starkaste muskel I kroppen är tungan?
(Hmmmmmm....)

Högerhänta människor lever I genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta?
(In your face, Ulrika!)

Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa?
(OK, det är nog bra.....)

En katts urin lyser under svart ljus?
(Svart ljus.... ?)

En struts öga är större än dennes hjärna?
(Jag känner människor med samma problem...)

Sjöstjärnor har ingen hjärna!
(Sådana människor känner jag också!)

Isbjörnar är vänsterhänta?
(Om dom byter kommer de att leva längre!)

Människor och delfiner är de enda arter som har sex för lustens skull?
(Men grisen då?)

Nu när du har flinat minst en gång, är det din tur att sprida dumheterna och skicka dem till någon du tycker skulle kunna behöva ett flin... (Kanske till och med ett gott skratt....) Ha en jättebra dag!

HJÄLP?

Min meny har hamnat så jättelångt ner. Någon som vet varför och hur man kan fixa det?


HELGEN

Alltså, den här helgen har väl inte varit så väldans intressant. Bestämde mig tidigt för att inte planera någonting, bara vila upp mig från skolan, träningen och alla tankar. Alltså så har det blivit ganska mycket data, haha. Fast lite nytta har det även blivit; har typ läst halva boken som man ska läsa i Social Omsorg. Väldigt lärorik bok, positivt överaskad, boken hade liksom ett väldigt tråkigt namn; "Varför vill Asta inte äta?". Hehe, men jag har lärt mig mycket! Har även kommit igång på allvar med den här bloggen! :)

Ikväll så såg jag som vanligt på Ashes to ashes. Jag verkar vara den enda som följer den serien, hehe. :) Jag brukar se den med mamma och pappa, men ikväll såg jag den dock själv. De tycker inte om serien lika mycket som jag, det är ju en uppföljare from Life on Mars som de tyckte mycket bättre om.

Aja, finns inte så mycket mer att säga. Försöker att korta ned mina inlägg då många av mina kompisar klagar på att jag skriver för mycket. Men jag tycker att man ska det, så att man har någonting att läsa? Eller vad tycker ni, ska det vara långa eller korta inlägg? :S

BEROENDE?


GRATIS BIO

Bli medlem på Gratis Bio via den här länken:
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=79158

Man samlar poäng och får gratis biobiljetter för det. Jaja, ni kan säkert allt det där vid det här laget, med tanke på alla som tjatar om det. Men bli medlem så får jag poäng. Skulle vara jättesnällt, men för att jag ska få poäng tror jag att ni måste vara 'aktiva', dvs att ni måste samla in minst 100 poäng. Men det är ganska enkelt, ni får 75 poäng när ni registrerar er! Men det är lätt att samla poäng. Man kan tex bara bli medlemm på sidor. Jag får poäng av att beställa lite kläder från Ello som jag ändå skulle ha gjort. Då får jag en biobiljett plus det som jag ha köpt annars ändå! Bra, va!? ;D

CARRO 21 ÅR!

GRATTIS CARRO! ÄLSKAR DIG!


KLASSFOTO

Just det, vet ni vad, jag har ju glömt att ladda upp klassbilderna vi fick för ett tag sen. Men kan väl inte säga att jag blev supernöjd, men när blev jag senast det liksom, tehe. Så varsågoda, here they are.. :)


Blev så glad att jag fick sitta! Är ju så lång, så jag ser superlång ut när jag
får stå, som jag typ har fått göra på alla klassfotona i hela mitt liv. Suck.. :P


Mina småkort. Blev inte så nöjd den här gången. Vägrar att ladda upp den
stora varianten, då det ser ut som att jag har en pinne upkörd i röven. Heh.

"BYGGER OM.."

Ändrar lite på utseendet på min blogg nu, så det kan bli lite rörigt. Kommer nog att klipa och klistra ett tag om ni tycker att det ser lite konstigt, omatchande eller bara förjävligt ut.. :P  Kom gärna med förslag om ni har några om hur den ska se ut :) Wish me luck..

