BILD TILL CV

Jag har snart 1500 taggar på facebook. Illa? Ja, ganska. Kan hända att jag är lite kameraberoende..

Men sen så gällde det ju att hitta en bild till ett CV. Lätt tänkte jag, har ju tusen bilder på mig själv. Men nej, det gick inte lika bra som jag hade trott. Kollade igenom alla bilderna på mig som brunett (ganska många alltså) men hittade bara EN som var någorlunda ok. Alla andra var fula, fulla eller så gjorde jag någon galen min och peace- eller rocktecken.

Men jag hittade en bild iaf som får duga. Tyvärr så strular uppladdningen för mig på bloggen, så jag kan inte visa den. 


SITT SLUT!

Satt och tittade på lite youtubeklipp nu, bland annat från Moulin Rouge.

Då kom jag in på en låt med svensk översättning.

Kan dock misstolkas.


JAG HAR TÄNKT PÅ EN SAK..

Rödluvan lyssnade inte på sin mamma, Pinocchio var en lögnare, Robin Hood var en tjuv, Tarzan gick utan kläder och lekte med sin "apa", Snövit levde ihop med 7 män, Pippi jagades av socialen och Emil söp sig full i unga år.

Det här växte jag upp med, är det då så konstigt att jag blev som jag blev?


JEANS

För första gången på tre år (överdriver inte!) har jag jeans på mig!

Ska ner på stan ett ärende och hämta ett stamgästkort på Kalas, visste inte vad jag skulle ha på mig, så jag slängde på mig ett par jeans. De här jeansen köpte jag när jag var i London, inte för att jag gillar jeans, utan bara för att de var så himla billiga. Jag fick inte ens på dem i provhytten, men jag köpte dem ändå, haha. Men nu så funkar det ;) Ingen aning om hur det gick till dock, för jag har inte gått ner i vikt, snarare tvärtom skulle jag tro..

Inte världens skönaste känsla att han ett par tighta jeans på sig för första gången efter tre år, men man får väl lov att variera sig ibland ;)


TIDER OCH MÖTEN ALLTSÅ..

Jag tog en liten tupplur, och nu så vaknade jag. Då kom jag på att jag skulle möta Frida 18.00! Fanhelvetesjäklaskit tänkte jag. Gick snabbt in på eniro och letade efter hennes nummer, eftersom jag inte har hunnit lägga till det i min mobil än. Under tiden tänkte jag ut ett förlåttal till henne i huvudet. Jag ringde henne, men vet ni vad hon säger. Det var imorgon vi skulle ses.

Alltså, jag suger verkligen på att passa tider och sånt.

(Bara pga det här inlägget så kom jag på att jag har ett annat möte 10.15 imorgon! Tack och lov att jag kom på det!!)Update: Gissa vad, mötet var visst i övermorgon! Hahaha, sämst jag är..

FAN ATT BEHÖVA GÅ UPP SÅ TIDIGT

Gud vad jobbigt det var att gå upp imorse. För en timme vandrande jag omkring i huset som en levande zombie typ.

Varför blir jag alltid så himla morgontrött när jag går och lägger mig i tid? För när jag lägger mig på helt konstiga tider kan jag gå upp när som helst jättepigg efter bara fyra-sex timmars sömn. Men nej, när jag lägger mig på kvällen, sover på natten och får åtta timmars sömn så känns det som att jag behöver åtta till.

Irriterande jobbigt.


En till låt jag älskar. Madonna - Revolver


HUR MAN BLANDAR LIKÖR OCH SPRITE


En flaska likör, en flaska sprite.


Häller i sprite i likören.


Spiller lite..


Blandar lite.


Häller i likörblandningen i resten av sprite´n.


Blandablanda.


Blir lite störd i blandandet.


Fortsätter.


Klart!

Onödigt inlägg? Det skiter jag i!


ALLA BARA LÄMNAR MIG

Ja, som rubriken säger, alla bara lämnar mig! Typ hälften av alla mina vänner flyttar nu pga att de ska plugga. Och det är ju långt de flyttar också! De allra bästa vännerna finns dock kvar, tack och lov. Får bara se hur länge det varar..

Jag och Ulrika har iaf bestämt oss för att vi ska ut och ragga upp nya vänner nu, haha. Men det är ju skitsvårt, bara killar man träffar på krogen och så. Hmm, varför är det så..


Sandrah flyttade till Pite :´( (Och nej, inte min keps!)


JUST A DREAM

Gud vad många videoinlägg jag har gjort på senaste, haha. Bloggtorka ja?

Hehe, gud vad förbannad jag var i lördags att ingen ville gå ut, hehe. Men igår så planerade jag nästa helgen, så nu längtar jag som fan. Synd bara att det är så himla många vardagar tills dess!

Just det, Nelly är tillbaka! :D (Och det här räknas inte som video, hehe ;))


SUCKS TO BE ME

Jag är så jäkla taggad på utgång, men ingen vill eller kan följa med. Vad är det här, internationella vara tråkig-dagen!? Och jag har sovit hela dagen, så jag kommer inte att få en blund i natt. Yey. Och som grädden på moset så finns inga av mina favolåtar på spotify. Inte en bra dag idag.


KAN INTE LÅTA BLI ATT GRÅTA


RSS 2.0