HELLU

Min lärdom från helgen är att det inte är kul att vara den enda som blir full precis när alla ska åka hem. Övertalade dock ett par andra kompisar att träffa mig, så det ordnade sig. Tycker dock lite synd om dem i efterhand, jag sjunger nämligen väldigt mycket när jag är full, haha.

Såg ni förresten på Söndagsparty? Vem fan kommer på tanken att ens försöka stoppa upp popcornskärnor i näsan och sedan få ut dem ur ögonhålorna!? Lagom mysigt. Jag kanske borde testa att sätta in ett par i ögonhålorna och få ut dem ur öronen.. Låter som en bra idé, tycker jag!

TALANGKAMPEN 2009

Det var Talangkampen ikväll, andra året i rad, en tävling mellan några gymnasieskolor i Uppsala. Konferencierer för kvällen var Soran Ismail och David Druid. Jag har alltid undrat vem den j-kla David är som Soran tjatar om i sin blogg hela tiden. Men nu förstår jag. Och jag älskar honom.

Ja, iaf, Skrapan vann ju såklart! Det var faktiskt min gamla barndomsvän som vann, otroligt kul! Hon sjöng så vackert och själva uppträdandet var unikt och underbart. På andra platsen kom också Skrapan, hehe. Ja, det var bara två stycken ifrån min skola som var med i tävlingen, och de kom på de högta platserna - vad säger ni om det, Katte!? ;D Hehe. Katte, katte kan inte vinna..

Sen var det en skiva på Stadsteatern(!?), men Simone ville inte dit. Så efter halva kvällen så hamnade vi till slut på People. Det var lite tomt och bara ett dansgolv var öppet. Tråkigt, men ändå en kul kväll. Träffade dock varken Soran eller David, de var tydligen på Terrassen.. :C


SKIVA @ EGO

Var ju på skiva i söndags, det var jätteroligt. Resan som jag skrev om i förra inlägget gick bara bra, hehe. :) Temat för kvällen var tidsmaskin; jag var 50-tal, Carro 80-tal (de två första bilderna), Elina LSD-pingla alá 70's, Henrik framtid typ, Anna 20-tals mimare, Hampus fransk revolutinär (bilden längst ner).KOMPLICERAT

Ska på min bästis skiva imorgon då. Fick ta med en kompis, men det var svårt att hitta någon som kunde följa med:

- Först skulle Elin med, sedan upptäckte vi att hon inte skulle ha hunnit fyllt 18.

- Sedan skulle Ulla med. Men vi upptäckte att hon hade match den dagen.

- Emma skulle resa bort den här helgen.

- Simone skulle med. Men nu i helgen avbokade hon.

- Ullas match var avbokad, men hon var ändå upptagen.

- Amanda var pank.

- Ja, det var typ alla som hade hunnit fylla 18, ingen kunde. Så vi bestämda att Johanna skulle låna Ullas leg. Men det fick hon inte för mor sin, hon har fortfarande inte hennes förtroende sedan "incidenten".

- Försökte hitta någon under 18 som bara kunde följa med på middagen, ingen kunde, ville, orkade eller hade råd.

- Till slut valde jag att bjuda syster, som sista utväg, hehe. Men jag får större sovplats där och det blir säkert kul. :)


Det blir bara jobbigt att åka till Stockholm själv. Ska ta Upptåget och sedan pendeln, men vet inte hur jag byter till pendeln och bla bla bla. Men det ordnar sig säkert. Sedan vet jag inte om jag kan åka Upptåget med mitt UL-kort, ifall jag måste betala någon Arlandaavgift och hur jag gör det och ifall den gäller på pendeln också eller hur jag betalar pendeln. Hm, men det ordnar sig nog. Och sen samma sak på vägen hem också!


SOMMARJOBBETS SVARTA SIDA

Ja, jag är jätteglad att jag har fått ett sommarjobb, men det finns nackdelar - inget lov! Jag skulle åka på campingsemester med en kompis, gick icke. Har velat gå på festival i flera år nu, men det har aldrig blivit av, men bestämde att i år skulle jag fan. Nepp, ska jobba hela sommaren, inte en ensa festival kan jag gå på.

