MAMMAS PRESENT

Mamma fyllde ju tydligen idag. Jaha. Pappa kom in till mig igår halv elva typ och sa "Du vet väl att mamma fylelr imorgon?". Nej, det visste jag inte. Men nu gör jag det. Fick lite panik, vad ska jag ge henne!? Men lägligt som det var så hade jag igår gått och hämtat min bildmapp i skolan, så då fick hon den här målningen av mig. Hon blev jätteglad. Hon blir helt till sig när hon ser något som jag har gjort. Men ändå blev jag inte så nöjd med den här bilden, speciellt inte håret! Men hon var ju tvungen att få något. Får se om jag kan ta tillbaka den och måla om den lite. :)


Jag är med och tävlar om namnhalsband från
Bicone Design, tävlingen hittar ni hos En Mölnbobos Liv. Alla kan vara med oavsett om man har blogg eller inte. Tävlingen avslutas 31 januari.

"Jag är med och tävlar hos Linda om ett valfritt Kramamig-plagg från Leiloo.se. Tävlingen avslutas 28 januari. Var med och tävla du också!"


Var med i tävlingen här.


Tävling i sammarbete med Yves Rocher.

Vinn detta högglansiga läppglans som håller i timmar! Det täcker lika bra som ett läppstift och är lika glansigt sonm ett läppglans! Läs mer om det på Yves Rocher.

Jag tävlar om Presentkort på H&M på 500 kr hos Stefhunny.

Jag är med i en tävling hos Kim.Jag tävlar om en sprillans ny mobil hos TomicTomi!
"Jag är med och tävlar hos Isa och Diana om en lyxig överraskning! Var med du också!"Jag tävlar om ett presentkort värt 300:- hos
Ljuvating i Nikitas blogg
Tävla HÄR du också!"Jag är med o tävlar om ett presentkort på 500kr från Saker&Sockor hos Tant Ulrika. Var med o tävla du oxå!"Jag är med och tävlar om de här armbanden hos Trinidaz.

Söta ord ♥
Postat av: CARRO

Haha att du glömde kära mors födelsedag va! Haha!Nejdå, jag tyder bara att du ska byta färg och be någon fixa en schyst header! :)

2009-01-13 @ 21:21:23
URL: http://carolinewahlsten.blogg.se/
Postat av: Emmaa

Fin!

2009-01-13 @ 23:04:39
Postat av: fanny

Är det sant att du har ritat den superfina bilden?? :) Den var i alla fall på en jättehög nivå!! =0)Juste, tänkte fråga dig vad du tycker om omvårdnasprogrammet? Jag går den sista terminen i 9:an just nu och har funderat på om jag ska gå antingen omvårdnad eller hotell och restaurang!.. Men det är så svårt, för jag vill ju egentligen arbeta inom vården, men är dock osäker på om jag har lusten att studera vidare efter gymnasiet..

Skulle vara tacksam för svar! :D

2009-01-14 @ 16:01:02
URL: http://mariafanny.blogg.se/
Postat av: Johanna

mycket fint:D

2009-01-15 @ 19:22:05
Postat av: Amanda

Du är så otroligt duktig tess! :) Väldigt fin målning!

2009-01-15 @ 20:37:53
Postat av: Anonym

http://www.gratismode.se/?c=25495 bli medlem på de här de e jättebra ^^,

Du får extre poäng om du blir medlem henom mej :) & det är verkligen jättelätt. är inte mycket för såndana här sidor annars. men den här e bra :)

2009-01-19 @ 18:57:11
Postat av: Trinidaz

Tack för bidraget.

Lycka till i tävlingen.

2009-01-27 @ 11:41:49
URL: http://trinidaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0