JAY LENO?

Syster med fästman tyckte att jag var lik Jay Leno. Jag vet inte riktigt, vad tycker ni?


ANNA TERNHEIM

Gårdagen började med ett helt värdelöst studiebesök på en mötesplats för de som har schizofreni. Trodde att det skulle vara intressant, men de stod bara och snackade hur länge som helst om absolut ingenting. Minns inte ens något de sade.

Sen visade det sig att vi hade håltimme i omvårdnad. Tack och lov! Vi hade prov, som jag absolut inte hade pluggat det minsta till! Ingen annan i klassen heller för den delen, så snacka om att vi blev glada.

Skippade historian som vi skulle ha på eftermiddagen, som jag ändå bara skulle ha varit på halva. Så åkte jag direkt till Anna i Västerås. Vi skulle ju på spelning, Anna Ternheim! :D:D Men först åkte vi hem till henne, åt lite, tog lite kort på hennes iMac(som jag älskar!) och såg på Mulan. :D Lägger nog ut lite bilder, hehe.

Sen var det spelning då. Jag har ju bara lyssnat lite på Anna Ternheim, men har älskat det jag hört. Bara sett ett fåtal kort och någon video med henne, så jag hade ett hum om hur hon såg ut. Så kom hon ut på scenen, alla applåderade. Och jag blv lite chockad, såg hon verkligen ut så? Hade hon förlängt sitt hår? Färgat håret brunt? Och hela ansiktsformen verkade annorlunda. Tänkte att den nya frisyren bara gjorde så att hon såg annorlunda ut. Och så började hon sjunga. Lät hon verkligen så? Låter hon så annorlunda på skiva? Och är det här hennes låtar, har aldrig hört dem förut!? Sen så började hon prata "Hej, jag heter Nina blablabla och är förband åt Anna". Jaahaa, tänkte jag, då allting blev klart ;) Hörde x antal röster bakom mig som också sa "Ahaa!" XD

Men spelningen var hur bra som helst! Satt bara och drömde mig bort. Och jag blev väldigt imponerad av cello-killen, han var så cool och duktig. Kollade nästan mer på honom än Anna, haha, och nej, inte för att han var snygg.. ;) Fick Annas och Ninas autograf efter, och sedan bärde det av hemmåt. Yey, två timmar hem till Uppsala typ. Men jag sov hela vägen typ, väldigt skönt, hehe.

Kom hem typ klockan ett på natten, gick och lade mig på en gång, tänkte "tack och lov att jag har sovmorgon!". Men väcker inte mamma mig då klockan 6 på morgonen och vill ha barnvakt? Jo, det var ju skönt.. Ja, det var ironi!

Lite bilder ;)


Älskar alla hennes funktioner på iMacen, satt och lekte lite med dem ;)


Haha, yepp ladies and gentlemen, that's me!


Eh, no comments..


Alien eller siamesiska tvillingar?


Ja, jag kan faktiskt ta en någolunda bra bild, var tvungen att visa det! ;)


Eh, ja, lång historia..


Och en liten bild från spelningen, haha.

Mer bilder finns på min bilddagbok ;)


STATISTIKEN

Okey, jag erkänner, jag är bloggberoende.
Säg något vi inte visste, säger ni väl då..
>;U

Men i alla fall, blir inte ni lite besatta av statistiken också? Mitt humör kan ändras helt och hållet pga det. När jag har många besökare så blir jag glad, så glad. Men när kurvan går nedåt så kan jag bli en riktig surtant, haha.

Men titta här då, hur lite besökare jag har haft idag. Skärp er, ni kontrollerar ju mitt humör!

Visst, det kan ju bero på att klockan är sju på morgonen och att ingen är vaken nu, eller så är alla upptagna för att göra sig redo för skolan/jobbet. Och att kurvan gick lite nedåt igår beror kanske på att jag inte skrev något inlägg då.. Men ändå!



MATTE

Ja, matteprov imorgon då. Jag gjorde typ klart halva kapitlet nu på kvällen. Yepp, alltid sista minuten för mig! Synd bara att jag fortfarande inte förstår någonting..

