NYÅR

Metro sade att hälften av alla tonåringar skulle dricka sig berusad på nyår.

Jag är en av dem. Nu kör vi! ;)


SISTA DAGEN AV 00-TALET

Jag är jättejättesur över att vi inte har 3:an längre! Jag missade alltså Victorias Secrets :( Men men, täntke att jag ser den i repris hos någon kompis någon gång ;)

Just nu så sitter jag och packar ner allt som jag ska ha med mig till Johanna. Vi ska äta och fixa oss hos henne, så jag måste ha med mig allt smink, spray, kläder och sånt. Tyvärr hittar jag inte min glittereyeliner som jag har tänkt att ha, skitledsen över det, men men :(

Fattar ni att det här är sista dagen av det här året? Sista dagen av det här deceniet? Jag orkar tyvärr inte skriva en sammanfattning, men det har ju resten av det här landets bloggare gjort, så det råder nog ingen brist på det ;)

Snart ska jag åka och köpa cider till ikväll, tänkte kanske även köpa en ny glittereyeliner. Sedan fixar jag mig hos Johanna, tänkte försöka få lite vågigt hår :) Och Johanna kommer att bjuda på jättegod mat, ser fram emot en kväll med tjejerna, synd bara att så få kunde komma, vi blir bara fyra stycken typ. Sedan drar vi på en fest i Gottsunda, hoppas verkligen att det blir lyckat. Vi hade jättesvårt att hitta en fest dit alla sju fick komma, det blev för många för alla festerna. Men det blir säkert jättekul! Och sedan vid tolvslaget drar vi ner till slottet och ser på fyrverkerierna. Sedan blir det väl någon efterfest antar jag :) En kväll att se fram emot!

Vad ska ni göra ikväll då? :)


VAD HAR DÅ HÄNT DE SENASTE DAGARNA?

I lördags åkte jag, Ulla och Simone ner på mellandagsrean. Jag är så himla snål och tycker att det är så tråkigt att shoppa, så jag har inte köpt nya saker på jättelänge. Men nu lossnade det lite, köpte en lång grå tröja, en beige kofta, svarta leggings och jeansleggings. Riktigt sweet ^^ Allt var på rean också, förutom de svarta leggingsen, men det har jag behövt länge nu så :)

I söndags åkte jag Eckerölinjen tillsammans med Ulla, Simme och lite av deras kompisar. Åt och hade trevlgit, men största anledningen till att vi åkte var väl så att vi kunde köpa lite dricka ;) Jag må säga att det är inte ofta jag brukar köpa drinkar kl 10 på en söndag, tro det eller ej.. ;S ;P

I måndags åkte jag på en spontanresa till Västerås för att hälsa på min gamla bästis Anna. Vi shoppade, fikade och böt julklappar och hade trevligt. Men eftersom jag bara hade sovit två timmar den natten så åkte jag hem tidigt. Lite synd, var tänkt att jag skulle följt med hem till Henrik och hängt där ett tag, men nästa gång.. :/

I tisdag (eller igår kan man också säga ;P) träffade jag Frida. Vi hade så mycket att prata om och hade jättekul ^^ Vi lagade mat, spelade lite wii, såg på film (Hjälp jag är en fisk och Halvblodsprinsen) :) Böt presenter gjorde vi också, och jag älskade det jag fick av henne. Först ett jättefint halsband i silver, tro, hopp och kärlek. Sedan ett kuksugrör och kondom, haha, och gud vad kul vi hade med det där sugröret! Lägger upp bilder sen, och kanske filmer ;)


JULDAGEN

På juldagen gick syskonen Wahlsten till skridskobanan och åkte lite skridskor. Eller a, Stoffe och Sofia åkte skridskor, jag var fotograf ;)


Sofia ramlar, haha ;)


Hoppelihopp


Alla syskonen :)






Carro ville också testa att åka lite..


..men åkte snabbt av isen ;)




Tycker nästan mer om julmaten på juldagen ^^

JULAFTON

Jag älskade min julafton. Hade inga förväntningar, inget julstress eller någonting (om man bortser från att jag sprang dagarna innan och köpte alla julklapparna), utan tog det bara lugnt och hade det trevligt med familjen. Syster kom såklart hem från Stockholm, och så kom farbror, farfar plus partner också.

