LÄGLIGT LOV

Jaha, skulle ha rundvandring i skolan på bilden då. Skulle prata om enm varsinn tavla. Mitt sög då, det var kort och dåligt. Men aja, hoppas att läraren tyckte att det var okey ändå och att betyget inte delvis sätts på det.. Bild är typ enda ämnet det här året som jag känner att jag har chans till MVG i, suck, hur gick det till?

Sen hade vi samhälle, tråkigt! Vi har någon skitjobbig vikarie, längtar tills att Fredric är tillbaka!! Vet egentligen inte vad vi gjorde på den lektionen, haha.. (a)

Sen pratade jag, Maria och Frida, vi som ska åka till Danmark, men Åsa och Helen. Det var skönt, för nu vet man lite mer om det. Men samtidigt blev det mycket läskigare, för nu vet man att det är allvar och att det verkligen kommer att hända, snart! Vi ska iaf bo på ett skolhem eller elevhem eller vad det hette. Danska elever kommer väl också att bo där. Varsitt rum. Och vi ska flyga dit! Läskigt. Jag kommer typ att börja gråta på flyget, haha, pinsamt.. Inte så mycket mer intressant att berätta om det mötet då.

Missade lunchen, fick köpa en macka, och sen var det prov i alternativ medicin! Och det gick så hemskt dåligt! Hoppas bara att jag får godkänt. Tror aldrig att det har gått så här dåligt på ett prov - någonsinn! Chansade på allting typ. Suck. Omprov? Ne, det orkar jag nog inte, vi har så mycket annat veckan efter lovet.

Fick gymnasiekatalogen idag, det var väl kul. Alltid lika kul att sitta och skratta åt andra personer, haha.. Ne, vad taskigt, haha.. Bli bara lite sur på att Katte har en massa 'hata skrapan'-saker i sina skolfoton. Palla. Vi har ju inget sånt mot dem!? Haha, men det är ganska kul ändå.. :P

Halloween-tema idag då. Jag ville klä ut mig, men ingen av mina kompisar.. Elelr ska jag säga "kompisar"? Haha, skämta. Men det är alltid lika kul att sitta och titta på alla som har klätt ut sig. Lite läskigt också. Typ imorse när jag kom till skolan och var vid skåpen släcktes alla lamporna - det blev helt kolsvart! Och jag var ensam, kunde inte se någonting, haha, läskigt det var. Film i skolan också efter provet - Scream. Men jag och Ulla kollade bara på början, hon tycker inte att den är något bra efter det, haha. Hon vill bara se personerna mördas, mysko..? o_O Haha!

Och jag säger då det, det här lovet kunde inte komma lägligare! Måste plugga matte - har inte gjort någonting, alls! Plugga historia, där jag inte heller har gjort något. Och det är ganska många sidor! Läsa ut två böcker som jag knappt har börjat på, och en massa annat.. På ett lov!? Höstlov eller plugglov? Suck.

Efter social omsorg, sista lektionen, ringde min syster. Hon sa att min jacka har kommit! Och att hon tar med den nästa vecka när hon kommer. Gud vad skönt! Jag var så rädd att den inte skulle hinna komma innan hon skulle åka hit till Uppsala. Men det gjorde den, tihi ^^ Det gick ju fort, bara två dagar. Skönt.

Ojsan, såg att det blev ett ganska långt inlägg. Det var inte meningen. Men aja, det var länge sen så det får ni tåla, haha ;)  Längtar tills imorgon, det ska bli jättekul! Skriver mer om vad som hänt då - efter att det har hänt. Haha. Ska nog gå och äta nu :) Vi ses, kram.

Söta ord ♥
Postat av: Skriv av dig

Har du personliga saker du vill skriva av dig så kan du använda min blogg! Maila din historia så publicerar jag det HELT anonymt. Dessutom kan du läsa om andras problem!

2008-10-24 @ 18:31:16
URL: http://metrobloggen.se/skrivavdig

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0