Så det är bara att acceptera att det kommer att gå skit på provet.

Och nu när jag har accepterat det så orkar jag ju inte plugga. Så jag gjorde en liten "matte-rebus" till er. Både för att visa mina skills på paint och för att visa att jag kan lite matte ändå!



Kan ni gissa vad jag försöker att få fram?

TJUVLYSSNING PÅ BUSSEN

Jag har ju börjat åka buss igen, minst två gånger om dagen. Och ja, då blir det ju en hel del tjuvlyssnande.

Blir ni inte så sugna på att bara flika in i samtalet och säga något? T ex idag så pratade några tjejer om någon kille, skådis antagligen, hängde inte med så bra. Och det var typ en tjej som försökte förklara för sina kompisar vem hon tänkte på.

Kompisarna: "Är det inte Heath Ledger?"
Tjejen: "Nej."
Kompisarna: "Jo, det är Heath Ledger!?"
Tjejen: "Nej, jag vet vem han är, men det är inte Heath Ledger."
Kompisarna: "Är det han i En riddares historia och Tio anledningar att hata dig?"
Tjejen: ".."
Kompisarna: "Det är Heath Ledger!"
Tjejen: "Neej, det är inte Heath Ledger!"
Kompisarna: "Jokern i Batman?"

Jag får sån lust att bara ställa mig upp och skrika DET ÄR INTE HEATH LEDGER!! Men ja, då skulle jag nog bli utpekad i hela skolan resten av terminen, så jag lät bli.




En annan gång så satt jag bakom ett par killar, de hade tydligen blivit hembjudna av en tjej från internet.

Kille 1: "Säkert att vi sitter på rätt buss?"
Kille 2: "Jaa.."
Kille 1: "Vart var det vi skulle?"
Kille 2: "Boland"
*Jag försöker dölja en fnissning, för de sitter på helt fel buss.*
Kille 1: "Jaha, och det är den här bussen?"
Kille 2: "Ja, hon sa det."
Kille 1: "Säkert att hon inte lurade dig?"
Kille 2: "Nej då."
*Eh, joo!*
Kille 1: "Ska vi fråga någon om vi är på rätt buss?"
Kille 2: "Neej, det är rätt!"
Hela bussen flinar för sig själva, men ingen säger något. Jag slits mellan mitt goda och mitt onda jag, ifall jag ska berätta. Den onda sidan vinner, haha.
Kille 1: "Vad hette gatan då?"
Kille 2: "Bolandsgatan."
Kille 1: "Jaha.."
Det kommer äntligen för killarna en hållplats som låter liknande som Bolandsgatan, men som är fel.
Kille 1: "Ska vi gå av här?"
Kille 2 panikartat: "Ja, det måste vi nog."
Kille 1: "Okey. Fan vad kul med fest!"

Ja, synd bara att ni måste vänta på nästa buss och åka tillbaka.


NY DESIGN + FREESTREET

Vad tycks om min nya design? :D Tack så mycket, KatarinaZ!



Jag vet att ni säkert är jättetrötta på alla de här gratissidorna som alla tjatar om, förlåt så mycket för att jag gör det här ;) Men det är svårt att samla poäng i de gamla, eftersom i princip alla redan är medlemar där. Men inte på freestreet, här blev jag den 117:e medlemen(!?). Man växlar in poängen mot presentkort på t ex presenttorget, Nelly och Calirots(enda sajten där du kan få presentkort på Caliroots.)

Vill du registrera dig på FreeStreet?
Klicka här och få 25 startpoäng av mig.

GET MISSTÄNKT FÖR VÄPNAT RÅN

I Nigeria sitter en get häktad för väpnat rån och för försök att stjäla en Mazda 323. Eh, hänger ni inte med? Låt mig förklara..

Några medborgare förföljde två män som de påstod hade begått väpnat rån, som sedan försökte stjäla en bil. Då kom de ifatt männen. Den ena flydde, och den andra skulle precis gripas då han vände ryggen till och förvandlades till en get.

