SOMMARTID

Jaha, ställde in till sommartid i natt då. Eller a, jag behövde inte göra det på mina klockor, för jag har aldrig ställt om de till vintertid i första taget. Varför inte? Jag har varit för lat och bara tänkt minus en timme istället. Men nu kommer jag väl antagligen att glömma bort att jag inte ska tänka så. Får se hur det går.


EARTH HOUR

Då var det tydligen Earth hour nu. Hade jag ingen som helst aning om kan jag säga. Här sitter jag med ett glas vin vid datorn, musik på högsta volymen, alla lamporna tända, elementen på högsta nivån medan jag städar. Snart så tar jag bussen ner till stan för utgång.

Kanske inte så bra men jag är ju ganska miljövänlig annars liksom.

Typ..


KIROPRAKTORN

Idag var jag hos en kiropraktor för att be honom undersöka min nacke. Pga min längd så har jag alltid gått och böjt lite på nacken för att bli lite kortare, och det har då gett utdelning. Har fått typ krokig nacke som gör ganska ont.

Kiropraktorn sade i alla fall att två av mina kotor hade fastnat och att nervtrådar klämdes mellan dem. Hm, låter ju inte så jättebra..

Men det gick tydligen att fixa under tre gånger. Han gav mig sitt kort och bad mig att höra av mig när jag ville sätta igång. Men tror ni inte att jag var smidig nog att glömma kortet där(!?). Men aja, hade ändå tänkt att boka tid på sjukhuset, mycket billigare än att gå till en privat kirporaktor ;)


TILLBAKA!

Hej, ledsen att jag inte har uppdaterat på ett tag, har nämligen legat i depression pga att Anna vann melodifestivalen. Men nu är jag tillbaka igen!

Hitler och jag verkar iaf eniga.


ULLA BÖRJAR NOG BLI LITE BESATT..?


DETTA JÄVLA LAND ASSÅ..

Varför flyttar man inte utomlands egentligen?


OBAMAS ELF


VÅRTECKNET NO 1!

Idag satt det massor med folk på fontänen på stationen, det är ju ändå ett tecken på att nu är det vår (typ)! Vissa åt till och med glass liksom. Och istället för att sitta inne på stationen och vänta på bussarna och tågen så stod alla ute istället. Vårvårvår!! ♥♥


GOD MORGON!

Alltså, jag klarar inte av dessa tidiga mornarna! Tack och lov så är det helg snart. Men inte får man vila då inte, ikväll blir det utgång. Är nästan sugen på att vara hemma och sova iställer, haha, men det ska jag inte.

Ne uscha, nu måste jag skynda!


DAGS ATT STÄLLA OM TILL VINTERTID SNART?

Okey, har vaknat lite för tidigt nu. Låg i sängen och funderade hur det här gick ihop när min väckarklocka stod på 4.30, men min mobil hade inte ringt än. Hm, konstigt tänkte jag då bara och gick upp. Då såg jag på mobilen att klockan bara var 3.30.

Yes, har inte ställt om till vintertid än, brukar komma ihåg det, men nu var jag väl bara för trött för att tänka, heh..


I'M NOT BUYING ANY STOCKHOLM SYNDROME TODAY, THANK YOU!


SKÄMT

Jag har verkligen kommit in i en skämtperiod nu, facebook har en stor del inblandat i det, haha, alla grupperna skriver alltid en massa usla skämt. Här är dagens skratt iaf:

An arab at the airport:
-Name?
-Abdul al Rhazib
-Sex?
-Three to five times a week
-No, no... I mean... male or female?
-Male, female, sometimes camel!
-HOLY COW!
-Yes, cow, sheep, animals in general.
-But isn't that hostile?
-Horse style, doggy style, ANY STYLE!
-Oh deer!
-No, no... deer run too fast


GÅRDAGEN

Igår så sov jag typ två timmar från kl 6 på morgonen, sedan vaknade jag av allt liv i huset. Gick ut och gick med Chicko och Frida, vi var ute och gick i fyra timmar(!). Snacka om att jag var trött sen när jag kom hem. Sedan så sov jag typ från 19.00 till 11.00 idag, haha. Är ganska bra på att sova länge jag ;)


GÅRDAGEN

Igår så sov jag typ två timmar från kl 6 på morgonen, sedan vaknade jag av allt liv i huset. Gick ut och gick med Chicko och Frida, vi var ute och gick i fyra timmar(!). Snacka om att jag var trött sen när jag kom hem. Sedan så sov jag typ från 19.00 till 11.00 idag, haha. Är ganska bra på att sova länge jag ;)


NATTPRAT

Kom hem runt tio idag, satte mig vid datorn, började chatta med en kille - och nu loggade vi ut. Från 22.00-6.00. Vi har alltså snackat i åtta timmar.