Inget speciellt hände, förutom att jag nästan dog under Kalle Ankas jul, fy fan vad tråkigt det är. Så missade jag såklart det enda roliga (förutom de nya filmerna); tomtens verkstad!

Och just det, lillasyster Sofia, 4 år, listade typ ut att pappa var tomten. Han hann knappt komma innanför dörren innan hon började skratta och säga "Sluta pappa, ta av masken!". Fast när vi sade att det var tomten och att pappa bara var på toan så blev Sofia osäker och gick med på att det var tomten. Hon såg även att tomten hade dubbla öron (pappas och maskens) vilket hon blev väldigt förvirrad och förtvivlad över, haha.

Men härlig jul iaf, och här kommer några bilder ;)










GOD JUL GOTT FOLK! :D


Och ja, jag vet att bilden är hemsk. Men det är alltid samma visa alla jular, googla och
försöka hitta någon fin bild, men man misslyckas jämt. Så nu får ni nöja er med den här!


DAGENS PLANER

  • Dusha.
  • Gå ut med Chicko.
  • Göra någon god frukost.
  • Gå på stan och köpa julklappar.
  • Hämta min väska hos Simone?
  • Klä granen.
  • Julstäda mitt rum.
  • Julpynta mitt rum.

Jag har inte köpt en enda julklapp än eller pyntyat mitt rum. Jo, jag är ute i sista sekunden som vanligt..


MEN USCH USCH USCH!! D:

Okey, nästa gång jag får en 'gigantisk' finne ska jag aldrig klaga igen D:


URSÄKTA!? >;O


SEC´S FEST

Just nu är jag hos Simone med Ulla och håller på att fixa oss lite. Ikväll är det äntligen dags för sec´s rock-fest, ska bli så kul. Jag kanske inte blir så himla rockig, vi får se. Nu väntar jag på att mitt nagellack ska torka, det blev mörkrött för jag fick inte tag i något svart. Sedan ska jag måla en tatuering på Ulla, får se hur det gå, haha ;)

EN JULLÅT MAN INTE HÖR FÖR MYCKET..


JAG VILL HA EN IPHONE! D:


FREDAGENS VIMMELBILDER














SOFIA GILLADE ER :)

Tjejerna var som sagt hos mig på middag igår. Min lillasyster Sofia tyckte att det var väldigt roligt :)

Dialog mellan henne och pappa imorse:

Sofia: Vi måste säga åt Tessan att sms:a tjejerna så att de kommer hit ikväll igen!
Pappa: Lekte du med dem?
Sofia: Ja!
Pappa: Vad det kul?
Sofia: Ja!
Pappa: Vem tyckte du om mest då?
Sofia: Ulla!


SMS-ROULETTE

Igår bjöd jag tjejorna på middag hemma hos mig. Vi spelade bland annat sms-roulette, vilket blev ganska pinsamt. Exempel på sms:

"Raderar onödiga nummer i mobilen, du är en av dem. Hej då."

"Allt känns så jävla meninglöst. Är rädd för mig själv. Sjuter kanske mig inatt."
Detta sms togs väldigt allvarligt, men man fick inte lov att sms:a tillbaka förän efter en timme :O

"Goda nyheter, jag ska bli mamma!"
Detta skickades till min pappa!?

"Sverigedemokraterna är på väg in i riksdagen. Yes!"

"Jag är kåt som fan, kom hem till mig."

Har inte sagt till alla att jag spelade sms-roulette heller. Undrar vad de tror om mig nu.. >_<


FICK GE VACCINET :)

Igår fick vi ta svinissprutan i skolan. Jag och Leyla frågade sjuksköterskorna om vi fick ge varandra, och det fick vi :) Leyla gav mig först, allt gick jättebra, även när jag skulle ge henne. För mig kändes det ingetning, varken då eller efter. Men Leyla gick dock och klagade av smärta hela dagen, undrar ifall jag gjorde något fel, haha :S

Jag har fått lite ont i armen idag, kan bero på att Johanna har slagit mig på sprutstället femtio gånger igår kväll. Tack -.-

Men häftigt ändå, jag har gett vaccin! :D


HAHA!

Hemskt ju, men kan inte sluta skratta! XD


NEW MOON

Då har jag sett New Moon nu. Min reaktion? Wow!