Jag hade verkligen velat gå på Peace & Love. Jättemånga artister jag gillar skulle dit, speciellt Mando Diao vars senaste skiva jag älskar. Fick ett mail idag, blev antagen som funktionör så jag skulle inte behövt betala någonting. Men som sagt, kan inte åka, ska jobba. Så synd, hade verkligen velat gå på festivalen och har verkligen velat bli funktionär! :(


KAN ÄNTLIGEN ANDAS UT

Blev så lättad i onsdags eftermiddag, kände att jag kunde andas ut - om än bara för ett par dagar. Nu är gympalektionen över, gick ganska bra, inte så bra som jag hade hoppats men vikarien verkade skitnöjd.. :S Lämnade in fenomenstudien i samhälle, satt och kämpade med den efter skolan. Nationellan i engelskan var gjord, känns jätteskönt. Den gjorde även att jag kom för sent till min egenledda idrottslektion, smidigt, heh.. Fick hem rosaprickiga klänningen, så nu har jag en klänning tills på söndag iaf, skönt att jag inte blev lurad. Redovisning av boken och nyhetspresentationen i svenska blev även gjord den här veckan. Efter idrottslektionen kom Simone och bjöd med mig och Ulrika på en studentskiva, det var jättekul och en perfekt avslutning på ett par stressiga dagar. Det blev även min och Ullas invigning av BJ :)


HUR SKA DETTA GÅ..

Jag ska ha en egenledd idrottslektion på onsdag. Tänkte försöka satsa och ha aerobics så att jag kanske kan få ett VG. Jag är ju väldigt blyg, dålig självkänsla och allt sånt, så jag tänkte visa att jag är duktig och stå och leda en lektion längs fram och visa steg hela lektionen. Vet ni hur stor utveckling det är för mig, hade aldrig kunnat gjort det för ett år sedan. Men nu ska min idrottslärare inte ens vara där, nej, utan en helt främmande vikarie ska bedömma mig. Jättetaskigt tycker jag, hon har ju inte sett min utveckling eller någonting. Så antagligen kommer jag att få ett sämre betyg jämfört med ifall min ordinarie lärare skulle fått bedömma mig, men nu orkar jag faktiskt inte ens tänka på det.

Jag ska ju ha aerobics och spelade in ett pass så att jag kunde ta lite musik och steg därifrån. Men nej, man hörde ingenting från inspelningen. Så nu sitter jag här och försöker hitta både passande musik och steg. Det var svårt att hitta musik som är stark och rytmiskt som passar till stegen. Och jag har bara hittat steg till två låtar typ, och nu står det still i huvudet.


Herre jösses, hur ska detta gå..!?

GRATTIS RYBAK :)

Norge vann, gud vad jag blev förvånad, haha. ;) Lite tråkigt faktiskt, det har ju typ varit bestämt i två månader, och redan efter tre tolvor kändes det avgjort. Lite spänning vill man ju ha liksom. Men han förtjänade det, det var ju faktiskt den bästa låten. Kul för Norge att de vann på 17:de maj, deras nationaldag (klockan var 0:20 när han vann, även om det var avgjort innan :)).  Synd bara att det gick så dåligt för Malena, lite mer röster hade jag faktiskt väntat mig, även om jag visste att det inte skulle gå så jättebra.

Idag ska jag hinna med mycket, har många läxor till nästa vecka;

Måndag
- Nyhetspresentation + diskussion (Ska göra med en kompis, men eftersom det är helg så kommer vi inte att träffas. Måste hitta en bra passande nyhet och sedan kunna göra en bra diskussion av det. Tips någon?)
- Redovisning av bok (Länge sen jag läste den, så jag måste bubbla igenom den igen. Det är så mycket som händer i boken också, måste tänka igenom vad jag ska ta upp och göra en bra redovisning av det. Och som grädden på moset har jag tappat bort mina antecknar, yey.)