I delar av Nigeria är det mycket vanligt att folk tror på trolldom och häxkonster. Den magiska geten utreds nu av polisen, de säger att det måste bevisas vetenskapligt att en människa har förvandlas till en get.

Ja, jag vet inte riktigt vad poliserna sysslar med. Det finns förresten poliser där som inte ens gått gymnasiet.

Ja, vad säger man, ska man skratta eller gråta?

MUSIK PÅ BLOGGAR

Förut hade jag musik på min blogg, men har tagit bort den för jag har upptäckt hur irriterande det faktiskt är! Om man vill lyssna på musik, så gör man det själv. Man vill inte ha någon annans musik. Och vet ni hur det kan skrämma vettet ur mig!? Man sitter vid datan mitt i natten, hela familjen sover och jag sitter och läser bloggar. Och helt plötsligt så kommer världens dunka-dunka musik på högsta volymen.

Jag menar, vad är meningen med musik på bloggen? Jag kan väl spela min egen musik som jag tycker om. Och om jag nu gör det medan den där musikbloggen kommer upp så spelas två låtar samtidigt. Usch. Och om det är bloggaren som vill ha musiken, du kan väl spela den på din dator utan att ha den på bloggen.

Jag säger bara nej tack!

Nej, nu ska jag tillbaka till tv:n och kolla på Are you smarter than a fith grader..


KALLA DEM VAD DU VILL

Har bakat chokladbollar nu. Eller negerbollar, som typ alla säger. Jag har aldrig kallat dem så själv, bara någon gång typ, så det har aldrig varit ett dilemma för mig, haha. Eller coccosbollar, brukar jag nog säga. Eller.. Äh, saksamma, kalla dem vad du vill, vem bryr sig!?

Vad säger ni? Tycker ni att det är konstigt att jag bakar klockan nio på morgonen?

Äh, jag behövde bara pluggsnacks.. ;P


BARACK OBAMA

Yepp, nu är alltså Obama president. Såg ni också på installationen igår?

Det var verkligen en smockfull publik där, otroligt. När jag först såg det tänkte jag 'Vad har hänt med gräsmattorna?', sen så upptäckte jag att det var folk som stod där så långt ögat kunde nå! Coolt, haha.

Jag höll verkligen andan och gömde mig bakom händerna när Obama svor din ed. Först så var han för snabb med att avbryta, då chefen för högsta domstolen inte hann säga klart första delen. Sedan i andra delen av eden så stannade han upp. Jag trodde att han hade glömt bort sig i alla ord som han skulle säga, men tydligen så var det inte så. För det var John Glovers Roberts, som läste upp eden, som glömde ett ord och vimlade bort sig lite, och då hade Obama stannat upp. Han såg nervös ut, men det tyckte jag bara var bra, då man bara får se att han också är mänsklig. :)

Jag tycker att Obama verkar helt fantastisk - speciellt när man jämför med Bush, haha. Han är jordnära och naturlig som få, men samtidigt, känns det inte för bra för att vara sant? Hm, hoppas inte det.. Men värre än vad det har varit med Bush kan det väl nästan inte bli, tycker man. ;)

Så kom, för många, själva höjdpunkten. Det första talet av Barrack Hussein Obama som världens mäktigaste man. Och han talade som när han vann valet, utan att titta ner i sina papper. Han talade med självfötroende, pondus, hopp och på ett förtroendegivande sätt. Att inte titta ner i sitt manus tycker jag ger respekt.

Är vi på väg mot en ny och bättre tid? Jag tror det. Jag tror framför allt att det amerikanska folket ser ett ljus i tunneln, och kommer att bli starkare. På ett, för en gångs skull, bra sätt.

Lite avundsjuk blir man ju dock. USA har en sådan inspirerande president, medan vi sitter med ett mumintroll i regeringen..

SUPERSNÄLLASILVERSARA & STÅLHENRIK

Yesyes, Supersnällasilversara(gud vad det är jobbigt att skriva!?) och Stålhenrik blir nästa års julkalender! Henrik och Sara var ju typ mina första, och enda när jag tänker efter, favoriter i bolibompa. Ska bli så kul att se dem igen, nostalgi :)



Vad tycker ni om att det blir julkalendern? :)

UTOMJORDINGARNA TOG MITT MINNE

Konversation med pappa under middagen.

