'MORRON

Shit vad tidigt jag vaknade idag då! XD Typ kl 9. Med tanke på att jag vaknade typ halv fyra igår - på eftermiddagen! Så jag gick och lade mig ganska sent igår också, men vaknade tidigt ändå. Tack och lov, annars skulle jag väl aldrig få ordning på dygnet igen.

Läste precis klart en bok; Den Sista Väktaren. Den var skitbra, bara besviken på slutet. Men iaf så har jag blivit på ett sånt läshumör. Och jag vill läsa typ klassiker och sånt, så att man är någorlunda allmänbildad, haha, lol. Men iaf, så googlade jag lite och fick fram den här listan på böcker man bör ha läst.

1. "Jack" av Ulf Lundell. (Aldrig hört talas om, så den kommer väl inte först på min lista).
2. "Utvandrarna" av Vilhelm Moberg. (Jag vill faktiskt läsa alla de böckerna! Så det kommer jag! :D)
3. "Hemsöborna" av August Strindberg. (Vill läsa något av Strindberg, men vet inte bara om jag vill läsa den boken. Vi såg den på film i skolan, den var ganska tråkig, haha.)
4. "Nässlorna blomma" av Harry Martinsson. (Har ej hört talas om, ehe.)
5. "Röde Orm" av Frans G Bengtsson. (Mm, kanske, men inte högst upp på min lista.)
6. Arn-böckerna av Jan Guillou. (Oj! Det vet jag inte om jag orkar.)
7. "Sagan om ringen"-trilogi av JRR Tolkien. (Njaee, tror inte det, lite väl långa..)
8. "Krig och fred" av Leo Tolstoj. (Vill jag läsa.)
9. "Svindlande höjder" av Emily Brontë.
10. "Män är från mars, kvinnor från Venus" av John Gray. (Heh, skulle vara coolt att ha läst..)
11. "1984" av George Orwell.
12. "Lysande utsikter" av Charles Dickens.
13. "Harry Potter och de vises sten" av J K Rowling.
(Weeii, en bok man har läst!? XD)
14. "Jane Eyre" av Emily Brontë.
15. "Da Vinci koden" av Dan Brown.
(Eh, ville läsa den innan. Men kanske lite tjock bok. Och har ju faktiskt sett filmen.. ^^)
16. "Anne Franks dagbok" av Anne Frank. (Har också läst! Yey, två böcker avklarade, lol..)

Jaha, ska väl försöka läsa några av den listan, men inte alla. Har ett par andra klassiker jag vill läsa som inte fanns med här. T ex Stolthet och Fördom. Påbörjade den innan, men klarade knappt att läsa ett kapitel. Men det var ju 1-2 år sen, så jag ska ge den ett nytt försök! Sen någon annan bok av Strindberg också. Ska göra en egen lista så får ni se sen.. ;)


SAILOR MOON



Jag saknar Ailor Moon!? XD Har fått den i skallen de senaste veckorna. Vill se! Ingen som har den på film? :D "En liten tjej med jättelånga flätor. Sådär fjorton år och rätt sött.." :D <3

ALLSÅNG PÅ SKANSEN

Igår var det första avsnittet för Allsång på Skansen då! :D <3 Det är så häärligt! Vi kom ganska sent men fick ändå bra platser.. :) Förutom att det kom folk och försökte få plats vid oss, (vi stod vid en kant). Till slut var man tvungen att ge vika, haha. Men det var skithärligt. De som sjöng var Christer Sjögren, Arja, Håkan Hellström och Miss Li. Älskar allehopa! :D

