...

Aldrig mer vodka..



Förresten, Ulla, jag hittade bevis på att vi faktiskt var ute i fredags!

 

Nej nej, skit i killen och tjejen, kolla på hetingarna i bakgrunden! ;D

HUR DET KÄNNS ATT VARA 18?

Folk frågar mig jämt hur det känns att vara 18.

Ja, vänta bara tills ni får uppleva det. Allt blir annorlunda, känslorna, tankarna, allting, det går inte att förklara! Man får en massa ny kunskap in i huvudet på minuten när man blir 18 år. Vänta bara tills ni blir 18!! Man blir snyggare, smartare och smalare! Det är helt otroligt, obeskrivligt!

Eller, njae, kanske inte..

IRRITERANDE MATTEDAG

Hade matte idag. Nytt kapitel, så det är lite främmande. Iaf så satt jag och försökte tänka ut vad x/3 var i ett diagram, eller vad det heter. Iaf så såg lärarkandidaten min funderande blick och kom och frågade om jag behövde hjälp. Lika bra att passa på tänkte jag, och frågade honom. Och så började han försöka få mig att lista ut vad x skulle vara. Jag vet ju inte, pucko!? Och han förklarade värsta svårt, och jag sa om och om igen att jag inte visste. Till slut så gissade jag på 1. Jag minns inte vad han svarade, men han fortsatte och föklara och frågade mig vad x var. JAG VET JU INTE!?!? Så kom min lärare också, och så skulle han förklara på tavlan i en timme. Och han kunde ju inte heller bara säga vad ett var, utan var tvugna att försöka få mig att lista ut det. 1 gissade jag igen, fast jag antog att det var fel eftersom lärarkanditaten hade ignonerat det. Så var det 1!?! Och min lärare typ dumförklarade mig och sade att det här ska man kunna i 9:an. Jag kunde ju det!? Jag svarade 1 för en timme sen!? Jag bad ju inte ens om hjälp!? Hade jag fått chansen att tänka själv en stund så skulle jag ju klarat det själv! Ni hjälpte ju inte med eran dåliga förklaring i en timme, dumförklaring och döva lärarkandidater!?

Och så hade jag betygsnack med läraren. Jag var ganska säker på att jag skulle ligga på VG, för jag har typ fått VG+ på alla proven. Förutom på senaste då jag gjorde fel på kvadreringsregeln eller vad den hette, och fick bara G, några få poäng ifrån VG. Och så sade läraren att jag låg på G, för att jag hade misslyckats på senaste, några få tal!? Jag har ju fått VG+ på allt annat!? Nej, fy fan!

Och tydligen så kan man inte få MVG i boken vi har nu. Nej, om man vill ha MVG så måste man ha naturarnas mattebok. Som att omvårdnad är sämre på matte!? Varför har vi en annan bok!? Jag vet att folk tror att omvårdnadseleverna är dumma (vilket vi för övrigt inte är!!), men att vi tom ska få en annan mattebok som vi inte ens kan få MVG i!? Nej, det låter ju sjukt. Plus att läraren inte ens hade informerat oss om detta!? Och de i de andra mattegrupperna kan ju få MVG i samma bok!!

Plus att läraren inte kan sluta tjata om Alla hjärtans dag-kortet han fick av mig och tre andra när vi hade Alla hjärtans dag-tema i skolan. Han läste typ upp kortet för klassen och ger oss slängpussar och använder kortet som bokmärke. Ge dig!

Jag tycker faktiskt väldigt mycket om vår lärare, han förklarar jättebra och är rolig, men idag blev det bara för mycket!


SWEET 18 ;D

Well, now I'm 18 then! ;D So you all better watch up!

Ja, mor, far och syster kom in och sjöng för mig imorse. Fick tårta och paket. Fick bland annat en massa strumpor och trosor, eftersom jag har klagat så mycket om att jag behöver nya. Ja, mamma har sett till att jag inte kan klaga mer på det iaf, haha! Fick ett parfymkit, Escada Incredible me, parfym, bodygel och lotion typ. Smink, jättefint halsband osv. Och så fick jag min bebi, min rooosa i-pod.

Jag har blivit mamma.

Det blev en dotter.

Hon heter Rosalie.

Erkänn, passande namn, haha!? :P

SISTA BLOGGNINGEN SOM 17-ÅRING!

Fyller 18 imorgon. Shit. Jag blir typ vuxen. Myndig. Hm..