Jag: Är det Wienertafton idag?
Pappa: Eh, nej..
Jag: Varför inte?
Pappa: Det brukar vara på lördagar.
Jag: Jaaa..!? Det är ju lördag idag! *dumförklarar pappa*
Pappa: Nej, det är söndag.
Jag: Nej, lördag!

Pappa orkar inte svara. Jag kollar på mobilen - åfan, det är ju söndag!

Pappa: Så då har du alltså skola imorgon *hånler*

Hur i hela fridens namn gick det till!? Var tog lördagen vägen!? Det måste vara de där utomjordingarna som har förstört mitt minne.. Det finns ingen annan förklaring..


GOOGLE - JORDENS UNDERGÅNG

Visste ni att en Googlesökning drar lika mkt energi som att koka en kastrull vatten.

Okey, adjöss med världen, jorden kommer att gå under..

Och vill ni veta något komiskt, jag googlade för att få veta den här informationen, haha *gråter*

Och något ännu mer komiskt, jag googlade för att få den här bilden! D:


VERONICA MAGGIO - 17 ÅR

Japp, Ulrika, då har jag också fastnat för den här låten, haha..

Den känns ju väldigt personlig när hon sjunger att hon är 17 år och bor i Uppsala, precis som jag, haha. Får väl lyssna sönder den nu sista månaden innan jag fyller 18, haha, då den nog inte kommer att kännas lika speciell att lyssna på. ;)



Vad tycker ni om låten? :)

NYA ENKRONAN

Ny enkrona


Det är 200 år sedan Finland skildes från Sverige.

Det "firar" Sverige med nya enkronan, en hyllning åt Finland. 

Kung Carl XVI Gustaf kommer fortfarande att regera på myntets framsida, men på baksidan finns ett motiv av ett hav som ska symbolisera den förbindelselänk som fortfarande finns mellan Sverige och Finland. Runt myntets kant finns ett citat av den finländske poeten Johan Ludvig Runeberg: Den underbara sagan om ett land på andra sidan hafvet.

Tycker att myntet i sig är ganska coolt. De kommer släppas i över 40 miljoner exemplar till att börja med.

Vad tycker du om det nya myntet?

ANNA TERNHEIM

Jag är så glad! Anna bjuder mig på en spelning med Anna Ternheim i Västerås! Den 29 januari. Det är dock på en torsdag. Spelningen börjar 19.00, håller kanske på två timmar typ, sen ska jag åka buss hem till Uppsala i en och en halv timme. Och nästa dag ska jag upp till skolan. Jag är inte van att lägga mig sent, haha. Men fatta kul!?

Jag är så glad, this really made my day!



Tacktacktacktack Anna!! :D:D

MADE IN SWEDEN

Såg precis på Made in Sweden. Såg ni också det? Det är iaf nya idoljuryn som ska hjälpa en kille och en tjej att bli kända. Men jag tyckte bara det var pinsamt, killen var inte speciellt bra (i mina öron iaf). Och så kom Desmond Child och sa att han inte tyckte om killens låt. Killen blev ju skitsårad och skitledsen och sa att han inte visste ifall han ville fortsätta med det här. Skämtar han!? Vet du hur mågna som skulle döda för den där chansen!? Bara för att Desmond inte tyckte om hans låt.. Och kanske förolämpade honom lite, men det får man ju för fan tåla i den där branshen! Nej usch, orkar nog inte kolla på det där nästa gång, han kändes så fjollig..

Eller vad tycker ni?

