PLUGGAR

Hejsan. Sitter och skriver om cancer, ett skolarbete. Saken är den att jag, Johanna och Leyla skulle jobba tillsammans. Leyla har varit borta, så hon har knappt varit med. Men Johanna gjorde typ allting på en håltimme eller något, och skickade det till mig ikväll så att jag skulle renskriva om göra det snyggt. Men saken är den att det är typ stavfel i var och varannan mening. Det är så felstavat att den inte ens finns förslag på hur ordet ska stavas i Word. Och hon har inga punkter, kommatecken eller paranteser, så jag förstår typ ingenting. Så nu sitter jag och läser av allting från internet och skriver typ av allting. Orkar inte. Skrev ju även att jag skulle göra historialäxan, men nu hittar jag inte de papprena som jag behöver!? Jag kan bara skriva ut dem från datan i skolan, inte hemma. Plus att jag hinner ju inte göra den imorgon, för då slutar jag sent och sen är det träning. Och den ska lämnas in på tisdag. Jag vill verkligen inte missa träningen, det är min favorit och typ den enda som jag går på regelbundet, men det kanske är mitt enda alternativ. Får kanske hoppas på en håltimme imorgon, men som om det skulle ske liksom.. Och om en kvart är det ett program på tv som jag ska se på med mamma och pappa, och jag skriver här istället för att plugga, suck, smarto tess. men jag behövde ta en liten paus, och den här var alldeles lagom! :)

SLUTKÖRD

Tja. Jag vet att det var ett tag sen jag skrev här, men det är så mycket nu!? Alltså, det är såå mycket i skolan, jag hänger inte med alls. Så jag har faktiskt en anledning, haha. Jag har lite tråkigt nu, så jag kan skriva lite, inte vet jag vad, tehe..

Mycket i skolan som sagt var. Alla sa jämt i 1:an att 2:an skulle bli så svår och jobbig, men jag hade ingen aning att det skulle bli så här tufft!? Asså, läxor på typ varje lektion. Jag har ju Historia som inte alla har, och där får vi typ attid väldigt stora läxor. Plus Matte B, där vi typ aldrig jobbar i boken på lektionerna, utan förväntas göra det hemma. Ofta man hinner!? Plus allt annat. Och man vill ju göra bra resultat i alla ämnena, men det hinner man ju inte. Jag har ju vetat sen länge att jag inte haft tillräckligt bra betyg för att bli sjumgymnast, men nu är mitt alternativ b, sjuksköterska, även försvunnit. Det kräver också ganska höga betyg, kanskel lite större chans att jag lyckas med det iaf. Jag vill ju liksom plugga i Uppsala. Men Simone sa något om att ta ett basår, plugga alla grundämnena eller något, och då kommer man garanterat in! Så det är ju mitt nästa mål. Nu vet jag bara inte om jag ska satsa på sjukgymnast eller -syrra? :S

Ont om pengar nu också. Får mitt studiebidrag nu också, men det räcker inte långt. Jag behöver en jacka, och jag vill ju ha en fin, inte någon billig skit. Plus att jag ska beställa ett par stövlar, 500 spänn. Gympaskor, gympakläder. Mina typ sista jeans gick sönder i helgen, på två ställen, yippie.. -.- Så nya jeans, plus strumpbyxor eller tights eller något. Det är väl det som är mest akut just nu, och jag behöver allt typ nu, allt är akut. Men det räcker ju studiebidraget inte långt på. Plus att det är en massa annat som man vill ha och behöver, men som kanske man inte riktigt behöver lika mycket. Hur ska detta gå, hur ska detta gå..? Bajs.

Men då passar det ju med ett jobb, men har jag något?! NEJ! Skitsvårt för mig att få, men jag anstränger mig väl inte tillräckligt mycket, som så många säger. Sökte iaf för några dagar sen till julsorterare på posten. Tror dock inte att jag kommer att få det, för pappa säger att de försöker dra ner på personal, plus att mitt CV sög, det var helt pucko. Men man kan ju alltid hoppas. Annars får jag väl söka till McDonald's eller något, men det vill jag verkligen inte.. Jag sökte tom till ett städbolag för någon månad sen, men de har inte svarat. Vad som helst men inte Donken, haha. Får ju inte inom vården heller för jag är ju för ung. Men snart så fyller ju jag, men det är ju nästan försent. Behöver ju pengarna innan sommaren, jag ska ju tågluffa..

