ALKOLÅS PÅ FACEBOOK

Okey, jag måste sluta att gå in på Facebook när jag har kommit hem från krogen. Jag läste imorse alla statusuppdateringarna jag hade gjort, alltså allvarligt, det var nog cirka 75 stycken! Plus att jag skulle adda alla namnen jag hade på armen. Nu var det tyvärr väldigt vanliga namn, och jag var för full för att lista ut vem som var den rätta så jag addade alla på hela facebook med dem namnen(!?).

Jag har skapat en grupp nu - "Vi som borde ha alkolås på facebook!". Allvarligt, jag skulle behöva det. Gå gärna med i gruppen ;)


OM NI HAR TRÅKIGT..

Om ni har lika tråkigt som mig så kan ni döda några minter genom att se den här videon, haha ;)

Fatta, jag sitter och kollar på sånt här istället för att plugga som jag borde.

Är det värt det? Ja, se videon och bedöm själva..


BRÖDERNA FLUFF

Just det, jag glömde lägga upp bilder från halloweentävlingen i skolan. Jag och Elise var bröderna Fluff, om det inte syns på bilderna ;) Vi vann dock inte, haha, utan det gjorde min favorit - kylskåpet! Nästa år ska jag fan vara Rubriks kub ;)






HAPPY HALLOWEEN!



Bli inte rädda, det är bara jag på bilden!

Nej, det är inte min utklädnad, det är bara jag - nyvaken.

DAGEN EFTER

Okey. Vet inte riktigt vad jag ska säga om festen igår. Det var jätteroligt, men mot slutet av kvällen blev det väl lite mycket för mig. Kan bara säga så att han som måste städa lokalen idag är det väldigt synd om, haha.

Det var ju halloweenfest, så jag sminkade mina ögon svart. Kan säga så att nu efter tio timmars sömn ser jag mycket mer skräckinjagande ut än vad jag gjorde igår, haha. Lägger inte in en bild dock, skulle nog jaga iväg alla mina läsare då ;) Men bilder från festen kommer säkerligen senare!


BILD FRÅN GÅRDAGEN



Bild från gårdagen när vi var på Kalas. Det var höstfest så för en gångs skull fick 18-åringar också komma. Men bara för det var det typ helt folktomt. Men man kan ju iaf inte klaga på att det var trångt på dansgolvet, haha. Vi hittade våran typ av dansgolv med låtar som Oa hela natten, Främling, Fångad av en stormvind, När vi gräver guld i USA, Svennebanan, Mr Cool osv, haha ;)

Just nu springer jag runt som en galning i huset och försöker hitta min lilla häxhatt, ska på halloweenfest ikväll. Kan omöjligt hitta den. Aja, får övertala Elin att vara bröderna Fluff med mig, haha ;)


-

goodgood

MUSE <3 <3

Jag var ju på Muse igår!! IIHK!! Det var så jäkla underbart, dör bara jag tänker på det.

Jag skulle ju gå med Anna och Elina och lite av deras kompisar, alla från Västerås. Och de ville ju börja köa kl 10 typ. Jag ville typ komma köa först 14.00, helst 17.00. Men jag hade ju inte så mycket att säga till om, man vill ju inte gå på spelningen själv liksom. Så vi kom till Hovet typ 10.30. Det var en liten kö, kanske 25 meter, och vi slog oss ner. Och där spenderade vi vår dag. Kallt var det, men jag var väl påklädd, hade långkalsonger, jeanslegging, tjock munktröja, jacka och vantar.

De släppte in oss halv sju. Typ en timme innan började folk trycka på, så man stod packade som sillar typ, kunde inte röra en fena. Om man skulle svimma skulle man liksom inte flytta sig en centimeter typ. Därför blev man extra glad när de äntligen släppte in oss, speciellt med tanke på att vi var typ först. Men vad tror ni att vi se när vi ska visa våra biljetter!? De släppte in folket längst bak via en annan ingång!! Vad fan, köade jag just ute i kylan hela dagen helt i onödan!? Plus att alla ville hänga in jackorna, så när vi väl kom in i Hovet så hade alla satt sig framför scenen. Men vi hittade en plats ganska långt fam ändå, fem meter från scenen, lite åt vänster men lagom nära mitten.