Innan när jag inte hade sett filmen fick jag sitta och lyssna på alla andra tjata om den. Jag tyckte att de kanske överdrev lite, det är bara en film liksom, big deal. Men nu, ja jag kommer nog inte att kunna sluta prata om filmen på ett långt tag framöver, haha.

Det enda jag störde mig lite på var att alla skulle gå utan tröjor hela tiden. Ja, jag vet att de är varulvar och att de inte kan ha tröjor för att de förstörs när de förvandlas och att det blir väldigt dyrt att köpa nya hela tiden och att de ändå inte behöver tröjor för att de är varulvar och så jäkla varma osv, men ändå! Och Jacob då, när Bella började blöda! "Oj, du blöder, här ta min tröja" *sliter av sig den* Ett tips skulle vara att bara riva av en del av tröjan? Men ja, jag klagade ju inte..



NEW MOON SNART

Nu ska jag snart iväg och se New Moon på bio ^^

Och ja, jag vet att jag är väldigt efter och att alla har sett den för länge sen.

Och jag vet att filmen är så himla bra och de är så himla snygga och att Jacob är halvnaken hela filmen och att han är så snygg så att man nästan dör och inte kan låta bli att skrika högt i flera timmar, jag vet det.

Hur skulle jag kunna undgått det när alla tjejerna i hela världen har tjatat om det, bloggat om det och facebookat om det de senaste veckorna?

Men nu är det iaf min tur att se den, och ska försöka att inte skrika så mycket, och att inte slå ner alla fjortisarna som gör det..


PIERRE ROBERT

Ni vet den där Pierre Robert-reklamen, trosorna? Jag stör mig väldigt mycket på den, den är inte särskillt realistisk.

Först så sitter hon några våningar upp, plötsligt hör hon en bil som inte kan starta, rusar ner för trapporna i endast trosor och gummistövlar och utan att säga ens hej till denna främling puttar hon på bilen.

Vem gör så!? Hon tänkte inte tanken att ta två sekunder för att dra på sig ett par jeans?

En annan sak, den där reklamen har ju visats ett bra tag nu, men ändå säger de att det är Pierre Roberts nya underkläder. Hur länge räknas något som nytt?

Men den största frågan är ändå: vem fan kom på denna urusla reklam!?


VAD VAR DET JAG SADE

När vi kommer till skolan ska vi tydligen redovisa våra engelskaböcker som vi ska ha läst. Vi kör halvklass, så vi har en halvtimme på oss medan den andra halvan skulle redovisa. Bra, tänkte jag, för du skulle jag hinna förbereda mig. Jag hade nämligen bara läst sex sidor!? Hur lyckas jag!? Så här lät det när jag satt med tjejerna:

Therése: Men ska jag inte fråga om jag får redovisa nästa gång då?
Tjejerna: Nej då, hitta bara på något!
Therése: Men det kan jag inte, har för dålig fantasi..
Tjejerna: Jo, gör det, det är bara att hitta på något.
Therése: Tänk om läraren har läst boken då?
Tjejerna: Nej, det har hon inte.
Therése: Jo, men den är från 1991, finns i skolan och är på engelska. Hon eller någon tidigare elev måste ju ha läst den.
Tjejerna: Men hon har inte läst boken.
Therése: Men tänk om!
Tjejerna: Nej, det är väldigt liten chans.

Så jag läste de sista två sidorna och hittade på allt annat, fortfarande nervös över att hon skulle ha läst boken, men tänkte att det var väl en lite mer ungdomsbok så den lär hon inte ha läst ju. Så jag redovisade, och gissa vad hon säger!?

"Jo, den där boken har ju filmatiserats, jag har faktiskt sett filmen."

Vad fan!? Jag såg ur ögonvrån hur alla tjejerna försökte hålla sig för skratt. Vad var det jag sade, vad var det jag sade!? Men läraren sade att filmen verkade stämma överens med boken, så jag kan inte ha hittat på så mycket fel. Eller så hörde hon bara inte vad jag sade, jag är inte så bra på engelska, haha. Jag är jätteglad för att jag inte överdrev med det påhittade, tänkte börja prata om bråk med huvudpersonens mamma och tankar på aborter och sånt, tack och lov att jag inte sade det för det lär ju inte ha varit med i filmen!


HEMMA

Nu är jag hemma igen. Tog typ bara fem timmar, heh. Men åkte även förbi syster i Stockholm liksom.

