GOD MORGON!

Nu har jag äntligen beställt klänningen! Har skjutit upp det jättelänge, men nu upptäckte jag att det är ju faktiskt bara sex dagar kvar till studenten (!?), så jag klickade hem den snabbt som attan! Orolig över storleken dock, tog en storlek mindre eftersom alla så att den var så jäkla stor. Får hoppas att den passar, kanske borde köpa en plan b klänning om jag inte hinner få hem den eller om den inte passar..

Var bara hemma igår och gick och lade mig igår, var så skönt. Var ju på Michelles och Maddes skiva i förrgår, och gud vad jag var bakis igår. Jag blir aldrig bakis, men det var fan hemskt, höll på att dö i skolan :P

Dagens planer är att jag först ska åka och sola en sväng, måste ju få någolunda bruna ben till studenten ;) Och nu kom jag på att jag har ju faktiskt planer ikväll också, ska ju till Ulla med tjejerna och se på ESC! Ska bli kul, även om Sverige inte är med. Faktiskt första gången i historien som vi inte kommit till final, tråkigt men sant.

Tycker det är så konstigt, hur vann Anna Melodifestivalen egentligen, jag vet ingen alls som hejade eller röstade på henne. Aftonbladet gjorde ju en undersökning också, "Tror du att Anna går till final?", 80% svarade nej - varför röstade ni då på henne jävla puckon!?

Ne nu ska jag kila och äta lite frukost innan jag åker! Funderar bara på hur jag ska komma till solariumet, det ösregnar som fan..

Lite bilder från torsdagens skiva:


Det var egentligen tema "Hela havet stormar", men vi körde på paljettema istället!


Cyklade till stan i spöregn.


Blöta blev vi, men det var ju tema vatten.. :P


Partypeople!


FEST PÅ G ^^

Snart kommer Ulla och Elin hit! ♥ Vi ska förfesta lite, sedan blir det Gbg´s nation. Har längtat efter den här dagen aslänge fan, haha, kommer att bli så kul! Vi ska fira att det inte är några mer läxor eller plugg nu! :D So waatch up Uppsala!


♫♪

Den baddräktstid nu kommer, när magen är för stor ♫
Då valkar bara sväller, och celluiter gror ♪
Generande behåring lyfts fram i solens ljus ♫
Nej, stranden verkar boring, vi stannar inomhus ♪
De krav som sommarn ställer förstör vår ledighet ♫
Vi sitter där och gnäller, fy fan vad jag är fet ♫
Fast vem vill motionera, när man kan sitta still ♪
Nej låt oss revoltera, vi tar en kaka till!!

ÄNTLIGEN LITE ORDENTLIG UPPDATERING

Idag hade jag mitt sista prov i gymnasiet! Synd bara att det nog blir mitt första IG..

Hade nationellt prov i matte C, och jag kan berätta att jag har inte gjort någonting i boken alls typ. Har gjort ett kapitel typ, som jag typ fick sex poäng på provet. Sen har jag inte gjort något annat kapitel och vi har inte haft några lektioner eller genomgångar, kanske typ fem lektioner på hela året. Jag kan liksom inte plugga hemma, speciellt inte matte. Vår lärare kan liksom inte ens hjälpa oss, ber man om hjälp så läser hon uppgiften tillsammans med facit i en kvart, sen säger hon bara "ähh, jag fattar inte heller, hoppa över den ni!". !??!?!? Men om jag får IG i betyg så ska jag iaf gå till motattack, det är en sak som är säker!

Sedan fick jag även veta att jag hade fått G i lindrande vård. Vad fan!? Och överklaga kan man inte, för båda lärarna som vi har haft är sjuka och vill eller kan inte nås. Jag hatar verkligen alla lärare just nu, det här har inte varit en bra dag.

Efter studiebesöket på ambulansen gick vi en kortis på stan, och inom loppet av tio minuter hade jag impulsköpt både klänning och skor till studenten. Haha, köpte typ andra studentklänningen som jag testat. Men tänkte att jag köper den ifall jag inte hittar någon annan.

Sedan kom jag hem, och gick och sov. Haha, jag måste sluta gå och lägga mig mitt på dagen! Så då vaknade jag och bara "Helvete, jag missar ESC!!". Så kom jag ner, upptäckte att jag hade missar fjorton låtar, skäller ut stackars mamma för att hon inte väckt mig, tittar på det lilla som var kvar och nu sitter man här.

Och det var min dag i stort sett, haha :)


KLÄNNING

Den här klänningen tänkte jag ha på kvällen på studenten! Vad tycker ni? :)


Watrfall Mesh Dress SEK 449, Elise Ryan - NELLY.COM


MJÖLK

Pratade med lillasyster Sofia idag.

T: Vet du var mjölken kommer ifrån?
S: Men jaa! Affären!!
T: Ja men innan affären?
S: Kartongen!
T: Eh.. Mjölken kommer ifrån kossorna.
S: *funderar* ..Men hur gör de kartongen då??


FAIL?


FYLLEVIDEO

En video från i fredags, så jäkla kul vi hade. Spelade typ in flera stycken, får se om jag lägger ut flera ;)


STUDENTKLÄNNINGEN?

Okey, jag skiter i att ingen höll med mig om att den här var finast, men det skiter jag i! Det är den här klänningen som jag tycker om bäst, alltså den klänningen som jag beställer ;) Eller var den jätteful? ;S











STUDENTKLÄNNINGAR

Ja, jag har inte köpt en studentklänning än. Någon som är förvånad? Är alltid ute i sista sekunden.

Har klickat runt lite nu och hittat några söta. Har ju en bild i huvudet om hur jag vill att den ska se ut, men jag hittar ju aldrig en sån, så jag har fått sänka mina krav nu.

Här är fem stycken som jag har hittat nu. Jag gillar den sista väldigt mycket, men den har ju ingen midja, kommer kanske se ut som en boll då. Plus att det bara var onesize, vet inte om jag kan ha den :( Men vad tycker ni, vilken var finast?

Helena Dress White (995:-)








VALBORG

Skulle förklara för en holländare vad valborg var. Fast han tyckte att det var väldigt roligt att jag inte visste varför vi firade det. Det slutade med att han förklarade det för mig, genom wikipedia. Tydligen så fyllde kungen år. Grattis till honom då.


RSS 2.0