Jag vill inte fylla egentlgien, har åldersnoja, har haft det ända sen jag fyllde 17, haha. Vet att det låter fjantigt, men det är ju faktiskt sant. Men jag har nog kommit över det nu. Tror att det kan vara för att jag har gått och tänkt på det så mycket nu, så att jag liksom har vant mig vid tanken..

Och typsikt nog så ska jag ha prov imorgon, yey. Som jag inte har pluggat till, ännu mera yey. Och redovisning på historian och allting, suck. Fick dock veta var jag låg i Svenska och Samhälle, VG på båda. Blev så glad. Tycker att jag skulle kunna få ett svagt MVG, men vår lärare sätter så låga betyg att jag nästan förväntade mig G. Så då är jag ju rikigt glad, hehe. Plus att han hade tyckt om min analysmodell av brott i samhället och min argumentuppsats, så det var ju bra, trodde att de skulle suga.

Ska väl försöka läsa igenom lite inför provet nu då, så att jag kanske får G, lol. Sista gången jag bloggar som 17-åring! ;O Så då får väl passa på att vara lite 'barnslig'; pusspusspusspusspuuuuusssspusssloveyahpusspusspuuuuss!!!<3333333.

Ja, imorgon blir det andra bullar, för då är jag mogen och vuxen, haha! ;D


18-ÅRSFEST!

Hade min 18-årsfest igår, fredag, då. :) Det var såå roligt!

Har ju varit nervös hur länge som helst, och det blev väldigt stressigt. Alla kom, och jag hade inte hunnit med allt med maten, knappt bytt om och inte sminkat mig. Men det gick bra. Maten blev bara lite misslyckad. Hur ska jag liksom veta att man måste röra om creme freishen innan man häller över den, haha!? Och potatisen blev lite hård om man tog ifrån mitten, men de sade att det var gott så jag litar på dem ;) Efterätten, kladdkaksliknande sak men godare, blev ganska hård den också. Men de tyckte att den var jättegod. Tack och lov att de inte vet hur den egentligen ska smaka, haha!



Men jag var som sagt så stressad, och mitt i allt så började jag blöda näsblod! Inte kan det ha varit för att jag var stressad?? Hehe.. ;S

Men jag tyckte att det blev hur lyckat som helst! Var lite nervös eftersom de jag bjudit inte känner varandra, men det gick ju jättebra ändå! :D Mina strumpbyxor gick sönder, försöker komma ihåg hur, har kommit lite på vägen iaf, haha, får fortsätta klura på det! Sen så spelade vi Twister, Singstar, Buzz och Hur fan visste du det. Jätteroligt!

Drack nog lite för mycket, började må väldigt dåligt på kvällen och ville bara att alla skulle gå hem. Hällde i mig vatten, ville må bättre och absolut inte bli bakis! Och sen när alla väl har gott så blir jag hur pigg som helst och vill att alla ska komma tillbaka och parta! Haha, typiskt eller vad!? XD Så då lade jag min energi på att diska till Johannas stora förfäran (hon skulle sova över). Hon ville bara gå och lägga sig, men jag utnyttjade henne till 100% till att städa! ;)

Jag fick så fina presenter också! Ett jättefint halsband från Emma. Jättesnygg väska från Skrapan-tjejorna! Älskar båda två. Och från Frida fick jag en film (eller två i en ;)), choklad, tandborste, tandtråd och tandkräm. Haha, nu låter det sin att det var en pik mot min munhygien, men det var ju bara för chokladen, haha! ;)



Tack för en underbar kväll, tjejor!


HITTILLS

"Lite" stressig dag, som jag hade förutspått. Men jag gjorde ett schema så jag har hunnit med allt jag ska ha gjort och förhoppningsvis så fortsätter det då! :)

Hittills har jag skalat 150 potatisar och gjort efterätten (eller håller på, den står i ugnen just nu). Har städat typ nästan hela huset (förutom groventrén, carros gamla rum och mammas och pappas rum, där jag bara slängt in allt skit, heh (a)).

Maten är fortfarande kvar dock. Hoppas att det går bra, måste nog börja leta recept, lol.. :S Typiskt nog så är min ena kompis typ värsta mästerkocken. Hon går på ett 'kockgymnasium' och vann typ värsta stora tävlingen. Hm, hoppas att hon står ut med min matlagning för en kväll, hehe..

