HAR FAN MISSAT HELA JULEN..

Jag missade julkalendern.
Jag missade alla adventsöndagarna.
Jag missade all lusse- och pepparkaksbakning.
Jag kommer att missa Kalle Anka.
Jag kommer att missa jultomten.
Jag kommer att missa julklappsöppningen.

Då tänker jag fan missa julstädningen!

JAG VANN :D

Jag är med i bloggtävlingar då och då, dock inte lika ofta som förut. Men nu tänkte jag "varför inte" och skrev ihop ett julrim lite snabbt till en tävling. Så får man som vanligt en kommentar "Tävlingen är avslutad, kolla om du har vunnit". Blir väldigt irriterade på sådant, kan de inte bara skriva om man vann eller inte, haha? Men jag tänkte jag kollar väl, och där såg man, det var visst jag som hade vunnit! Riktigt glad blev jag då :)

Mitt rim (vinsten var ett set med sminkborstar):

Varför just jag dessa fina borstar vill ha,
är därför att de verkar ju så himla bra.
Hjälp med sminket behöver jag nu efter jul så att jag blir fin,
när jag ätit en massa choklad, knäck och vin.
Riktigt glad för denna julklapp skulle jag vara,
så nu håller jag tummarna att jag är den lycklige ur denna skara.

DRÖM

Drömde att jag typ tyckte att jag såg tjock ut på en bild, så höll två kompisar med totalt och pekade ut alla mina fel. Så, nu är jag asförbannad på dem, på riktigt! Jag vet att det var min dröm och så, men det är fan inte snällt att hålla på så där, var fan riktigt arg när jag vaknade, haha. Så om jag är sur på dig utan anledning så vet du varför nu.

ÅRETS MEST LÄTTFÖRTJÄNTA JULKLAPP

Ett litet tips nu är att blogga om Tidningskungen, så får man en prenumeration (värde 150-200 kr). Jag vill ju självklart ha Elle, älskar modetidningar, hehe. Men man kan även välja mellan Allt om vetenskap, Allt om whiskey, Café eller Hemmets journal. Eller ge bort en prenumeration i julklapp, skulle iaf jag bli glad över! :)

När man har bloggat om det så är det bara att maila ted@tidningskungen.se med önskan om vilken tidning man vill ha, plus sin adress såklart! :)

TRE SOLAR

På bussen hem igår satt jag och tittade ut genom fönstret och kollade på solen. Och sen såg jag en till sol(!?!?). Jag bara wtf, jag måste se fel, men det gjorde jag inte. Jag bara, hoppas verkligen inte att det där är någon jäkla meteorit eller vad fan det heter som är på väg att krascha in i jorden. Men nu lyssnade jag på radion, det visade sig att det var tre solar igår, så jag missade en. Tydligen någon regnbåges fel eller något.. Coolt iaf, synd att jag missade det.


OND CIRKEL

Mådde dåligt, så jag tröståt en banan.

Nu mår jag ännu mer dåligt, för att jag bröt mot min diet.

Funderar på att tröstäta choklad nu..

...

Var ledig idag, men åkte in till tandläkaren. Då mötte jag Sofias dagisklass på bussen (Sofia var sjuk), och vi åkte även samma buss hem. Alla barnen var så glada att se mig, så jag satt och pratade med två stycken. De hade varit på teater, så jag frågade var teatern handlade om. Ingen mindes.

...

Sluta slösa pengar på ungarna!!

DAGENS TIPS

Om ni har en iPhone så borde ni skaffa Viber! Det är som Skype, man ringer gratis till alla vänner som har Viber, fast med sitt egna telefonnummer. Och man måste inte vara inne på appen för att kunna bli uppringd eller något :) De säger att det är mycket bättre kvalité än Skype och att ringa som vanligt.

LÅNG DAG

Har jobbat i tolv timmar idag, först 7.30-13.30 på ena jobbet, sedan 15.00-21.00 på andra jobbet. Det var faktiskt inte så jobbigt som jag trodde att det skulle bli, plus att det var skönt att det var på olika ställen. Fast en anledning till att det var skönt var att det var ganska lugnt på första jobbet, vilket bland annat berodde på att två stycken hade dött i helgen. Sorgligt, men hann inte lära känna dem så bra dock, men tyckte mycket om dem.

Pratade med chefen på ena jobbet idag, hade inte fått veta min lön. På anställningsintervjun när vi pratade lön så sade hon att jag skulle få samma lön som jag redan hade inom kommunen, fast när jag sade vad jag hade förklarade on att det kunde vara för lite, men att hon skulle kolla upp det. Sedan hörde hon aldrig av sig, och jag ser typ henne aldrig. Men pratade med henne idag, och det visade sig att jag hade för lite i lön på båda jobben. Hon skulle prata med min andra chef. Skönt att det löste sig iaf, men borde man få ersättning för den för låga lönen man fått hittills?

AU PAIR I USA

Har ju alltid sagt att jag ska flytta till London, men nu börjar jag tveka. Stoffe tipsade mig om STS, och nu överväger att åka till USA och jobba som au pair. Verkar jättebra och billigt. Får bara se om jag vågar åka helt ensam till USA liksom. Och det där jäkla stora havet imellan..

Det kostar bara runt 5000 kronor, och detta ingår då:
 • Flygresa tur och retur
 • Förberedelsekurs i New York
 • Fri sjuk- och olycksfallsförsäkring
 • Veckoersättning ($195:75)
 • Mat och eget rum hos familjen
 • $500 i studiebidrag
 • 2 veckors betald semester
 • Lagligt au pair visum
 • En extra månad att resa runt i USA
 • Egen kontaktperson
 • Förberedelsematerial
 • Personlig intervju- och informationsmöte
Fatta, ingen hyra att betala, ingen mat att köpa, bara ta hand om några barn och leva det amerikanska livet. Och sedan en hel månad att resa runt i USA. Så awesome!

Det enda problemet är att man måste ha körkort, så nu får jag väl ta mig i kragen och fixa det. Intensivkurs i julklapp kanske? :P

-19 JÄVLA GRADER??

Ne, fuck London, jag flyttar fan till Afrika!

EN TILL VIDEO PÅ FIGHTING GRAVITY

Förlåt, men jag blev bara så blowned away av de här killarna, tycker verkligen att det är så coolt :)


KALLT

Varför är det så himla kallt, speciellt inne på mitt rum. Jag har elementet på högsta, ändå vaknar jag mitt i natten av att det är kallt typ. Sen på morgonen kan jag inte gå upp, för att det är så kallt.

Jobbigt.

RSS 2.0