Hm, börjar bli lite trött, snacka om att slösat bort natten, och morgondagen.


LEDIG TISDAG-ONSDAG :D

Nu har jag jobbat från ett till tio nästan hela veckan och är helt slut. Har dock börjat bli lite bättre med förkylningen, men den höll på att ta kål på mig ett tag.

Nu är jag ledig i två dagar iaf, ska försöka att krya på mig till helgen, för då ska jag äntligen träffa tjejerna igen och gå ut och ha riktigt kul.

Har knappt träffat någon alls under praktiken, om det inte vore för mobilen, facebook och msn så skulle man känna sig ensamast någonsinn ju :O


NÄSBLOD

Uscha, jag är så förkyld så att det inte är sant! Och typ nästan alla på jobbet är det också. Jag och min handledare är väl värst, går och snyter ikapp typ, haha.

Jag snöt mig så mycket att jag typ började blöda näsblod. Gick genast mot omklädnadsrummet, men tror ni inte att alla behöver hjälp då!?

Patient nr 1 ropar på mig, jag springer dit, hon vill ha handdukar som var slut inne hos henne. Jag springer för att hitta någon i personalen som kan visa mig vart handdukarna finns. Vi går till förrådet, jag återvänder till patienten för att ge henne handduken. 

Sen börjar jag gå mot omklädnadsrummet igen, men då kommer patient nr 2, inte ens från vår avdelning, och vill ha en smörgås. Ser ingen annan av vår eller hans avdelnings personal, så jag gör en smörgås, går ut med den till honom i uppehållsrummet och går sedan mot omklädnadsrummet.

Då kommer patient nr 3 och vill ha ett bäcken till duschen. Går och letar personal för att kolla vilket bäcken man kan ta, springer sedan och hämtar bäcken och lämnar den hos patienten.

Sedan kommer jag äntligen till omklädnadsrummet för att ta hand om min lilla näsa. Men det tog sitt lilla tag. Och gud vad jag var att jag skulle blöda ner någon liksom, men jag blödde inte så mycket som tur var, haha. Men så typsikt, lugnt hela dagen, och sedan kommer alla när jag blöder näsblod!?


GOD MORGON!

Tycker så himla synd om mig just nu, att jag måste gå upp så här tidigt liksom. När jag duschade så stod jag typ och kunde knappt hålla ögonen öppna.

Tänkte att jag får iaf sällskap av Martina, Kodjo och Hanna, men icke sade nicke, morgonpasset har inte börjat än. Då är man uppe tidigt!


FREDAG KVÄLL

Fick sluta en halvtimme tidigare på praktiken idag, blev såklart glad. Gissa hur länge jag fick stå ute i dödskylan och vänta på bussen då - en halvtimme, blev inte lika glad..

Sen när man väl kommer på bussen så är den full med fulla ungdomar. Då kommer jag på att det är ju faktiskt en fredagskväll ju, kände mig väldigt vuxen, haha.

Men gud vad irriterande det är när de skriker över hela bussen och sjunger "Heja heja heja Gnaget" och "Bira bira bira, bärs bärs bärs!!". Fast å andra sidan, nästa vecka är det nog jag som sitter och sjunger där på bussen, medan andra kastar hatiska blickar på mig, heh..

Ne, nu måste jag sussa, ska upp om sex timmar och jobba igen!


FÖRSTA PRAKTIKDAGEN

Hemma efter första dagen på praktiken. Är ganska slut får jag erkänna, jobbade 13.00-22.00 första dagen efter lovet, och så mycket man ska ta in liksom. Men är jättenöjd med min praktikplats iaf. Imorgon ska jag gå med min riktiga handledare, hoppas bara hon är lika bra som hon jag hade idag.

Ne, nu ska jag gå och krama kudden, lika lång dag imorgon igen!


AVATAR

Såg Avatar igår, äntligen. Har skjutit upp det i månader nu, men sen fick jag höra att igår var sista dagen de visade den i 3D, så då tog jag mig i kragen och gick och såg den. Den var jättebra och jättefin, men förstår ändå inte varför den har blivit så hiimla stor liksom. Alla tjatar ju om den hela tiden och folk har ju behövt gå till en psykolog och tom begått självmord när de fick veta att Pandora inte fanns på riktigt. Fast det är ju bara det jag har hört, måste ju inte stämma :P


RSS 2.0