Har alltid typ nästan hatat Håkan, men han var skitbra live! Lite underliga texter i en låt bara; "Du skärde dig i armarna i solen och sa att du redan varit i Spanien." !? :S XD Men han gick och gav alla high five ni vet. Så då tog man ju självklart ut handen. Så stannade han vid mig, tog min hand, nöjde på huvet och bugade, såg djupt in i mina ögon och log ett underbart leende! :D Okeey, jag överdriver kanske ltie, men det kändes ju så!? X3 Så jag är kär, haha.. Kameran var ju där och filmade hela tiden, så jag var ju överlycklig! Men det visade sig att det inte kom med i tv!?! D: Fan vad surt! Men ändå.. ^^

Vi stod på baksidan bakom scenen typ och väntade på kändisar. Crister Sjögren kom, jag bara hoppade till! :D Han gjorde ett par intervjuver och sa 'visst, men skynda, de väntar på mig' till journalisterna. Jag trodde han menade oss, för han hade kollat mot oss. Vi kanske var max 8 pers där, haha. Men Johanna sa att han menade något annat, så vi gick. Fast kom tillbaka ganska snabbt, och där stod han och skrev ut autografer! Så jag hoppade dit. XD Han satte precis på korken på pennan när jag kom och jag bara 'Vänta, kan jag få!?'. Han gav mig en sån där granskande blick och så tog han mitt häfte, skrev autograf och gav tillbaka den med ett leende. :D Älskar hans leende och röst! XD Haha. Vi såg även Gudrun Schyman! Hur coolt är inte det!? XD Och Kicken från The Poodles bakifrån. Och Ola, från Glasklart ni vet, har glömt bort hans efternamn.. Och typ en massa till.. Babbsan som kille, som jag inte minns vad han heter.. Men han är cool! ;D

Det var väl lite av som hände idag. Ska tillbaka nästa vecka! XD Haha, men fett mysigt ju!! XD <33

Jag & Johanna under paraplyt. Det började regna precis efter programmet, men vi stannade ju och tittade på extramummer! ;D
Christer Sjögrens autograf!! :D
Jag sitter i rulltrappan, vågar inte stå.. XD

AYO - DOWN ON MY KNEES


Shit, bara älskar den här låten!! Lyssna på den! :D

MIDSOMMAR

MIdsommarafton i fredags då. Blev inget supa, hade ingen sprit, bara 2,25:or och någon öl. Fast ingen annan drack heller, så det gjorde ju inte så mycket. Vi var i Gamla Uppsala på förmidagen och dansade runt midsommarstången och picknickade.. Sen åkte vi in till stan och hade allmänt tråk. Så åkte vi hem till Lisa så blev det kul igen, haha.. ;)

Moster och dem har varit här i helgen då. Jättekul att träffa dem, det händer inte så ofta liksom. Synd bara att de bara stannade över helgen, fast de har ju jobb och sånt också..

HOPPAS

Hoppas hoppas hoppas att det inte regnar på midsommar! Jag vill inte! :(

Var hos Lisa igår med några tjejer och tittade på fotbollen. Guud vad vi suger.. XD Eller sög. Inte alla då, vissa var riktigt bra, t.ex Isaksson, även fast han släppte in två mål. Men Sverige kunde ju inte hålla i bollen en enda gång!? Trist att det inte blir någon mer fotboll i sommar nu då. Och jag tycker inte det är kul att kolla på andra matcher där inte Sverige är med..



Sms:ade lite med pappa udner matchen. Tyckte att det var sött: :)

När vi låg under med 0-1
Jag ":'( Det går dåligt.. T_T"
Pappa "Efter regn kommer solsken B-)"

Ryssland gör andra målet, 0-2
Pappa "J-vlar vad det öser ner! ;-("

Öste ganska rejält.. :(

KVÄLL

Jaha, då sitter man här då. Klockan är 23:32, (coolt klockslag by the way o_0), och jag kan inte sova, som vanligt. Det har blivit så ända sen jag fick sommarlov att jag går och lägger mig sent - och vaknar ännu senare. Vänder upp och ner på dygnet. Kan bara gå och sova mitt på dagen, gör ofta det när jag väntar på maten elelr något. Och sen när jag kommer hem sent på kvällarna så sätter jag mig alltid vid datan, å himla smart. Jag har väl typ blivit en uggla nu, uurgh.. =_= Meen, ska försöka hålla mig sysselsatt på dagarna, och framförallt på mornarna så att jag kommer upp tidigt och kan gå och lägga mig i tid! Få kontroll över dygnet igen.