Har varit ute med Chicko en timme, gick förbi Ica och handlade det sista, har städat, förberett maten och håller på med efterätten. Ja, ligger nog ganska bra till i schemat. :) Men jag förstår bara inte hur det ska gå till när jag ska ha två olika maträtter i ugnen samtidigt. Det går inte, så jag får väl göra ena innan och sedan bara värma upp den? Lär väl gå. Får checka det med mamma sen innan de åker..


INFÖR IMORGON

Inte alls pepp inför imorgon då, känns bara jobbigt, haha. Gissa vem som ska laga maten - jag! Ja, ni hörde rätt, jag! Freaka inte ut nu, det här fixar sig! Hoppas jag..

Har städat mitt rum nu iaf. Så nu är det bara resten av huset kvar..

Johanna ringde mig imorse när jag dammsugade. Hennes reaktion; Städar du!?!? Eh, ja, tro det eller ej. Sen när hon kom hem till mig; Shit, man kan ju se golvet! 

Men såå stökigt har jag faktiskt inte. *ser allas misstrogna blickar på mig så jag byter samtalsämne fort*

Sen så åkte vi skridskor. Första gången på sju år typ. Tror att det var 5:an senast jag åkte. Så det var väldigt läskigt, men jag överlevde! Ramlade faktiskt inte en enda gång! Ser allas misstrogna blickar på mig igen, men det är faktiskt sant!

Jag vill bara inte att det ska bli tråkigt imorgon. Att man sitter där och inte vet vad man ska göra. Eller att det blir så där pinsamt tyst. Eller ja, vad som helst, tråkigt helt enkelt. Speciellt när alla inte känner alla!

Sitter och lyssnar på Rix Fm nu. Och gissa vilken låt jag hörde!? "Hej, hej, hemskt mycket hej dudidodadudididoda". Har nynnat och sjungit på den väldigt ofta men ingen har känt igen den! De har inte trott att det har varit en riktig låt, men tji fick ni, mohahahahahhahahh! *evil laugh with the lillfinger*

ÄR LILLLÖRDAG OCKSÅ HELG?



Hittade lappen på ett tomt muffinspaket.

Tycker att det är lite lustigt att hitta en massa lappar från bror min i hela huset, ett skratt i vardagen, hehe. :)

MY DAY! ;)

Det här har varit en bra dag. Gick upp tidigt, kl. 6 (på lovet!!), tro det eller ej. Städade lite, gick ut med Chicko och sen skulle jag åka till stan. Och ska man gå runt och shoppa så måste man ju vara bekväm! Så jag hade ett bekvämt linne, pösiga mjukisbyxor och mina sneakers. Folk kollade ltie snett på mig, alla var så fina och allting, och jag gick i mina mjukisbyxor, stl XXL. Men bekvämt var det, måntro. ;) Och sneakersen är så lätta att ta av och på, så de är perfekta när man ska testa många plagg! Och så åt jag ordentligt innan, så att jag inte skulle bli på mitt typiska det-är-så-tråkigt.att-shoppa-och-jag-hittar-ju-ingenting-inget-passar-mig-jag-vill-hem-humör. Och allt det här hjälpte så mycket, haha. Både jag och Johanna köpte våra outfits till fredag. :) Min är ganska klassisk och stilren och snygg, enligt mig. ^^ Ni får se den då!



Sen så gick vi på aerobics. Det är så roligt! Och jobbigt! Tänkte ju ha aerobics som egenlektion på gympan i skolan. Men det är väldigt svårt. Så jag försöker kopiera lite steg och musik, vilket går sådär.









Efter gympan åkte vi ju hem. Vi stod och väntade på min buss och pratade. Då kom vi in på att bussen är så full ibland att den bara åker förbi hållplatserna. Tänk om just den bussen gick ända hem till en, och den bara åkte förbi en! Så får man vänta en halvtimma på nästa buss, men tänk om den också åker förbi! Och då kommer min buss, 20:an, som går ända hem till mig. Och tror ni inte att den åker förbi mig!? Och den var inte ens halvfull!? Johanna fick sig ett gott skratt, och troligen alla som stod och lyssnade också. Men jag tog nästa buss som gick till stationen, och då stod 20:an där. Och jag hann precis med den! Så lite tur i oturen då.. ;)



Hur har eran dag varit? :)

17 - 18

Jag fyller ju snart. Vill inte. Jag känner mig så gammal. Jag vet att jag inte är gammal alls, och om jag var äldre så skulle jag tycka att jag var en liten fjortis som sa så. Men 18, då är man liksom.. vuxen. Och 17, det här året har gått alldeles för fort! Minns inte ens vad som har hänt!?