GLAD NYHET?

Gissa vad!? Ni vet kanske att jag har sökt om att ha AU i Danmark. Men jag har inte haft så stort hopp om att få den platsen. Det finns liksom tre platser som alla O2:or i skolan ska dela på. Plus att jag lämnade in en ganska medelmåttig motivering. Men iaf så pratade våra två lärare i ksolan om att gärna några andra i klassen fick anmäla sig, för det var bara jag och Maria som hade gjort det, typ en till också, så vi var ju tre. De ville inte ha någon från någon annan klass, för de som hade anmält sig var väl inte så bra kandidater då. Så de ville bara ha elever från våran klass. Men så försökte de värva fler elever, och jag antog att de inte ville ha med mig eller något, jag var ganska pessimistisk. Typ fem lärare hade frågat Johanna om hon ville åka dit!? Och de bara "och du har ju sökt också, Therese.." och inget mer med det.. Jag bara "jahaa..? hur ska man ta det..?". Men iaf så gick Julia förbi deras kontor idag och råkade höra de två typ tala lite lågt med varandra. De hade sagt att jag och Maria var självklara men att den tredje var lite osäker. Och det måste ju gälla Danmark!? Så jag blev glad så glad! Men jag hoppas verkligen inte att hon hörde fel eller att jag inte kommer att få platsen, för jag kommer att bli så besviken då. Så jag borde verkligen inte hoppas för mycket, men ändå! APU i Danmark i fem veckor, låter det najs eller vad!? :D

HÖHÖ!

 
Borde egentligen plugga till matteprovet, men palla, så jag sitter här och kollar runt,
hittade bland annat det här roliga klippet. Fy fan vad jag är dålig på att plugga, hrm..


Några till roliga reklamern är jag ändå håller på, höhö.. ;)

HÅLTIMMAR

Jaha, hade sovmorgon idag då, skönt! Gick upp typ kl 8, för jag började 10.15. Satt och kollade på tv och åt frukost så fick jag ett sms av Ulla att Ingela var sjuk, så vi hade ingen Social Omvårdnad. Plus ingen Svenska på morgonen eller Sämhälle på eftermiddagen, för Fredrik var borta. Så jag börjar 14.00! Haha, fatta skönt. Så nu tänkte jag att jag gör färdigt svenskaarbetet, men så sätter jag mig här och skriver och är inne på bilddagboken istället. Men aja, jag har gott om tid, mohaha.

Måste skriva en motivering till varför jag vill ha APU i Danmark. Sista ansökningsdagen idag, och jag har ingen aning om vad jag ska skriva!? Får väl bara kluttra ihop något, kommer nog inte få platsen då, men ändå, jag har iaf försökt då. Det finns ju bara tre platser som alla O2:or på skolan ska dela på, så det är väl inte så stor chans att platsen kommer att bli min liksom.. Men chansen ökar om jag lämnar in en ansökan, haha! ;)

Gjorde ett litet test också, så enjoy ;)

♥ Dagens klädsel: Svarta tights, grå klänning, svart sjal.

Vad heter du: Therése

♥ Var bor du: Uppsala

♥ Brukar du läsa horoskop: Ja, så fort jag har en tidning till hands :) (Metro's stämmer alltid för mig!!? :O)

♥ Har du körkort:
Nej

♥Favoritdjur:
Hund

♥ Festar du mycket:
Nej, inte så mycket..

♥ Sprit, cider,
vin eller öl: Cider

♥Antal kuddar i sängen: Venne, kanske 3?

♥ Äger du ett busskort:
Typ, vet bara inte var den är.. ;S

♥ Nästa mål i ditt liv:
Nå min idealvikt och lyckas komma in på den utbildningen jag vill..

♥ Hur svarar du i mobilen: "Hallå?"

♥ Antal timmar sömn inatt:
8 timmar kanske, ovanligt mycket X)

♥ Sov du ensam:
Yepp

♥ Vad är det för veckodag?:
Måndag

♥ Vad åt du senast:
Sockerkaka -.- *skäms*

♥ Vem ringde dig senast:
 Minns ej. 


