NOTE TO MYSELF

Laga aldrig mat full. Det blir väldigt lätt väldigt bränt och rökigt.

VAD SKA JAG KLÄ UT MIG TILL?

Okey, hjälp mig, vad ska jag klä ut mig till imorgon? Vampyr eller djävul? Ev häxa om jag hittar hatten.. Frågade pappa, hans svar blev "Det beror ju på om du vill klä ut dig eller inte, höhöhö". Tack pappa -.-

NY CHECK - CHECK

Ringde skatteverket idag, pga att jag har tappat bort min check på skatteåterbäringen, vilket är ganska typiskt mig.. Men pratade med en kille som sade att jag kommer att få hem en ny i brevlådan om c:a två, tre veckor. Det blir ju perfekt, för då har väl den lilla lönen som jag fick igår börjat sina.

MACBOOK

Åkte med pappa och köpte en MacBook till mig idag. Är så himla glad och nöjd, äntligen slipper jag min sega dator!

 

 

 

 


HUR ÖVERLEVDE JAG BUSSRESORNA FÖRUT?

Sitter på bussen hem nu. Alltså, hur överlevde jag innan jag fick min iPhone?? Sitter på bussen och lägger pussel, checkar fb var tredje sekund, sms:ar allt och alla så himla enkelt och läser böcker via iBooks. Ja, allt utom att faktiskt ringa och använda den som en telefon..


SNABB UPPDATERING OM VAD SOM HÄNDER :)

Nu har jag gått på introduktion på nya jobbet ifrån måndags. Det har gått bra, men det är så himla mycket, som om det inte skulle vara nog att bara komma ihåg alla namnen liksom.

Idag är första dagen jag ska jobba som personlig assistent ensam. Är nervös eftersom jag är ganska oerfaren inom det å så, och vårdtagaren har även blivit så himla mycket sämre har de berättat för mig. Men det ska nog gå bra. 

Ska jobba heldagar som personlig assistent framm tills på måndag. Idag jobbar jag 9.30-19.00, fast vissa kvällar slutar jag till och med 21.00. Och på tisdag får jag inte vara ledig, för då är det hanledning och personalmöte.

Ojoj, vad jag kommer att vara trött efter den här veckan! Och jag vet inte ens om jag ska jobba nästa vecka också.. Men det är bara att tänka på belöningen! (Som jag för övrigt inte får förrän i november..)


VAR JAG HÖG?

Har varit ute hela helgen, och jag drack väldigt mycket kan jag säga. Men i lördags, då hade jag så ont pga visdomstanden jag hade tagit bort, så jag tog en tablett, och alkohol lite senare. Trodde inte att det skulle göra så mycket, men mina vänner säger att jag typ var hög. Johanna sade till exempel att jag hade gigantiska och höga pupiller, betedde mig inte alls som jag brukar när jag är full. Själv vet jag inte, för jag minns ingenting.. Bara att jag var väldigt borta..


KOMPLIMANGER

Var ute igår med vänner, och fick så fina komplimanger för min blogg.

"Therése, sluta aldrig blogga!!"

"Jag älskar din blogg!"

"Din blogg gör min dag"


Sånt gör en så himla glad att höra ^^


TJOCKANSIKTE

Alltså, min kind är så svullen efter att ha tagit bort visdomdtanden, jag ser ut som värsta lilla tjockisen i ansiktet. Om man kollar på mig från ena sidan i halvprofil så ser det ut som att jag har gömt en jäkla bulle i kinden. Mycket hett må jag säga..


UTMANING

Kvällens vanliga utmaning innan en utgång - hitta ett par hela strumpbyxor!

BAK, BAK, BAK

Gud vilken bakperiod jag har hamnat i. Bakade kanelbullar i måndags, daim och wienernougat till pappa igår, och idag en frukttårta. Alltså, jag har ju inte bakat så här mycket på hela året.. Och när jag väl bakar så blir det ju bara kladdkaka, och ifall jag känner mig riktig satsig, chokladbollar.


Tårtan. Kanske inget mästerverk, men faktiskt den första tårtan jag gjort!