Tisdag
- Historiafördjupningen inlämnad (Det är den där Israel-Palestina-konflikten jag håller på med. Är inte färdig på långa vägar plus att jag måste korta ner det så himla mycket och ändå göra den förståelig)
- Matteläxa (Något jag slipper tänka och kämpa med i flera timmar iaf..)
- Barnkunskap-grejs färdig (Jobbar i grupp, jag har varit borta så jag har inte gjort någonting. Måste hjälpa till och bidra med något känner jag, heh)

Onsdag
- Nationella i Engelska (Talövningen. Får se hur det går, jag suger på att snacka engelska.. :/)
- Egenledd gympalektion (Tänkte ha aerobics, men jag har ingenting att kopiera. Och jag kan liksom inte hitta på koeragrafi och passande musik helt själv på så här kort tid)
- Fenomenstudie i Samhälle inlämnad (Handlar om piratkopiering eller fildelning. Det känns ganska bra, har ganska mycket kvar på detta dock.

Plus en massa privata saker jag måste hinna med också. Men men, får väl skippa lunchen hela den här veckan med och sitta och jobba då :/

EUROVISION SONG CONTEST

Jag stör mig på en sak i Eurovision song contest. Nej, det är inte de hemska låtarna. Det är inte de otroligt dåliga programledarna som varken talar engelska eller franska. Det är inte att både musiken och bakgrundssångarna överröstar Malena. Det är inte att vinnaren redan är bestämd. Det är inte det att varken Luuk eller Pekka Heino är röstkommentatorer i år. Det är inte det att Malena har bytt klänning och hennes nya är jätteful. - Nej, utan det är att mickarna är så himla fula! Jag menar, hur många miljoner har de inte spenderat iår, kan de liksom inte försöka skaffa någolunda fina mickar då iaf? De är otroligt långa med någon ful sak som sticker ut med färgad tejp på. Det är det enda jag sitter och kollar på, svårt att låta bli när man väl börjat, och jag stör mig så otroligt mycket på det!

Men, men, jag ska försöka bortse från det ikväll utan att bara njuta av låtarna - det finns faktiskt en hel del bra! Jag älskar Norges låt, som är favorittippad och nästan en solklar vinnare. Men det skulle dock vara så kul om någon helt oväntad vinner! Ja, egentligen skulle vem som helst utom Norge vara oväntad. Jag skulle bli överlycklig ifall någon av mina andra favoriter vann, som Bosnien & Hersegovina och Armenien.

Mina "halvfavoriter" är Litauen, Israel, Finland och Danmark. Tror nog att jag har glömt ganska många nu, men det är inte så lätt att komma ihåg alla, hehe. Och jag menar, Malena är ju en solklar favorit, kändes som att jag inte ens behövde nämna, henne, hehe. :)

Vem/vilka håller ni på ikväll?


Heja Malena!


BH

Kompis: Jag har en bh, aldrig använd, vill du ha?
Jag: Eh, njae, skulle nog inte passa.
Kompis: Men den är för liten för mig.
Jag: Skulle ändå inte passa.
Kompis: Men den är jättejätteliten!

Okey, jag har små bröst - I get it!

GOD KVÄLL? GOD NATT? GOD MORGON?!?! :S

Nehe, ingen hörde typ hur lika låtarna var i förra inlägget. Men asså, jag måste få förtydliga, det var ju inte hela låtarna som var lika utan bara en del saker, t ex bryggan (tror jag att det heter? :S). Men jag ska ha överseende med ert dåliga omdöme, hehe! ;)

Dagen i stora drag: Skippade engelskan, lyckades försova mig ändå, slängde i mig en macka utan något på. Cyklade som en galning till gympan, kom 20 minuter sent. Styrketräning, svimmattacker hela tiden. Hann inte äta lunch. Matte, fick världens huvudvärk. Stallet, tufft aerobicspass, fick ont på ställen som jag har ingen aning om vad de heter. Cyklade vingligt och långsamt hem, har aldrig gått så långsamt men jag var så trött. Hemma vid sex-tiden, slängde i mig lite mat, antog att det var källan till att jag mådde så dåligt, och gick och lade mig. Sov från 19.00 till 02:30. Sitter vid datan nu, och nu är vi framme vid nutid, heh ;)

Vet inte om jag kommer att lyckas somna om igen, men jag hoppas det. Pallar liksom inte sitta vid datorn nu.. :/ Kommer på en miljon skolsaker jag skulle kunna göra nu, men jag orkar inte. Även fast jag är utsövd efter sömnen så är jag ändå skittrött.