Och alla låtar handlar ju om sjuttonåriga tjejer. "Dancing quuen, nananana, only seventeen..", "She was seventeen and she was far from in-between..", "Jag var sjutton år, sjutton år i staden där jag väckte upp (Uppsala!!)...". Jag, nu orkar jag inte komma på mer, men ni fattar poängen. Vem sjunger om att någon är 18 år!? Ingen!

9 SÄTT ATT AGERA STÖRANDE

Känner ni som vi att det är rysligt roligt att vara sådär jobbig mot omgivningen ibland? Här kommer lite störande, och störda, idéer på irriterande sysselsättningar. Läs och lär:


1. Sätt dig på första bästa nystädade toalett och "gör nummer två". Gör sedan personen bakom städandet fullt medveten om din gärning, för absolut bästa effekt.

2. När du passerar ett övergångsställe, stanna på mitten, sätt dig på huk och knyt om de redan knutna skorna. Om någon stressad själ tutar, så höjder du glatt handen och vinkar lite lätt, som om det vore någon som hejade.





3. Om du råkar befinna dig på en buss/spårvagn och önskar lite mer utrymme, plocka upp telefonen, låtsas att du ringer en vän och berätta för denne om den hemska magsjukan, som har härjat i din kropp de senaste två dygnen. Om du dessutom tillägger att både pojk/flickvännen och familjen har fallit som flugor av den förfärliga smittan, lär det bli Pumbaa-på-savannen-effekt! Alla vill så lämpligt kliva av.

4. När du står i en kö och har en hel radda människor efter dig, låt bli att följa med körytmen framåt, så att det bildas ett glapp mellan dig och de framförvarande. Du kommer garanterat få en lätt stressad klapp på axeln, av den som står bakom och trampar med sitt paket mjölk.

5. Du står i kön i mataffären. Du har storhandlat. I ögonvrån upptäcker du en stackare med två ynka små brödlimpor under armen och en skrikande unge bredvid sig, som tittar uppgivet på ditt gigantiska last med mat. Du vänder dig om gentemot denne och kopplar på ditt allra godaste leende. Sedan vänder du dig om igen.




6. Du brummar på som attan med din lilla skitbil på motorvägen och skall påbörja en omkörning. I samma veva som du byter fil så ser du en annan tokkörare bakom dig. Släpp då foten ifrån gaspedalen och kör om så att du ligger jämsides, i cirka 2 minuter, med den bil du har planerat att racea förbi. Tokköraren bakom kommer då med all säkerhet att krampaktigt hålla i sin ratt och svära i sin ensamhet, tills det brinner ur munnen.




7. Klockan är 18.55 och butikerna i centrum stänger 19.00. Studdsa då glatt in i en skoaffär och börja prova alla svarta skinnstövlar du ser. Efter cirka 10 irriterande harklingar från butiksbidräget, d.v.s. när du har utfört denna syssla i en kvart, självklart utan att ha dragit upp dragkedjorna och ställt tillbaka stövelstöden i stövlarna igen, så ler du glatt och trippar ut ur butiken utan att ha handlat en enda sko.

8. Strunta helt och hållet i att torka av träningsmaskinerna på gymmet efter att du har suttit där svettig och nyuppvärmd, så att folk efter dig får lida av vidriga svettpölar ifrån skrevområdet.

9. "Glöm" små chipsbitar i dippen när du sitter där och äter bjudsnacks på förfesten. Bitarna blir efter ett tag en härlig chipsmassa som blandas med dippen och ger den en udda smak.
I stadiet då chipsbitarna ännu inte har bytt skepnad ifrån en hård konsistens till en lös massa så kommer dom absolut att vara i vägen och irritera de andra dipparna.

MARKOOLIO <33!!

Nu är jag frisk igen. Kan bero på alla söta krya på dig-kommentarer som jag fick. Ja, det var ironi - då jag inte fick en enda! Men hygglig som jag är så förlåter jag er!

Har bara lite ont i halsen nu. Blev genast bättre när jag tvingade i mig lite mat. Jag hade inte ätit på ett dygn typ. Inte det att jag inte ville, men jag mådde så dåligt och hade ingen matlust alls.