Men jag gjorde lite nytta idag i alla fall! Jag tvättade all min tvätt och städade mitt rum! Kan jag få en våg för det!? ;) Jag har haft världens stökigaste rum för er som inte vet det, och det var en underdrift. Men nu har jag börjat städa. Men jag har så mycket småsaker och skit som jag inte vill slänga men inte vet var jag ska lägga. Har typ flera kassar med sånt(!?).  Men man kan se mitt golv nu i alla fall! ^^ Det är bra det, haha. Och mitt skriv- och nattursbord.. Jaa, men kan faktiskt se allting, haha! Ska försöka fortsätta städa imorgon och finputsa det sista och så får jag väl försöka hålla det städat, lol. Skönt att ha det gjort i alla fall så att alla kan sluta klaga, haha.. ;)

SWE-SPA

Har precis sett på fotbollen då. Hejar ju hårt på Sverige, såklart(!?), men var inte så säker på ifall vi skulle vinna. Trodde ingenting kan man väl säga.. Men ändå, så bittert med det där sista j-vla spanska målet. Hrmm, inte kul inte.. Vill se nästa match på stan någonstans. När och mot vilka spelar vi då?

RIX FM FESTIVAL

Idag så gick jag på stan med Emma och glassade lite i solen. :) Anna hade sagt imorse att Rix Fm festivalen skulle vara i Västerås och att Jason Mhratz(!!) skulle komma dit. Så självklart åkte jag, Emma och Johanna dit. Men det visade det sig att Jason inte kom, besviken, men ändå mysigt.. Satt med Annas och Elinas kompisar och myste. Minns inte vilka som var där, typ Sibel, EMD och ... RONGEDAL!! :DD Så coola de är och bra, haha! ;D Älskar dem!

Sen så vandrade vi runt lite på tivolit som var där. Jag köpte en väska, och Johanna skaffade sig en tatuering.. :) En henna dock, men ska typ skaffa en riktig liknande.. :) Assnyggt! Kunde inte ladda upp bild på den här, med kolla i bdb senare.. ;)

Sen skulle vi hinna med bussen hem. Panik, behövde kissa, de slängde ut oss från centralstatinen för att de stänge(!?!ofta en station stänger!?!) och toalett på bion fick vi inte låna, taskigt.. Det slutade med att jag hamnade i en buske i parken, lol.. XP Sen hann vi med nöd och knäppe med bussen. Åkte hem.

Fick vänta fyrtio minuter på nattbussen. Gick till Burger King och tog en BKOOL.. :)

Och nu är man hemma.. ;) Laddar upp ltie bilder, laddar nog upp fler senare eller på bdb.. :) Puss & Kram

Allt möjligt, lol

MYCKET

Mycket som har hänt nu. Tänkte bara sammanfatta lite snabbt.. ;)

Torsdags
Avslutning i slottet, fast vi har två dagar kvar i skolan. Mysigt, lite sorgligt, tss.. Sen vandrade vi lite på stan och kollade på alla studenterna, skitmysigt. Sen stadsparken, skitkul, en massa som kom och spelade med oss, var skitmånga till slut.. Och brorsan min fyllde då också, så grattis till honom i efterskott då.. ;)

Fredags
Sommarens första dopp med Johanna i Lyssnarängen. Sen åkte vi till stan och kollade på volleyboll med de andra tjejerna, Elin var funktionär.

Lördags
Minns inte vad jag gjorde, men det var någonting, lägger kanske till det sen när jag kommer på det, lol, haha.