Någon mer än jag som inte kan sova?

SCHWEIZ VS THE FRAY

Jag kom på vilken låt Schweiz's låt lät som - How to save a life! Kanske inte i så stora drag, men ändå. Lyssna, vad tycker ni?
EUROVISION SONG CONTEST SEMI 1

Jag hatade verkligen programledarna! De kunde ju knappt tala engelska, förstod ingenting, och tjejen verkade ju inte kunna franska heller. Tjejen såg så nervös ut (tror att hon alltid ser ut så? :S) så jag trodde att hon skulle börja gråta varje gång hon log. Och hon var längre än killen! Jag hatar verkligen sånt. Om hon nu är lång så behöver hon inte ha en decimeter högklackat på det liksom..

Och vad fan var det för kommentatorer!? Ersatte de Kristian Luuk(!?) med Shirley Clamp och den där killen vem det nu var!? Nej fy fan. Och vad hände egentligen med Pekka Heino? Älskade ju honom :( Nej, det var bättre förr..

Min utvärdering kommer här under, om någon nu orkar läsa.. ;)Montenegro (Gick inte vidare)
En till lång tjej och kort kille. Varför har hon högklackat!? Visst, det är snyggt, men inte om hon blir en meter längre än sin kille. Apropå killen, han var ju bögig, förlåt men det är sant, gjorde piruetter och allt. Vem försöker de lura att han har varit i hennes säng. Och texten påminner väldigt mycket om den där finska låten "Get out of my head, out of my bed". Men låter är ju bra egentligen, så den får 4 poäng av mig (av 5)! :)

Tjeckien (Gick inte vidare)
Tycker att det här är en jätteskön låt, haha. Borat i superhjältesparkdräkt, vem älskar inte det liksom!? Men en än gång så var tjejen (fiolinisten) längre än honom. Wtf.. Men synd att den inte gick vidare, hehe. Den fick 3 poäng av mig!

Belgien (Gick inte vidare)
Detta var en väldigt dålig kopia av Elvis, förstår inte ens varför han försökte se ut som honom? Men, men. Jag satt iaf bara och kollade på tjejernas röda och rosa hår. När ska folk lära sig att man inte kan matcha rött och rosa (iaf inte så starka nyanser)!? Denna låt var dock ganska svängig, den får 2 poäng av mig.

Vitryssland (Gick inte vidare)
Haha, han är så lik en busschaffis som jag brukar se! Bara att chaffisen har lugg och större, "rysk" näsa. Förutom det satt jag bara och undrade om tjejen bakom lakanet fick någon luft eller skulle falla ihop av syrebrist snart.. Och vita dräkten, vad handlade det om egentligen, jag visste inte vi fortfarande levde på 90-talet. Men ganska bra låt faktiskt, dock glad att han inte gick vidare då folk säger att han är väldigt oförskämd. Den får 4 poäng av mig.

Sverige (Gick vidare)
Malena, malena! Hon sjöng jättefint och allting, men vad hände med den svarta fina klänningen? Och varför ersatte hon den med den där fula vita saken?? Och vad hände med killbakgrundsdansarna? Många frågor, få svar. Jag tänkte bara på det för en manlig bakgrundsdansare som dansade bakom henne i Melodifestivalen har varit med där i flera år. Så jag tänkte att vad kul för honom att han äntligen får komma till ESC, så fick han inte ens det. Hehe, aja.. Ja, jag tycker att vi alla får lov att vara patriotiska här - 5 poäng! :)

Armenien (Gick vidare)
Heheh, måste erkänna att jag älskar den här låten. Finns inte så mycket mer att säga om det, 5 poäng :)

Andorra (Gick inte vidare)
Helt okey låt, men ganska tråkig dock. 3 poäng.