Så nu sitter jag och planerar min fest lite. Eller planerar och planerar, kollar bara hur många som kommer, lol. Det kommer inte att bli något speciellt, bara en liten middag och så. Just nu så har jag bara fått svar ifrån fyra stycken att de kan komma. Ja, ni kan skynda på lite med att svara? Har inte bjudit så många, men lite fler vill jag ska komma, hehe.

Apropå festen, vad kan man ha för aktiviteter? Vill inte att det bara ska bli Singstar och Buzz som vanligt, hehe. Kom igen, brainstorma mig lite, vill ha många tips! Kanske tips på mat också? :)

Förresten, såg ni Melodifestivalen igår. Äääääälskade Markoolio!! Haha, kan inte sluta garva!! Man måste ju ha sett Eurovision Song Contest för att fatta, men tror att de flesta har gjort det. ;D


FREDAGEN DEN 13:DE

Ja, jag visste väl att något skulle hända denna otursdag. Tror ni inte att jag gick och blev sjuk!? Mår så sjukt dåligt. Låg typ och sov från när jag kom hem halv tre till klockan sex typ. Hoppas bara att jag blir frisk till min fest och födelsedag! D:

Jag har typ ont i halsen, magen, är illamående och är allmänt seg.  Av mina symtom att döma så tror de flesta att jag är gravid. Men lugna er gott folk, det kan jag tala om för er att jag inte är! Så fick jag bara det ur luften..

WHICH TWILIGHT BOY IS GAY?


Hahahahhahahhahahahahahhahahahahahhah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATIS SKOR!

En helt ny gratissida! Växla in poäng mot presentkort på Din Sko, Nilson, Jerns och Bianco. Jag blev bara medlem 39, så det är lätt att samla poäng! Skynda er och bli medlemmar!

Om ni blir medlemmar via min länk så får ni 50 poäng!


MEDLODIFESTIVALEN

Igår var det ju första delfinalen i Melodifestivalen. Var hos Ulla med Elin och Johanna <3 Första gången man var ute i Rasbo då, haha ;)

Först så spelade vi lite Buzz. Och tro det eller ej, men jag vann!! :D:D Första gången! Och det är ju så ovanligt eftersom Ulla är expert och kan alla frågorna utantill, haha. Och nu körde vi utan 7-sekundersregeln! :D Jag vann härskarringen, mohaha, medan Ulla bara vann en liten sketen cykel, haha.

Sen var det ju Melodifestivalen. Jag är väldigt besviken på att det inte var Luuk! Jag trodde att han hade skrivit 5 årskontrakt eller något? Men det är klart, ibland måste man ju byta. Men Petra Mede, skämtar ni!? Var hon den bästa ni kunde hitta!? Jag tror aldrig att jag har skrattat åt ett enda av hennes skämt eller någonting! Och hör ni hur hon pratar!? Så ansträngt och starkt, slappna av kvinna, det är okey att prata normalt ibland!? Och hoppas inte att alla de där klänningarna var specialdesignade eller något, växthuseffekten, hallå!? Verkligen nödvändigt att ha 35 olika ombyten? Men lite roligt var det faktiskt..

Men jag ska sluta klaga på henne nu, nu kan jag säga något om själva låtarna!

Nina Södervist - tick tock : Njaae, hon känns lite väl läskig för min smak. Jag menar, såg ni hennes kläder och hennes ögon!? Men låten var väl, hm, okey. Gillade typ tick-tock-biten, men annars var den väl inget speciellt, haha.

Jonathan Fagerlund - Welcome to my life : Mm, ska jag vara ärlig så minns jag inte den här låten. Var det han som sköng hello, hello, hello? Men jag minns att jag inte gillade den iaf, men det gjorde Elin och Ulla, tror jag.

Shirley Clamp - Med hjärtat fyllt av ljus : Nej, ska hon vara med igen, tänkte jag. Men samtidigt, hon har alltid bra schlagerlåtar. Men vad var det för låt!? Och klänningen!? Jag hatar verkligen långa klänningar med en uppskärning på ena benet, så fult och så tantigt! Jag menar, det där benet är ju inte ens något att vara stolt över! Men ja, låten. Hm, den var bara allmänt tråkig, minns typ inte den heller.

Scotts - Jag tror på oss : Jag följde ju inte Dansbandskampen, så det här var första gången jag såg dem. Men killen sjöng bra, låten minns jag inte så bra. Den var bra, men inte tillräcklig bra. Men lite vickande med fötterna blev det nog. ;)

Emilia Rydberg - You´re my world : Äntligen en bra låt! Min favorit! En skön låt, trallvänlig och gungvänlig, haha. Bra att den gick vidare, annars vet jag inte vad jag skulle göra!?