BORTTAGNING AV VISDOMSTAND

Var hos käkkirurgen idag då och tog bort en visdomstand. Det gick jättebra allting, men lite obehagligt var det. Jag blev liksom "inbakad", fick ett skynke på hela mig med bara hål för näsan och munnen. Så hade jag även gått med på att vara med på någon slags undervisningsdag, så då var det typ tolv pers där inne som satt och tittade på. Titt som tätt hörde man en ny person som kom in, och folk som frågade "Får jag titta i hennes mun" osv.

Allt jag låg och tänkte på var att alla såg min näsa med alla pormaskarna och förbannade mig själv för att jag inte hade fixat huden och sminkat mig ordentligt i fjortisstyle. Dum som jag var så tänkte jag ju bara på att borsta tänderna ordentligt innan..

Sen efter gick jag och handlade, och efter ett tag började bedövningen släppa och gud vad ont jag fick. Jag gick allvarligt och gnydde för mig själv i affären och höll för kinden. Folk tittade lite snett på mig.. Så kom jag hem, slängde mig på sängen, gömde mig under täcket och låg och klagade i telefon över hur ont jag hade. Tandläkaren hade liksom sagt att bedövningen kunde vara i upp till en vecka, in my ass att den gjorde!?

Till slut slutade jag med min självömkan, tvingade mig upp och tog en tablett, och nu mår jag mycket bättre! Förutom att jag spottar blod och blir helt blodfläckig om läpparna titt som tätt..


GOD MORGON

Inget jobb idag, men inte ska man få sovmorgon för det! Nej, först ska man upp asatidigt för att sjunga för pappa som fyller, sen efter det ska man till tandläkaren 8.30. Gud förbjude att man skulle få sova en extra timme liksom..


ETT TILL JOBB :)

Var på en arbetsintervju idag, och fick typ jobbet. Eller ska gå dubbelt ett par dagar för att se hur det går. Nästa vecka jobbar jag nu med två jobb från måndag till tisdag.

Ingen mjukstart här inte efter långledigheten. Kommer fan att bli utbränd efter första veckan..


BADASS PANDA


GLÖMDE EN VIKTIG SAK

Fanfanfanfan, jag glömde ju pärlsocker!? Dummadummmadummamig..

KANELBULLENS DAG

Jag har bakat kanelbullar idag, för första gången någonsin, dagen till ära. Tack och lov så smakade de bättre än de såg ut..

Ja, det är den svartbruna bollen som ska föreställa kanelbullen då..


Bilden är för övrigt tagen med min iPhone 4, utan blixt. Ganska bra va? :)

HM..

Färgade mitt hår för någon dag sen. Så numera har jag brunt mjäll. Fräscht värre.

KVÄLLENS DISS?

Var ute med Kungen, Johanna och Emma igår då. Kungen bjöd oss på shots, men Emma var borta, och vi pallade inte vänta på henne, så han gav bort shoten till en helt random tjej. Och jag bara "Mehh, hallå, varför gav du den inte till mig??". Vill ni veta mannens svar? "Hon var snygg". Jag bara, aha, tack så jäkla mycket!? Och han försökte förbättra det med att hon var snyggare än mig, men det blev bara värre..


DU ÄR KNARK

Jag är svag för dig, för du gör mig stark
Du är bra för mig, ändå förstör jag allt
Du har sönder mig, fast du gör mig hel
Det känns så rätt, även om allt som vi gör blir fel

Jag är slav för dig, jag gör vad som helst
Allt för å va med dig, kan aldrig dra en gräns
Jag har tappat greppet, vet inte in å ut
Vi kan ha trampat snett men det här är sinnessjukt

Jag vill älska dig, å jag vill slå ihjäl dig
Vill ha dig ur mitt liv, men nånting står I vägen
Å jag gör allt för att behålla förståndet
Men jag har fastnat I ett beroende som håller mig fången för du är
KNARK


HELT PLÖTSLIGT HANDLAR ALLA MINA BLOGGINLÄGG OM MIN IPHONE..

Åh, jag är så nöjd med min iPhone! Har ju alltid skitmobilen, så äntligen är jag lite "hipp", hehe ;)

Men måste beställa ett skal snart, är ju så duktig på att ta sönder och tappa grejer. Så jag har fortfarande kvar plasten på mobilen. Alla säger åt mig att ta bort den, men tur att jag inte gjorde det! För igår, hemma hos Frisa, så stekte vi ägg, och hon tappade ägg på min iPhone(!?). Jag skrek i typ två minuter tills jag insåg att det var ok, hehe.


RSS 2.0