BIBEL + PANNKAKSSMET = BÄSTA KVÄLLEN

Igår bjöd jag tjejerna på middag, för att sedan gå ut och fira mig igen. Fast när vi kom till BJ så upptäckte jag att jag hade ju glömt mitt leg! Förklarade att jag fyllde 20 igår, tog upp min iPhone för att visa min facebook, men tydligen så gills inte facebook som legitimation.. Så vi vandrade vidare, gick förbi pannkakshusvagnen och tog en varsinn pannkaka. De tyckte synd om mig, så de gav mig en bibel och en flaska med pannkakssmet. Vandrade vidare mot Kalas, kom in där, smugglade in min pannkakssmet och dansade hela natten. Hade så jäkla kul igår, även om det inte blev som vi hade tänkt oss :P

ANTIRYNKKRÄM

Ni kanske vet att jag har lite åldersnoja. Det blev lite värre nu när mamma gav mig antirynkkräm i present imorse..

-

Håller på att städa mitt skrivbord, har hittills hittat 130 kr i småmynt som jag inte hade någon aning om att jag hade där. Och då har jag inte ens kommit till lådorna än..

DEAR BRUNO MARS

Dont die for that bitch, obviously if someones throwing grenades at her she's involved in some illegal shit!

-

Touch it gently, put two fingers inside, if it's wide use three fingers, make sure it's wet and rub up and down.

Yep that's how you wash a cup!

-

När jag färgade mitt hår så sade frisören om och om igen "Det började inte blöda!?", "Ingen blödning, det var första gången!" och sådana saker. Skrämde mig lite.. Är det vanligt att man börjar blöda på något sätt? Tack för varningen.. ;s

DYKNING

Eftersom det är sportlov så ordnas en massa saker man kan testa på. Jag läste i tidningen att man kunde få pröva sportdykning gratis, och varför inte liksom? Så jag och Frida åkte dit ikväll, och vi var helt ensamma med två instruktörer, haha. Först tyckte jag det var pinsamt, men det var jätteroligt. Och gud vad nervös jag var, för det var så mycket de förklarade att jag glömde bort hälften, och sedan så verkade det ganska svårt. Men oj vad kul och häftigt det var. Funderar nästa på att gå på en dykningskurs. Fatta att kunna dyka i Östersjön bland vrak :)


LITE ÅLDERSNOJA..

Jag gick förbi BikBok för att leta efter ett par shorts, så jag frågade personalen. Tydligen hade shortsen tagit slut på en dag, inte ens hon hade hunnit få ett par. Sedan sade hon så här:

Hon: Men du kan ju åka till Stockholm och kolla
.
Jag: Ja, jag är ju ledig imorgon..
Hon: Ja, du har väl sportlov nu. Eller nej, du är ju alldeles för gammal för det!
Jag: Ehm.. Jag är 19..
Hon: Aa, precis.
Jag: Jag tod studenten i juni.
Hon: Aa..
Jag: VADÅ GAMMAL DIN HELVETESKVINNA!??!

Okey, jag tänkte bara det sista.. Men vadå, så gammal är jag ju inte!?

EFTER BARA FEM TIMMAR I FRISÖRSTOLEN..

Före och efter:


HAR JAG SÅ HEMSKT HÅR?

Fick en impuls och gick och klippte mig igår. Kul att frisören först sade att mitt hår såg ut som löshår, att jag hade alldeles för långt hår och att min hårfärg såg helt fake ut. Så vi klippte av ganska mycket och jag ska tillbaka dit på måndag för att påbörja min resa mot att bli blond. Förhoppningsvis blir jag blond till sommaren. Kul bara att behöva se ut som ett mongo i ett par månader innan dess. Dags att köpa mössa kanske?

SCARY..

I got a card today saying 'Happy Valentine's Day love, from you know who'.

Why the fuck is Lord Voldemort sending me letters..??

OXIE

Ni vet det där frågesportsspelet på fb, oxie? Jag har blivit helt beroende av det. Det värsta är ju att jag suger verkligen på det, inte många frågor jag kan, och de få gångerna jag kan så svarar jag för sent. Men likväl så sitter jag där och dödar tid. Inte lär man sig mycket heller, för frågorna kommer ju så snabbt så man hinner ju inte tänka och memorera något. Så jag har ingen aning om varför jag alltid sitter där..

MUSIK

Sitter och donar med Spotifly, gör nya playlists igen (istället för att rensa mina gamla så gör jag alltid nya). Ja, jag ve inte varför.. Och det är ganska dåligt, för då glömmer jag bort en massa bra musik också. Men iaf, kan inte ni tipsa om lite bra musik? :) Schyyrrraaa ;)

-

Somnade kl sju. Imorse. Och nu vaknar man av musik på absolut högsta volymen, plus en bror som sjunger falskt.

Jag är inte glad nu.

BARA ÄLSKAR MICHAEL JACKSONFÅGELN :P


RSS 2.0