Alcazar - Stay the night : Ja, en vanlig Alcazarlåt. Men nej, inte min favorit. Tyckte bara att den förtjänade Andra chansen. Jag hatar verkligen när man matchar kläderna sådär! Men mickarna var coola! Det var nog de som gjorde att de gick vidare, haha.

Caroline af Ugglas - Snälla snälla
: Hon sjöng de första tre orden, och alla föll i gapskratt. Men efter ett tag fastnade jag dock för den! Ville att den och Emilia skulle gå vidare. Hon är ju skön! Elin satt och bad 'Snälla snälla snälla låt den inte gå vidare', medan jag satt och bad 'Snälla snälla snälla gå vidare!' Den gick ju till Andra chansen iaf. :)

Marie Serneholt - Disconnect me : Nej, jag gillar inte henne! Tack och lov att hon inte gick vidare. Hon känns så falsk, blondinbella-falsk. Men jag gillade hennes hårfärg! Inte bimboblondt eller bimboblond-försöka-vara-smart-brunt, utan vuxet-mörklblondt! Klänningen var söt. Men låten, njaaee..

Det var min lilla utvärdering det. Emilia gick vidare och af Ugglas till Andra chansen, så jag är nöjd! ;)

Vad tyckte ni om bidragen?


MAMMAS KÖRNING

Jag och mamma brukar få skjuts till skolan och jobbet av pappa. Men idag lämnade vi av pappa först, så mamma skjutsade mig till skolan. Och ja, jag litar inte på mammas körning! Jag känner mig säkrare att åka med min brorsa - som övningskör! Vet inte hur många gånger jag måste ropa till på mamma. Tre gånger idag på bara två kilometer typ..

Mamma kör nästan in i en bil framför vid stoppljuset
- Mamma, stanna!!
- Men det är ju grönt, och han står bara still!
- Ska du åka in i honom för det??

Mamma kör för fort, kör nästan in i bilen framför.
- Mamma, sakta ner!!

Mamma kör lite in i motsatta filen, det kommer mötande buss.
- Mamma, akta!!!!!

Och vet ni vad mamma gör? Bara skrattar(!!). När jag blir halvt skrämd till döds.



Och vet ni vad!? Apropå ingenting - jag fyller 18 år om 18 dagar! Bara lite lustigt, haha, lol..

JAG VANN ;D

Alltså, jag har alltid världens otur - halkar, ramlar och skämmer ut mig. Vinner aldrig några tävlingar över huvud taget - förutom på bloggar tydligen! Jag har vunnit en till tävling! :D Jag har funnit ett kryphål i min oturslag, haha.

Vann det här fina armbandet hos Trinidaz. Tack så jättemycket! :D




Jag är med på en Alla hjärtans dag tävling hos Lykke-li, där kan du vinna ett armband från Miss Dee med ett hjärta. Var med du också !




Jag är med o tävlar om ett presentkort värt 300kr från Homely hos Tant Ulrika. Tävla du oxå!

OMVÅRDNADSVECKA

Det är omvårdnadsvecka i min skola nu, enligt lärarna är det "en historisk upplevelse". Dvs, vi som går på omvårdnadsprogrammet i 2:an går på föreläsningar hela veckan. Riktigt nice!

Första föreläsningen var om Omsorg då och nu. Ganska segt faktiskt. "Olyckligtvis" så skulle jag till tandläkaren efter halva föreläsningen, hehh, true! Efter lunch så höll Kenta från Sjukhuset på tv3 föreläsning om Ambulanssjukvård mot ungdomsvåld. Det var jätteintressant och kul! Vill ju liksom bli ambulanssjuksköterska.

Hos tandläkaren gick det bra förresten. Hade SnuskOlle, men jag har vant mig, haha. Orkar inte berätta, men han är bara lite obehaglig, haha. "Lite" äckligt är bla att han har inga handskar på sig när han gräver i min mun! Men han tyckte att allt såg bra ut och sa att om jag använder gummisnoddarna flitigt så kanske jag kan ta bort tandställningen till sommaren! Yes, high five! :D:D Och så kommenterade han mina vita fläckar på tänderna som jag lyckats sluta tänka på. Tack? Men iaf så sa han att jag kanske kan få(? ;S) porslinfasader! :D WOHO!

RSS 2.0