Schweiz (Gick inte vidare)
Vad var det för fel på den här låten då, varför gick inte den vidare? Jag gillade den iaf, helt ok. Men den påminner väldigt mycket om någon låt men kan inte komma på vilken, vet ni vilken jag tänker på? 4 poäng.

Turkiet (Gick vidare)
Bra låt, men den förra hon tävlade med var dock bättre. Tycker inte om när gamla vinnare kommer tillbaka till tävlingen, speciellt när de har sämre låtar (exempelvis Carola, Charlotte Perrelli, tjocka malta-tjejen). Nej, man ska sluta med flaggan i topp, en sak som ABBA gjorde bra! Den får dock 4 poäng :)

Israel (Gick vidare)
Åh, vad fin låt! Och så fint att det var en israelisk och en palestinsk sångare (jag kan allt om det där nu, då jag fördjupar mig i konflikten på historian ;)). Men ärligt, hebreiska måste vara det finaste språket som finns. 4 poäng fick de av mig.

Bulgarien (Gick inte vidare)
Och de talade om att det här var vår största konkurrens för att han också sjöng opera? Det här var ju skitdåligt - och fula kläder hade de också! 2 poäng.

Island (Gick vidare)
Vacker låt, vacker tjej, vacker scen. Ja, allt var vackert. 4 poäng.

Makedonien (Gick inte vidare)
Haha, HEAT-lookalike. De var inte lika bra dock. 2 poäng.

Rumänien (Gick vidare)
Bra låt, kändes lite för lugn bara. Snygga klänningar och bra dansare och bla bla. 3 poäng.

Finland (Gick vidare)
Alla mina kompisars favorit. Ja, den är bra, men så bra är den ju inte egentligen. Låter väldigt likt E-type tycker jag. Och vilken chock jag fick när jag såg att det var tre tjejer som sjäng och inte en! Haha. Och ännu en gång, en för lång tjej (om inte två?)! Den får 4 eller 5 poäng av mig, har inte bestämt mig än.

Portugal (Gick vidare)
Och varför gick de vidare? Visst, fin låt - men trååkig. Den fick bara 2 poäng av mig.

Malta (Gick vidare)
Min första tanke: "Åh nej, inte hon igen!?". Hur många gåner har hon varit med nu? Och hur kommer det sig att jag minns det!? Visst, hon sjunger fint och bla bla bla, men det hör man inte över allas snarkningar.. 1 poäng.

Bosnien & Herzegovina (Gick vidare)
Så fin låt, fast man inte fattar ett skit. En av mina favoriter i tävlingen, så glad att de gick vidare! 5 poäng.Vad tyckte ni om kvällens program då; gick rätt vidare, vem skulle ha gått vidare?

MALENA ERNMAN

Ikväll är det ju semifinal i Eurovision Song Contest där Malena Ernman är med. Jag ska iaf krypa ner i soffan och kolla. Har kollat på Inför ESC och tycker faktiskt att de flesta låtarna suger. Men tradition är tradition.. ;)

Ska ni titta ikväll? :)

Håller tummarna! Och alla andra fingrar och tår jag har!


TWITTRA?

Mohaha, någon bjöd över mig på armbandet! Yesyesyes! Hon trodde allt att hon lurade mig - men det var jag som lurade henne! ;D

Eh, okey, ärligt, det här är typ fjärde inlägget i rad om Tradera, lovar att sluta nu.. (a)

Funderar på att börja twittra.. Har aldrig förstått mig på grejen med det, men man kanske ska testa. Kanske kan skaffa en här på sidan av bloggen, skulle det vara intressant?Har skaffat twitter på sidan av min blogg nu. Får se om jag använder den nu. Blev det bra?

Har lite svårt att hitta en snygg bloglovin' ikon, och kan inte göra en egen. Är den jag har nu bättre eller sämre jämfört med den jag hade innan?