♥ Godaste ölen du druckit:
Ehm, gillar inte öl, så.. ;P


♥ Vad såg du senast på TV: Ashes to ashes och Mord i sinnet..

♥ Hårfärg:
Typ mörkblond, vet egentligen inte, haha :S

♥ Vilken parfym använder du:
Typ Puma just nu, hittade ingen annan. Men vanligtvis Diesel.

HÖGERKLICKSSKYDD

Då har man skaffat sig högerklicksskydd då! Försök nu att kopiera något, mohahah! ;) Nej, men jag kände att det skulle vara bra att ha ett. Det var t ex en kille från ett tag sen från ett annat land som hade läst min blogg. Han hade kopierat bilder på mig och en med min lillasyster också. Så visade han mig dem på msn. Jag fick damp! Sa åt honom att genast ta bort dem från datan. Jag vill inte att en massa miffon ska ha bilder på mig och mina anhöriga!? Jag vet inte, men troligen så kan man väl ändå screena, men ändå, ett litet skydd som gör det svårare för små tjuvar! ;)

Förresten, jag vill ha en ny personlig design på min blogg. Ingen som kan fixa det åt mig? :( Snälla?

KVÄLL MED TJEJORNA <3

Jaha, då var det min tur att ha kvällen hemma hos mig. Vi åt lite tacos och gott och
satt och spelade Buzz och Singstar hela natten. Jättemysigt! :) Här kommer lite bilder!



Tjejorna för kvällen; jag, Elin, Ulla, Simone, Johanna och Maria bakom
kameran. Så synd att Cornelia, Amanda, Julia och Leyla inte kunde! :(


Maria with da dog!


Ego no. 1


Yummy!


Morgonen efter, Ulla och Johanna sov över :)

STÖVLAR

Tänkte beställa de här stövlarna, älskar dem ^^) Vad tycker ni? :)


MAMMA MIA!

Jaha, gick upp 05.00 imorse då. Badade. Ja, jag badade klockam fem på morgonen! Sen sminkade jag mig, åt framför tv:n och såg på slutet av Top Model. Kan inte tro att Whitney vann, hon var ju sämst!? Gjorde alltid den där fula förvånade minen när de tog kort. Ofta!? Sen såg jag på Grey's Anatomy. Den var ju skitdålig. Palla.

Sen blev jag försenad, cyklade som en galning till tandläkaren. Har ju haft ilningar i min tand i månad nu. Var hos tandläkaren för 1-2 månader sen, fick en langing, men det hjälpte inte alls. Så nu gick jag dit igen. De hittade inget fel på tanden. Jag bara 'jaha, men jag har ju skiitont!?'. Menv sen visade det sig att det var tandköttet. Så jag ska köpa en salva så fixar det sig typ. Tack och lov! :)

Kom till skolan. Social Psykiatri, tråkigt ämne, men vi fick jobba själva vid datorerna, jätteskönt! Sen lunch. Omvårdnad, läraren borta, fick se en kort film. Fick gå hem efter filmen eftersom Historian var inställt. Gud vad skönt!

Åkte hem, gick ut med Chicko. Hämtade Sofia från dagis, lekte med henne på baksidan. När mamma kom hem cyklade jag ner på stan igen.

Frida bjöd mig på mat, söt :) Sen gick vi på bio; Mamma Mia! Den var väl bra. Förväntade mej väldigt mycket, så jag blev väl besviken. Men det var bra, varken mer leler mindre. Men musiken var jättebra! :P Bara gamlingar i publiken som skrattade åt ksämt som var så dåliga att det inte ens räknas som skämt. Sen mot slutet började en gubbe sjunga med och en tant att klappa händerna. Jag bara 'okeey..'. :P

Men det var en mysig dag! :)



Har ni sett Mamma Mia? Vad tyckte ni om den? :)

RSS 2.0