Söndags
Badade med Sofia i Länna, tvingade med mamma och pappa. Mys.

Måndags
Sista dagen i skolan, alltså som vi skulle vara i skolan. Fick veta betyg i Arbetsmiljö & Säkerhet, Mäsk, Vård & Omsorg och Medecinsk Grundkurs. VG i alla, jätteglad och stolt att jag fick det i de två första ämnena, men tanke på att jag suger och inte har gjort någonting på de lektionerna, lol.

Sen städade vi skåpen och skulle ta med allt hem. Tusen papper och en massa stora papper och en massa lerfigurer från bilden. Skulle ta med det på bussen, kunde knappt hålla allt och ingen sitplats på bussen, allt hamnade på golvet så det slutade med att jag stod på allt så att det inte skulle åka iväg, lol.

Sorgligt att skolan är slut. Vill inte bli 2:a, för då blir man snart 3:a, (tänk bara på hur fort den här tiden har gått!?!!), och då ska man bli vuxen och ta hand om sig själv och betala allt själv, VILL INTE. Lol.. (a)

Tisdags
Min klass och O2d typ var i Stadsparken. Inte så jättelyckat, typ ingen kom, men ändå mysigt. Spelade volleyboll och fotboll och satt och pratade och fikade. Sorgligt att säga hej då till lärarna.. :(;P

Vandring med Frida sen på kvällen. Så mysigt med henne!

Onsdags
Fotbollsmatch med tjejerna, Sirius-Väsby typ. Sirius vann! ;D Jättekul, vill göra igen! :D

Torsdags
Träffade Frida vis Ica klockan tolv. Gick till B&W med Chicko, eller Coop som det heter, lol. Köpte glass, spellade Wii Fit på Expert, så kuuul!! :D Vill ha! XD Lite pinsamt dock, så dålig balans så jag välte hela tiden och alla bara glodde på mej.. XD Och när jag skulle rocka rockring, haha.. <33

Gick hemåt. hade varit ute och gått i fyra timmar, var vi är duktiga. Frida fick ett telefonsamktal på vägen hem, hon hade fått sommarjobb! Så glad för hennes skull men så j-vla avundsjuk, haha ;D

Åt hemma, var väldigt trött och behövde vila mej ltie, har gjort så mycket senaste tiden.

Tillbaka till Frida på kvällen, filmtajm. National Treasure 2, Micke och Molle och Svärdet i stenen. Sen sista var så dåålig. Och jag avr så trött så jag låg typ på Frida och sov, haha..

Fredags
Ops, nu har vi kommit till idag. Ska snart träffa Emma på stan, vet inte vad vi ska göra fast jag är ändå pank! Antar att vi ska fika så jag försöker få tag i pappa och tigga pengar men han svarar inte.. :(

Skriver mer vad vi gjorde sen :) Puss & Kram

Tjejorna <3 på avslutningen


KATTEKAMPEN

Kattekampen idag då. En årlig kamp mellen Skrapan och Katedralskolan, tradition. Såklart så vann ju vi ganska solklart för elfte året irad. ;) Värsta stämningen, det var så mysigt! ^^ Anna hade också kommit och var med halva dagen. :) Bara på fotbollen, sen när vi skulle till Studenternas åkte hon hem.

Sen gick vi till Stadsparken och spelade lite fotboll och volleyboll. Skitmysig dag! ;)

Kollar på fotboll. Anna, Elin, MAriaJag och AnnaAnna är ingen Skrapan-elev, muckar upp sig..Spelade i´Stadsparken sen


REDO ;D

Var och handlade idag, letade vita shorts och grönt linne till Kattekampen. Hittade inte de shortsen som jag hade tänkt mig, men ändå. Blev ganska nöjd med outfiten ändå, billig och bra. :P Så nu är jag redo att spöa katte! ;D

YOUTUBE

Tehe, Soran Ismail skrev till mig på youtube.. (a)

image30

RSS 2.0