TRADERA

Idag har varit en "nyttig" dag, jag hunnit med lite allt möjligt:
- Jogging med hunden
- Städat, så nu är det fint här ;)
- Tvättat en massa tvätt
- Pluggat matte (nationella på tisdag)
- Passat lillsyster

Uppdatering om klänningarna: Har blivit överbjuden på båda, men ligger lågt till sista minuten, hehe ;) Och bara så att ni vet, det här är sista gången jag nämner de där klänningarna - förtutom när jag får dem då! Kände att de senaste inläggen har kretsat lite runt dem nämligen, hehe..

Men jag var lite dum och lade bud på ett armband. Och jag har ångrat mig nu. Smidigt. Sluttiden är om tre timmar typ och jag hoppas verkligen att någon bjuder över mig, men det verkar ju inte troligt med min tur. Men shit, hoppas.

Ska inte buda på mer nu utan två dagars funderingstid innan! ;)


KLÄNNINGARNA

Jag lade bud på både den rosa och den gröna klänningen. Båda var billiga (än så länge) så jag kunde inte låta bli. Det verkade även som att det var de två som ni tyckte om mest, måste erkänna att jag är förvånad.. Men bra också, antar jag, eftersom jag inte kunde köpa de två andra ;)

Kommer fan att bli beroende av Tradera nu, blir sugen på att buda på hur mycket som helst.. :P

KLÄNNINGAR 50-TAL

Min kompis ska ha skiva snart, tema Tidsmaskin, och då måste jag leta kläder. Har kollat på Tradera lite och hittat ett par klänningar. Tänkte vara 50-tal.

Pinup Rockabilly klänning Unik Polkadot prickig 50-tal swing
Detta är min absoluta favorit, men tyvärr så kostar den väldigt mycket..

Retro 50 tal pinup rockabilly klänning, MEDIUM
Plats nummer två, älskar den, men den är för liten.. :(

Klicka för att visa Megabild! Hot Pink prickig klänning, Rockabilly/Swing/Jive/50tal S 44
Den här funderar jag på att köpa, men är tveksam. Väntar på mamma som ska hjälpa mig välja.. :)

Klicka för att visa Megabild! Underbar prickig klänning fest/bal/cocktail/bröllop S44
Eller den här. Väldigt väldigt billig (än så länge?) men vet inte om jag verkligen gillar den.

Vilken tyckte ni bäst om? Vilken ska jag köpa?

KANADA

Jaha, semifinal i ishockey igår då. Har inte följt det någonting alls, visste inte ens vilken sport det var alla snackade om hela tiden. Men igår tänkte jag "Jag ska kanske se på matchen, vi är ju faktiskt i semifinal..". Så det gjorde jag. Och såklart, bara för att jag för en gångs skull är intresserad så förlorade vi(!).

Hatar Kanada. Förvånad att sport inte orsakar världskrig..


PLUGG + B&J

Okey, det är väldigt mycket i skolan just nu. De här senaste dagarna har jag haft panik över intresseveckorna i idrotten som skulle lämnas in, det sätter en stor del av betyget, plus en släktforskning med tidslinje och analys i historian. Och idag hade vi nationella i engelska. Knappt var man färdig med allt detta förens nästa lass kommer. Fördjupning i historian, valde Israel-Palestina-konflikten, samlade skitmycket info, typ 46 sidor. Fick liksom inte ens den informationen som jag ville ha. Fördjupning i social psykiatri också, har inte ens hunnit välja ämne än. Alternativ medicin-prov imorgon, Nursing care-läxa tills imorgon, på måndag ska en svenskabok vara utläst och på tisdag nationella i matte B (som jag behöver plugga som f-n till!).

Ja, bara lite av allt som ligger på mina axlar just nu. Ska plugga till provet i Alternativ medicin imorgon. Jätteflummigt ämne (eller snarare lärare!) så jag vet knappt vad vi har prov på!? Yes, men har köpt Ben & Jerrys  New York Super Fudge Chunk, så jag klarar mig en stund iaf! ;)Hur har eran dag varit? :)

JAG VANN

Jag vann - igen! :D Den här gången ett jättefint hjärta HÄR. Tack så jättemycket! :D Fick även namnge den, och vilket namn ska den ha om inte Therése. Haha, ego eller vad..? ;) Fick välja hjärta, och jag valde den här. Det visade sig även vara hennes favorit! Ja, man har väl bra smak, haha..
rött