Förbandet kom, The Horrors, och spelade innan. Sämsta stämningen då, alla bara stod med armarna i kors och glodde på dem. Plus att de sög ganska hårt. Men sen kom ju MUSE!! <3 Och då kom stämningen, alla började hoppa som galningar och skrek och sjöng. Det var så jäkla awesome, kan inte fatta att jag bara var sju meter från dem! Jag andades samma luft som dem! AARGH!! <3<3

Men då kände jag iaf av att det var varmt, haha. Jag hade ju klätt på mig ganska ordentligt, haha, hade inte tänkt på att jag och tusentals till skulle stå och hoppa som galningar i ett par timmar. Tänkte ta av mig munktröjan iaf, men då insåg jag att mitt linne var traisigt och jag typ tappade den och blottade hela bh:n. Så då kunde jag inte ta av muntröjan, utan fick stå ut med det. Törstiga var vi också. Då såg vi att vakterna längst fram sprutade vatten i folks munnar. Vi försökte få kontakt med dem, och när en kille till slut såg mig så skrattade han bara åt mig för att jag stod för långt bak och att han inte nådde mig. Försökte och försökte, men de ville väl inte skicka ut flaskan i publiken. Retsam var han iaf. Men efter halva spelningen gick Anna och hämtade vatten åt mig, så underbart! Såg hur hela publiken blev avundsjuk på mig ;)

Muse var iaf hur bra som helst, de är så jäkla bra live! Ler bara jag tänker tillbaka på det! Måste se dem igen snart!! Hur underbar kväll som helst iaf, ett av mina absolut bästa minnen! :D

Här kommer lite bilder från dagen. De är från Anna, lägger ut mina sen :)














Min och Annas bejbisar fick äntligen träffas igen, Rosalie & M1 <3






















Förbandet The Horros




MUSE, IIIHHKK!! <3<3<3<3




HÖSTLOV

Jag har längtat efter höstlovet hur länge som helst. Fan vad skönt att bara vara ledig och kunnda plugga ikapp allt som jag ligger efter med i skolan. Därför känns det lite typiskt att hela nästa vecka redan är uppbokad.


VIDEO

Helt underbar kväll igår (förutom ett par missöden då)! Jag förfestade med Madde och Michelle och sedan drog vi oss mot stan och mötte upp Johanna. Vi hamnade på Williams (Förvånade? Nej, inte jagf heller) där vi träffade det vanliga partyfolket, och lite nytt :) Längtar tills nästa helg!

Idag är första lördagen sen sommaren som jag inte festar på. Jag ville verkligen ut och försökte, men hade ingen att gå med. Jag är vääldigt uttråkad nu och vet inte vad man ska göra. Såg på körslaget (haha) och gud vad jag kände sig som värsta soffpotatisen.

Här kommer iaf en liten video på mig. Fattar inte att jag lägger ut den, då den är hur pinsam som helst, haha! Men man måste ju bjuda på sig lite ibland ;)

Videon blev jättemörk och dålig när jag lade in den på datan, men saksamma.


Haha, kan inte stava till Williams! W-I-L-M-S..


BLOGGTORKA

Alltså, jag har tappat min blogglust totalt. Här på blogg.se iaf, jag skaffade nämligen en ny på devote baras för att testa, och jag funderar på att flytta dit. Men jag vet inte, har ju bloggat här ett par år nu liksom, har ju så många minnen, bilder osv. Så jag tror att jag stannar här, bloggtorkan kanske lägger sig snart.

Ni får ett litet klipp iaf som jag hittade, det är på Micheal Jacksons spöke (om vi nu vill tro det). Kolla, verkligen coolt!



JAG SER DET SNÖAR, JAG SER DET SNÖAR..

