CITAT SOFIA

"Pappa, jag kan inte låta bli att äta snön, det är så gott! Jag kommer att äta upp all snö så att det blir sommar!"

DAGS FÖR NYA SKOR KANSKE?

Alltså, jag måste verkligen köpa vinterskor. De jag har nu än tunna tunna höststövlar typ, blir hur blöt och kall som helst om fötterna. Inte coolt.. :C


SMURF-TESSAN

Har målat lite mer på spelplanen till projektarbetet idag. Jag bestämde mig för att den skia vara blå, har fått en helt ny idé om hur den ska se ut. Hoppas bara att Johanna inte blir sur att jag inte rådfrågade henne först, hehe. Men hon har gett mig väldigt fria tyglar när det gäller designen, så det ska nog gå bra :)

Nu ser jag dock ut som en smurf, mina hela händer är blåa (lång historia), jag liknar typ en smurf. Eller en avatargubbe är jag nog hellre..? :P


DAGENS..

Dagens komplimang:
Du är fan bättre än Wikipedia!

Dagens "hej":
Hej, du har hål i dina strumpbyxor!
(Detta fick mig att gå och må dåligt över mina hål hela dagen, haha!)

Dagens mat:
Köttbullar på IKEA för 16 spänn, haha ;P

Dagens fail:
Grundmålar spelplanen projektarbetet och det är nog mer färg på mina händer och leggings än vad det är på spelplanen.


MORGONPIGG ELLER VAD?

Då vaknade man 3.40 (!?!) Inte många som går upp frivilligt vid den här tiden!

Jag drömde att jag var Frodo. Inte så roligt att hela världen försökte mörda en..

DO YOU OR DO YOU NOT KNOW ABOUT THE BIRD?


ICA-JERRY

Jag läste på Tobys blogg att han hade fått ett sms av en kompis som jag tyckte var så himla roligt, så när jag sitter på bussen och har tråkigt så skickar jag en variant av den till alla jag känner.

"Det sitter en mongolid på bussen, liknar Ica-Jerry. Fick mig plötsligt att sakna dig!"

Så när jag satt på bussen hem från skolan idag hade jag tråkigt och bestämde mig för att skicka den till pappa. Han kunde dock inte läsa sms:et, så han ringde upp mig och frågade vad det stod. Vad skulle jag säga "Det siter en mongolid på bussen som liknar Ica-Jerry. Det fick mig plötsligt att sakna dig!". I don't think soo!? Alla på hela bussen satt ju och tjuvlyssnade på mig liksom. Men jag lyckades slingra ut mig det där, heh.


YEH, I'M GOOD

Idag känns det verkligen som att jag har gjort lite värda saker och kommit igång med plugget. Jag gjorde ett sjukvårdsprov som gick jättebra (hoppas jag!), så himla skönt att slippa tänka på det nu. Sedan stannade jag och Johanna kvar i skolan och jobbade lite med projektarbetet, jag satt och skissade på spelplanen bland annat. Sedan blev jag även nästan färdig med mitt svar på Jimmie Åkessons debattartikel till religionen, ska bara finslipa den imorgon. Hemma lagade jag lite god mat, skrev i loggboken om vad vi har gjort de här tre senaste månaderna (bättre sent än aldrig!), tog en mysig promenad med Chickan och tog det bara lugnt. Hade tänkt fortsätta plugga imorgon igen, hoppas bara att jag är på samma humör då :)


FRUSEN ELLER VAD

Så här såg jag ut efter att jag hade gått hem från krogen i onsdags (eller a, tekniskt sett i torsdags). Hela mitt hår var till is, ser ni bollen som det blev av min lilla lugg, haha? Till och med mina ögonfransar var helt vita. Förstår ni nu hur kallt det var!?


HEMGÅNG EFTER UTGÅNG

Jag och Ulla gick hem från krogen igår.

8 km.

1,5 timme.

Gissa om vi var frusna eller vad. Vårt hår var fruset till is och vi låg bara och skakade hela natten. Nej, gud vad hemskt det var..


DEN HÄR JÄVLA MATTEN ALLTSÅ..

Skolan börjar imorgon igen, känns sådär. Känns mest jobbigt eftersom jag inte har pluggat matten som jag skulle ha gjort. Så nu sitter jag med ett mattekapitel på 60 sidor som ska vara färdigt tills imorgon. Yey -.-


KORT SAMMANFATTNING AV ONSDAGSKVÄLLEN

Kvällen avslutades med att Johanna tände eld på sitt hår, Björn blev utkastad, killarna tog en taxi hem utan mig, fick skjuts hem till Johanna av hennes pappa, Johanna spyr i bilen, i sitt rum, i sängen där jag skulle försöka sova och på sin laptop..

Men kul hade vi! ;)


En bild från kvällen. Jag hittade ett ljus, alla var ganska impade, tom vakten, haha ;P


FÖNAR CIDERN

Ikväll ska vi ut och fira Fredrik. Johanna kom precis för att ge mig kläder och locka mitt hår. Då tog jag fram min cider som jag hade ställt ut i snön för att få den lite kall. Ställde kanske ut den lite för tidigt, för nu är hela den is. Så nu ligger flaskan och blir fönad.


GRATTIS ULLA!

Grattis till underbara Ulla som fyller 19 år idag! :D Nu ska vi snart ut och fira! ;)


JAG OCH FASTA GÅR ICKE IHOP

Jag bestämde mig för att fasta i tre dagar nu, dels för att rensa kroppen från slaggprodukter, dels för att minska magsäcken lite och dels för att kanske få lite finare hy (den har sett hemsk ut på senaste tiden). Innan fastan ska man dra ner på maten (vilket jag inte gjorde, åt som en gris hemma hos Johanna igår) och inte dricka någon alkohol (vilket jag inte heller gjorde, haha, men det var ju faktiskt nyår), så förberedelserna var väl kanske inte dem bästa.

Allt man får dricka är vatten och buljong. Detta insåg jag snart att jag inte skulle klara, så jag ändrade lite så att jag får äta frukt också. Så idag har jag ätit tre stycken apelsiner (hade inte så mycket hemma och sov nästan hela dagen, så jag hann inte äta så mycket mer). Men nu så hittade jag ett par digestivekex här uppe som jag tog upp som fyllesnacks inatt, och kunde inte låta bli att äta dem. Det var visserligen bara fem kex, men bara ännu ett bevis att jag inte kan fasta, haha. Men jag kan bara försöka dra ner lite på maten de kommande dagarna och äta nyttigare så ska det nog bli bra :)

TYPISKT

Alltså, imorse skrev jag världens längsta inlägg om gårdagen, det var typ det längsta jag har skrivit. Vad tror ni händer när jag ska publicera det? Internet slutar funka! Hatar mitt internet. Så nu orkar jag verkligen inte skriva om det, tyvärr. Jag lägger upp bilderna om ett par dagar istället. Jag kan inte göra det nu för att Johanna har sladden till digitalkameran, suck.. :/

Hittade en liten rolig bild dock ;)


RSS 2.0