Yepp, ska tågluffa ner till Tyskland eller något med Frida. Därför behöver jag pengarna, och då kan jag ju inte sommarjobba. Hon har typ två jobb nu och redan pengarna!? Så nu behöver bara jag fixa't. SUCK?! Jag orkar inte, jag är ärligt talat helt slutkörd! Först måste jag cykla till och från skolan, det tar verkligen musten ut mig. Plus att jag försökter träna minst tre gånger i veckan; på vardagarna då. Plus alla läxorna. Plus att jag måste ta Chicko en timme om dagen typ minst, kanske barnvakt också. Plus att man kanske vill hinna med privata saker. Plus alla bekymmer och tankar, tex på pengar nu då. Plus att alla mina jeans går sönder av att jag måste cykla!?!? Det är inte kul, alla mina jeans har gått sönder i 1:an. Har ju inte köpt nya eftersom det har varit sommar och jag har överlevt på de jag har, men nu när de enda någolunda fina och bekväma jag har har gått sönder så vete fan.. Plus att jag försöker gå ner i vikt vilket inte går. Blir bara stressad, nerstämd och mår dåligt, och då äter jag. Yippie. Det tar verkligen musten ur mig, jag orkar inte,

Helgerna går ju undan så fort. Jag försöker ju plugga så gott jag kan på dem, men det hinner jag ju inte. Men man vill ju liksom inte plugga på helgerna. Tur så hade jag två studiedagar tor-fre. Det var verkligen skönt och välbehövligt! På torsdagen städade jag köket, diskade och allt möjligt; som mamma och pappa knappt verkar ha dett. Tvättade även alla mina kläder. Sen mot eftermiddagen bärde det hem till Frida där jag sov över. Kom hem sent på fredag kväll. Och nu är det lördag. Har pluggat matte idag, så nu ligger jag inte efter... men det kommer jag nog snart igen. Ska öven försöka göra historie-läxan ikväll. Och imorgon behöver jag verkligen åka och köpa nya jeans, men för vilka pengar? Får väl fråga pappa, hoppas bara att han ger mig.. Inte lär mamma göra det.

Oj, nu ser jag att detta blev ganska mycket text, det var verkligen inte meningen, haha. Men behövde bara skriva av mig lite. Tur för er att jag inte skrev allt som är i mina tankar just nu, då skulle det verkligen blivit mycket. Skulle bara behöva skölja ur min hjärna ett litet tag och bara vara. Asså, nu låter jag flummo, men kan ni typ förstå hur jag tänker? Tehe,. saksamma..

Nej, nu ska jag verkligen sluta tycka synd om mig själv! Paj serveras. Ses.


slutkörd..

SCAR'S GOT SEXY BACK!


Haha, älskar Scar! Den här är mycket bättre än den förra videon där han
sjunger 'Unitet states of Whatever'. Hehe, men är inte videon skön!? XD


Haha, sorry, hittade en till. Men ofta man inte bara älskar Scar!? Hahahahh <3

TRÄNAT

Idag har jag varit på Puls på Svettis, jobbigt, men man mår så bra efter! Fick dock spy- och svimmningskänslor under passet, jag kanske är ovan eller så är det för att jag är så lång. Mamma sa det att långa personer svimmar ofta, jag vet inte jag.. Iaf så var det en timmes pass. Sen har jag cyklat till skolan, hem igen, till Svettis, till stan och hem igen. Så det blir *räknar lite matte fort i huvudet* typ 30 km, 3 mil alltså. Inte så pjåkigt, va!? :P Plus passet som sagt var. Yepp. Men det känns dock i min nacke och bak nu, tehe.. :/ Men nu ska jag försöka plugga lite på hjärtsvikt. Vi hörs, puss.

ÖPPET HUS PÅ AKADEMISKA

Ingen sovmorgon den här lördagen inte! Väckarklocka på rigning, vi skulle ju till öppet hus på Akademiska. Hade sett fram emot det lite, men imorse hade jag ingen lust alls, ville bara sova, haha. Men det visade sig vara jättekul!

Jag, Ulla, Maria, Elin och Leyla var där. Jag testade typ om jag hade någon ögonsjukdom, grönstarr eller något, men det hade jag inte. Fick bedövning i ögon, skitläskigt, haha. Sen typ en massa andra test, men jag är frisk som en ärta! Träffade alla läkarna från Sjukhuset på tv, Janne, Peter, Urban, de där två killarna och den andra mannen som vi altid glömmer namnet på men som är så  cool ändå, och en massa andra.. tehe (a). Men kände ju inte igen alla, för det var så länge sen jag såg på Sjukhuset. Men ändå, det var kul.

Fick en massa gratissaker, alltid kul! Träffade min gamla förskolelärare, skitkul, och hon kom ihåg mig! :D Synd bara att inte Sofia kom, för det var en massa barnaktiviteter, och hon älskar ju boken 'Emma hos doktorn'. Så det var ju lite synd. Men nästa gång då! När Ackis fyller 400 år, lol. 

Regnade såklart när jag skulle hem!? Då passade sadelskyddet som vi fick på sjukhuset, haha. Blev väldigt blöt typ, lol.

Lite av min dag då, vad har ni gjort? :)

SOFIA 3 ÅR!

Sofia fyllde 3 år idag! Så söt. Hon fick en massa presenter och allting. Typ en skitfin dockbarnvagn, skitonödigt tyckte jag, haha. Typ målarsaker, pennor, spel, hoppboll och sånt, men intressantast var nog en liten sax som följde med pennorna, haha? :S:P Hon växer så fort att det är hemskt! Hon är ju ingen liten bebis längre.. :(


Sofia öppnar paket, typ den bästa bilden jag hade, haha..? :P

RSS 2.0