Snowflake Brush Examples


GRATTIS SIS, 22 ÅR <3


PLUGGAR

Sitter och pluggar lite inför psykologi-provet som jag har imorgon. Känner att jag verkligen behöver mycker mer tid att plugga, men är så trött och vill bara gå och lägga mig. Lättare blir det inte av att syster kommer in varannan minut och vill att jag ska ta kort på henne, ge henne kläder osv. Och när jag väl tar kort på henne blir hon ju aldrig nöjd heller, jag är för dålig säger hon. Men modellen måste ju också klara av lite tycker jag ;)


JULEN BÖRJAR TIDIGT, I ÅR IGEN..

Alltså, är det bara jag som tycker att det är lite väl tidigt för affärerna att börja plocka fram julsakerna? Först var det Rusta (redan i September!?) och nu även IKEA. Ni kan väl vänta åtminstone till efter halloween tänker jag. 

Jag satt och pratade om det här med Madde och Michelle igår, och då får jag veta att Madde redan har köpt typ alla julklapparna! För länge sen! Jaha, då känner man sig extra bra, jag som brukar köpa dem dagen innan..


ABSTINENS

Farmville funkar inte för mig nu. Abstinens!

SOVMORGON?

Alltså, vi har inga lektioner idag, bara ett möte om projektarbete kl 15.00. Skönt med sovmorgon eller vad, verkligen välbehövligt liksom. Men tror ni inte att jag bara för det vaknar 5.30, utan väckarklocka eller något, hur pigg som helst(!?). Jaha, försökte somna om, men det gick inte. Sen skulle vi upp och sjunga för pappa också som fyller. Då sade pappa att jag kunde ta Chicko på morgonpromenaden eftersom jag var ledig idag. Jag gick och lade mig igen i ett försök att undkomma detta, men det gick inte. Så då fick jag även gå ut med Chicko i kylan.

Härlig sovmorgon? Nej.


KORT OM BESÖKET AV ANNA

Anna kom till Uppsala i söndags och hälsade på, riktigt mysigt :)


Kinamat, såklart ;)


Emmett och Rosalie fick också träffas ^^


Sen såg vi lite på Coco Chanel som jag fick med Plaza. Besvikelse när jag insåg att det inte var nya filmen som går på bio nu, haha, men den var bra ändå :) Och ostmackor såklart! ;D

HELLULU

Jag sov i tolv timmar inatt, alltid lika härligt ^^

Gårdagens utgång blev väl sådär. Bestämde mig för att det skulle bli en nykter kväll för min del, hade även väldigt ont i  huvet också och proppade i mig tabletter. Men jag har upptäckt att det är fan inte kul att gå ut nykter. Nej, så ikväll blir det andra bullar ;)

Men berätta, vad händer för er ikväll? :)


Slänger in två gamla bilder på mig och Johanna som ska ut ikväll :) Vilka mer är på?


SAMARITERHEMMET

Jag såg en jättejobbig film på Lindrande vård här om dagen. Det handlade om hospis på Samariterhemmet, där vi fick följa några under livets slutskede. Som om det inte bara var jobbigt att se dem personerna så var det ju även där min farmor låg sin sista tid, filmen spelades även in samma år.

Det var hemskt att känna igen så mycket; rummen, trappan, ljusen som tändes när någon hade dött, bara numrena på dörren gjorde ont att se. Sedan fick vi även se när en tant dog. Sedan när hon låg där i sängen med tända ljus och blommor i sin hand, det var så likt när vi kom för att ta avsked till farmor att jag knappt kunde hålla mig ifrån att gråta.

Jag vet inte om jag skulle klara av att jobba på hospis, men samtidigt skulle jag vilja det. Funderar på ifall jag ska testa det om några år.


VAMPYRHYSTERI

Först kom vampyrmuggarna, vampyrtröjorna och vampyraffischerna. Men nu har även sexindustrin fått upp ögonen för den mycket lukrativa blodsugarhysterin som sveper världen.


Ett amerikanskt företag tagit fram en vampyrdildo, The Vamp, som inte bara gnistrar som Edward i filmen Twilight – utan som även är kall, kall som vampyrhud. Man ska lägga den i frysen för att den ska bli lika kall som en 'riktig' vampyr.


Sexleksaken, som sägs vara till för dem som "fantiserar om det förbjudna", kostar cirka 300 kronor och finns i färgen rosa. Det är oklart om den har evig livslängd.


RSS 2.0