PIMP MY LOO

Idag var det Operation Dagsverke och i skolan hade man möjlighet att få måla en toalett. Jag, Elin och Elise tänkte att såklart gör vi det! Men fattar ni hur fuuult det blev!? Och nu ska jag få stå ut med det i två år till (plus alla andra som kommer att få se den efter att jag har gått ut!?). Uschuschusch. Så kom Nyheterna och filmade oss också, så kom min fula fula gubbe med på tv också, yihoo. Plus en vacker vinkel på mig underifrån, alltid lika snygg.. (Ja, det var en STOR dos av ironi!)

Plus att någon från skolan filmade mig också. Tar en timme för mig att inse att han filmar mig. För helvete! Så svarar jag "yes!" på varje fråga också. Ja, jag vet hur man säger "ja" på svenska, så varför använde jag inte mina prima kunskaper!? Hur töntig låter man liksom inte när man säger "yes"!? Haha..

Varför gick det så himla dåligt!? Jag har ju faktiskt fått MVG i bild!? D: Men ärligt, toan är pinsamt ful! Fy fan.

MYGGBETT

Man blir alltid lika glad när man upptäcker sommarens första myggbett. Då vet man vad man har att se fram emot hela sommaren, härligt kliande myggbett! Det är verkligen årets höjdpunkt. Och sedan att klia sönder dem och ha hela kroppen full av sårskorpor är alltid lika vackert. Alla verkligen vänder sig efter en på stan och tänker "åh, om jag ändå också kunde få så många myggbett". Ja, för jag är så glad för att myggorna verkar vara helt galna i mitt goda blod. Myggorna är verkligen det enda positiva med sommaren..


JAG VANN! :D

Jag vann denna fina ljusmanchett hos Mitt liv i Fare. Tack så jättemycket! Blir nog kanske en mors dag-present till mor min.. Eller så behåller jag den själv, har inte bestämt mig än, tehe (a)

Utlottning Dragning 4 Maj

HELLULU

Har varit ledig i fyra dagar nu, och jag kan lätt säga att jag skulle kunna tänka mig att leva så här. Men icke sa nicke, imorgon blir det tillbaka till skolan, och jag har så mycket att plugga ikapp.

Här kommer en liten film från Valborgsmässoaftonen när vi skulle cykla in till stan. Jag som skjutsar Elin. Mm, jag ser ju inte alltför vacker ut, men det skiter jag i.. Jag hade det faktiskt ganska kämpit i uppförsbacke med extravikt på cykeln! ;P


GRATISNÖJE

 


Nu finns det en bra sida för er som vill få tillgång till gratis nöjen och det bästa av allt är att eftersom sidan är relativt ny betyder det att det är SUPERENKELT att samla poäng och värva sina kompisar, dessutom får varje ny medlem en gratis överraskning.


Gör som mig och bli medlem
HÄR.


VALBORG

Tänkte skriva ett par rader om Valborg då. Först blev det forsränningen, sedan picknick i Stadsparken, grillning hos Elin och kase i Gamla Uppsala. Det gamla vanliga alltså.. :) Bilder från dagen kan ni se här.

Kvällens roligaste: Vi hade för få cyklar, så jag skjutsade Elin i barnstolen. Polisen stannade oss och ibland flydde vi, hehe ;) Hon hade det ju gött där bak, satt och drack cider och allting, medan jag fick kämpa i alla uppförsbackar!

Kvällens tråkigaste: Vi har ju en boll som bi köpte för snart ganska exakt ett år sen. En jättefin boll med alla disneyprinsessorna på, alla älskar den. Vi brukar alltid ha med den till Stadsparken och ha kul. Nu spelade vi lite med någona okända(?) killar på Stora Torget, och någon åsna sköt upp den på taket av Åhléns!? Inte med flit, men ändå, det var vår älskade boll! Efter många timmars funderingar kom vi fram till att det är omöjligt att få ner den. Vår stackars boll, så många fina minnen..

Kvällens låt: It´s a bag in da box!

Var är boxen!?

RSS 2.0