Nu är jag verkligen trött och tänkte gå till sängs, men då kom jag ju på att jag har så många läxor tills imorgon, tex ett prov i engelska. Vet inte om jag ska plugga eller sova nu, lutar väl åt det sistnämnda, heh. Aja, önska mig lycka till imorgon då :S


ÅKER HEM

Idag har vi varit vid graven, sedan har vi nu ätit god mat och efterrätt. Och nu blir det snart att sätta sig i bilen och åka hem igen. Så vi hörs om ett par timmar ;)

BÖG


MORNING!

God morgon allesammans! Har sovit mycket bättre inatt, hade bara en lite mysko dröm, heh..

Jag kom på att det här var sämsta helgen för mig att åka ner hit till Småland! Har missat så mycket där hemma. Typ tre fester + en utgång i lördags. Tjejmiddag och mys igår. Plus att jag skulle ha varit ensam hemma så jag skulle kunna ha haft något. Men aja, det tar jag igen nästa helg, tehe ;)

BESÖKT MOSTER

Då var jag nyss hemkommen till morfar igen. Vi har varit på middag hos moster med familj. Hon har fyllt, haft bröllopsdag och allting, så vi firade lite. Var dock väldigt trött och seg i huvudet, lite tråkigt men. Kanske kan vara pga den dåliga sömnen jag fick inatt?

Nu ska jag bara borsta tänderna och hoppa i sängen snart! :)

SARU?


GOD MORGON!

Jag har sovit ganska dåligt inatt. Vaknade mitt i natten och kunde inte somna. Gick och hämtade laptopen, men mamma var också tydligen vaken, blev arg och tog ut laptopen igen. Jahapp. Så då försäkte jag läsa lite atanomi, men blev så jäkla trött av det. Kunde inte ens läsa, fick svarta suddiga prickar framför ögonen så att jag inte kunde se orden, scary.. Blev iaf jättetrött av boken, men kunde inte sova. Så jag låg och sms:ade med annat folk som var vakna, tror att de tyckte att jag var ganska jobbig, heh.. Men nu imorse smet jag in och hämtade laptopen igen, mohaha ;)

NATTO!

Yes, Erik gick vidare, såklart! ;)

Fan vad jag bloggar ikväll alltså, haha, men har väl inte så mycket annat för mig.. Ska iaf hoppa ner i sängen och läsa lite anatomi :) Men god natt på allihopa!

IDOL

Jahapp, Kalle blev säker och nu tävlar Erik och Tove om den sista finalplatsen. Chockerande, men ändå inte. Oftast den minst populära för mest poäng för att de populäras fans känner sig så säkra och orkar inte rösta.

Men så länge Erik går vidare är jag väldigt nöjd, alla vet väl att han kommer att vinna, hehe ;) Kan säga så att jag aldrig riktigt har gillat Tove. Hon sjunger skitfint, men gillar inte riktigt henne. Hon har helt livlösa ögon och verkar bara tråkig. Kalle däremot verkar schöön ;)

CAFÉ WORLD

Alltså, jag byggde om mitt café i Café world (ja, jag spelar det, ös på med pikarna ni..). Jag köpte de finaste väggarna, finaste golven och ny spis och allt, det blev jättefint. Sedan när jag gick ut därifrån och kom tillbaka så var alla möblerna borta! Och pengarna hade inte kommit tillbaka!

Ett ord: Lurendrejeri!! D:<

VAMPYRHYSTERI

Sofia ritade en teckning till morfar. En vampyr. Huggtänder, vingar och hela tjotahejet.

När jag var i hennes ålder målade jag prinsessor och blommor jag.

Men kul att twilighthysterin har kommit till den yngre skaran också!

INTERNET, WOHO! :D

Upptäckte att pappa hade tagit med sig internet + dator hit ner till Småland, sweet!

