Heath Ledger


image10


Gud vad hemskt! Heath Ledger dog inatt/igår, vet faktiskt inte när, men ändå. ;/ Jättehemskt. Han var ju bara 28 år och hade barn och allting. Vissa säger att han tog självmord, andra att han dog en överdos. Jag vet inte, men har läst att han har varit deprimerad och allting ett tag. Det känns så konstigt när kända människor dör, man har svårt att tro på det. Dom är lite "odödliga" för mig, samma sak med Anna Nicole Smith, men nu med Heath Ledger är det annorlunda för han var verkligen något speciellt. Det går fortfarande inte in i mitt huvud att han inte finns längre. Så mycket glädje och kärlek som han spridit som skådespelare, han var en av de bästa! Skakande! Sorgligt på en sådan talangful ung människa. Det visar livets skörhet. Det visar också att det är kollosalt viktigt att ha rätt balans i sitt liv. Förhoppningsvis kan vi alla lära oss ngt av denna tragiska händelse. Jag tycket att det är för dåliga gränser för hur massmedia, fans och andra saknar behandlar andra människor! Och detta, det leder till massor av dåligheter för många inblandade. Idag saknas både vett och etikett, moral, gränserna, heder, ära, förtjäna, allt det, som skapar goda relationer med andra. Det behövs uppfostran och en ordentlig klar och tydlig bild av GRÄNSERNA!! Det här gränslösa, det tar livet av oss! Rest in Peace Mr. Heathcliff Andrew Ledger.

Lovet slut, skola igen.

Så var det skola igen idag då. Fast det var helt okey!  Blir alltid jättedeppad när loven tar slut, men det var roligt idag. Kom typ till skolan 7.30, astidigt! Gick iaf in på datan för att fördiva tiden, men sen fanns det inte så mycket att göra där. Så jag gick och läste lite i matteboken, började på ett nytt kapitel idag och ville vara lite förberedd iaf. ;) Men hann inte läsa så mycket för sedan kom Elin. Och alla andra. Så sen blev det sedan dags att gå till första lektionen.

Blir lite sur på min svenska-lärare. Han är alltid så himla glad och uppåt så man bara hatar honom när man har en dålig dag, haha!! XD Men han är alltid glad och, vet inte ens vad man ska säga att han är, haha. ;) Men iaf, så jag hade ingen lust tat ha svenska. Men det var kul som vanligt, bara skriva lite i färdskrivaren och ett quiz om 2007, (jag vann! Wiiee!! ´XD). Haha. Vi skrev typ om gamla året. Och förväntningar och lite sia om 2008.

Matte. Jag har typ missat ett prov, eller, jag gjorde provet innan lvoet men hade inte hunnit klart med kapitlet, så det gick dåligt. Så jag skulle plugga på lovet och göra omprov snart. Men jag har ju inte pluggat det minsta på lovet. Men min lärare sa utan att jag hann säga något att jag skulle skita i det. Gud vad jag blev lättad! Hon sa att jag kunde plugga lite på det kapitlet när vi var ute på praktik, och det tyckte jag verkade bra. Vill inte hamna efter igen. Nytt kapitel, någolunda enkelt nu iaf, geometri tror jag vi har. Men än så länge så hänger jag med. ;)

Medecinsk Grundkurs sen. Då började jag bli lite trött. Satt mest och tecknade på lektionen, orkade inte lyssna. Blev en väldig fin bild på Johannas häfte. ;D Aja. ;) Nytt kapitel, urinvägarna, orkade bara inte. Hm, tror att jag hamnar efter rejält nu i vård-ämnen, men jag orkar bara inte. Undrar ifall jag har valt rätt linje..? Men ja, det har jag, säger vi. ;) De ämnena är bara inte så jätteroliga hela tiden.. (a)

Slutade sen. Jag satt och väntade en stund i skolan, gick sedan till Sofias dagis och fick skjuts hem av mamma. Sofia lekte i en vattenpöl när vi kom, hon är så gullig! ;P <3 Fast hon var så blöt, haha. Kom hem, gick ut med Chicko på en kortis, åt middag och tänkte gå och lägga mig tidigt. Men av någon anledning så hamnade jag här(!?). Men ja, jag ska försöka gå och lägga mig tidigt ikväll. Natt'o

Hos Emma

Var hos Emma igår, riktigt mysig! Kollade på film och parlamentet, haha. <3 Sen körde vi typ "Ja eller Nej" från parlamentet vi två, haha, gud vad jag sög! ;D Och lite vattenpoker. ;P Usch, var sämst typ. Vi åt en massa chips och pepparkakor så att vi skulle kunna dricka, och gud vad jag blev illamående, haha. Orkar inte skriva mer om det, står i min andra blogg också. ;)

image7image6

:'(

Fan, orkar inte mer nu!!

Gott nytt år!

Nyårslöften;
- Gå ner x kilo.
- Motionera mer.
- Spara kvitton, notera.
- Vara mer försiktig med pengarna.
- Plugga mer.
- Börja skriva dagbok/blogg.
- Fortsätta sluta dricka läsk.
- Äta mer nyttigt, mindre godis och gott.
- Gå ut med Chicko mer.

Ja, du, det är samma nyårslöften som alltid! XP
Jag tror inte att ett enda är nytt, haha.. ´XD


Förra årets nyårslöften som jag höll;
- Sluta med läsk.
Gjorde faktiskt det! Tog något glas då och då, men lyckades!! :D
- Motionera mer.
Gjorde faktiskt det. Även om det kanske inte var hela året, men.. ;P

Minns inte vilka mer jag hade, men vet att det var dom här som jag höll! ;)

image9


RSS 2.0