Är iaf i Kaxholmen nu, som är en förort till Huskvarna, som är en förort till Jönköping. Alltså är jag i en liten håla mitt i ingenstans, lol ;)

Var ute och gick med Chicko nu, jag tycker alltid att det är så läskigt hur öde det är här. Gick förbi alla husen, alla satt inne och kollade på tv, och jag lovar, absolut alla satt och kollade på På spåret. De få personerna som var ute kollade ut mig eftersom jag inte hör hemma här. Kändes ganska creepy. Men kom tillbaka hem till morfar igen, och vad ser jag då? Jo, morfar och pappa sitter och kollar på På spåret(!?). Därför är jag ganska glad att jag har dator nu, heh ^^

MOT SMÅLAND

Just nu håller jag på att packa, ska åka ner till Småland till släkten (därför jag inte är i skolan idag). Kommer tillbaka på söndag tror jag, så vi ses då! :)

Ha en superskön helg nu allihopa!


SACO-MÄSSA

Igår natt så sov jag ingenting. Kunde typ inte sova för att jag hade somnat lite på eftermiddagen. Så jag satt uppe hela natten, och sen blev det bara onödigt att gå och lägga sig för att jag skulle ändå till skolan snart. Så då åker jag, möter upp Ulla (som fortfarande är full och har också knappt sovit, bara en timme) och vi väntar på bussarna i skolan.

Vi skulle nämligen på Saco-mässa i Stockholm, typ information om vidarestudier. Det var så mycket folk och så mycket information att man blev helt snurrig i huvudet. Innan hade jag bara sjuksköterska i tankarna, men nu vet jag inte om jag ska bli bartender, naprapat, kiroporaktor, massör, sjukgymnast, tandhygienist, tandtekniker, plugga utomlands, Jönköping, Stockholm, Uppsala.......

Ja, jag har verkligen ingen aning, jag var typ säkrare innan, haha. Men tror att det fortfarande blir sjuksköterska.. typ..


DISKRIMINERING PÅ HÖG NIVÅ

Jag frågade mamma om hon hade köpt en chokladkalender åt mig. Nej, blev svaret, ni är ju vuxna nu.

!?!?!

Man kan aldrig bli för stor för chokladkalender och julkalendern!!



Iaf så skulle min lillasyster Sofia öppna sin lucka i hennes julkalender imorse. Jahapp, så hon fick en julkalender minsann, frågade jag mamma. Kan ändå acceptera det, eftersom hon bara är fyra år. Tills jag upptäckte att hon hade fått två stycken! En vanlig och en Hello Kitty. Och jag hade sagt att jag verkligen ville ha en Hello Kitty-chokladkalender. Och Sofia fick både och! Vad fan är detta för diskriminering!?

PROMENAD FRÅN STAN

Igår så chattade jag med Frida. Vi bestämde iaf att vi skulle gå på stan tillsammans när jag slutade skolan. Hon mötte upp mig när jag gick av bussen, men då visade det sig att vi totalt hade missuppfattat varandra. Jag trodde att hon hade skrivit "gå stan", men hon hade skrivit "gå från stan". Så jahapp, då gick vi hem. Tog inte alltför lång tid, bara en timme och en kvart. Det var jättevackert väder och vi hade mycket att prata om, så det var jättemysigt :)


JULRADIO

Måste bara tipsa om en av de bästa sakerna med december: Julradion! :D Man får julstämning som fan!

Lyssna HÄR.

STUCKEN

Idag i skolan övade vi lite på prover och sånt, så jag har blivit stucken ganska många gånger idag. Ulla skulle ta kappilärprover på mig, men hon sög ganska mycket (haha), stack nålen i mig ett par gånger med fick aldrig ut speciellt mycket blod. Lärare nskyllde på att jag var kall, men jag tror att det beror på vem det är som håller spruten, haha ;) Sedan testade även jag att sticka mig själv med en inslulinnål, snacka om vad ångestladdat det var. Fast sen när jag upptäckte att det inte gjorde ont så fick Leyla och Ulla också testa på mig (båda var för fega för att ge ut sig själva som försöksdjur). Men när Ulla skulle ta på mig så var det nog väldigt ångestladdat för oss båda, haha ;P


MYSTERIET PÅ GREVEHOLM

Shit, det är redan 1:a december! Alltså, fan vad fort det går. Ingen chokladkalender hade jag imorse dock, kan inte minnas en enda gång som vi inte har köpt dem för sent, haha. Försov mig, så jag missade julkalendern också, men vi såg den i skolan sen. Den verkade ganska okey, men tycker ändå att de var mycket bättre förr! Sitter tex och kollar på Mysteriet på Greveholm nu, det är julkänsla det! ;)


Första halva avsnittet :)


RSS 2.0