MAMMAS PRESENT

Mamma fyllde ju tydligen idag. Jaha. Pappa kom in till mig igår halv elva typ och sa "Du vet väl att mamma fylelr imorgon?". Nej, det visste jag inte. Men nu gör jag det. Fick lite panik, vad ska jag ge henne!? Men lägligt som det var så hade jag igår gått och hämtat min bildmapp i skolan, så då fick hon den här målningen av mig. Hon blev jätteglad. Hon blir helt till sig när hon ser något som jag har gjort. Men ändå blev jag inte så nöjd med den här bilden, speciellt inte håret! Men hon var ju tvungen att få något. Får se om jag kan ta tillbaka den och måla om den lite. :)






Jag är med och tävlar om namnhalsband från
Bicone Design, tävlingen hittar ni hos En Mölnbobos Liv. Alla kan vara med oavsett om man har blogg eller inte. Tävlingen avslutas 31 januari.

"Jag är med och tävlar hos Linda om ett valfritt Kramamig-plagg från Leiloo.se. Tävlingen avslutas 28 januari. Var med och tävla du också!"


Var med i tävlingen här.


Tävling i sammarbete med Yves Rocher.

Vinn detta högglansiga läppglans som håller i timmar! Det täcker lika bra som ett läppstift och är lika glansigt sonm ett läppglans! Läs mer om det på Yves Rocher.

Jag tävlar om Presentkort på H&M på 500 kr hos Stefhunny.

Jag är med i en tävling hos Kim.



Jag tävlar om en sprillans ny mobil hos TomicTomi!




"Jag är med och tävlar hos Isa och Diana om en lyxig överraskning! Var med du också!"



Jag tävlar om ett presentkort värt 300:- hos
Ljuvating i Nikitas blogg
Tävla HÄR du också!



"Jag är med o tävlar om ett presentkort på 500kr från Saker&Sockor hos Tant Ulrika. Var med o tävla du oxå!"



Jag är med och tävlar om de här armbanden hos Trinidaz.

AGNOSI

Hade en lektion idag som handlade om demens. Vi pratade om agnosi (man glömmer bort vad föremål används till).
 
Lärare: Är det någon som träffade någon som led av agnosi ute på praktiken?
Jag: *nickade*
Lärare: Jaha, vad gjorde ni då?
Jag: Eh, visade och hjälpte?
Lärare: *fortsätter prata och släpper mig inte med blicken*
Jag: *börjar bli osäker på om det var agnosi, hade praktik så kort tid och träffade inte alla så ofta.*
Lärare: *ställer följdfrågor*
Jag: *helt säker på att det inte var agnosi, försöker hitta på svar*
Lärare: *fortsätter prata, släpper mig inte med blicken*
Jag: *rodnar, försöker undvika ögonkontakt*
Lärare: *låter mig inte smita undan, håller stenhård ögonkontakt*
Jag: *börjar fiffla med min penna, kollar lite på den för att komma undan blicken.*
Lärare: *släpper mig inte en millimeter*
Jag: Rodnar, fifflar med pennan, kollar i blocket, försöker med allt*
Lärare: *ger inte upp*
Jag: *ger upp*

Lektionen slutar.

Väldigt läskigt! Tror att hon blir så överlycklig när någon visar intresse på hennes lektion att hon håller fast dem för livet. Hm..

PINGU-SPEL MED SOFIA

Sofia fick ett Pingu-spel i julklapp, för barn 4-8 år. Sofia är ju bara tre, men mamma tycker att hon är så mogen att hon borde kunna spela den.

Spelet går ut på att man ska peka på ett 'isflak' man vill ha, den mittemot ska vända upp den och säga om det är en guldpeng under eller inte. Man får ju ljuga. Sen så ska man säga om man vill ha isflaket eller välja ett nytt.

Iaf, det gick inte så lätt att spela med Sofia. Vi försökte förklara att man skulle ljuga, men hon sa ju och visade pappa på en gång om det var en guldpeng eller inte under. När vi försökte förklara att man ska ljuga såg hon helt förvirrad ut. Till slut så tog hon och vände på alla isflaken själv.

Ja, vi väntar nog några månader tills nästa gång vi spelar..

NY DESIGN

Jag har gjort en ny desgin. Vad tycker ni? :)

Förresten, ska jag ha stor text som jag hade innan, eller ska jag ha som jag har nu? Och är det någon som vet hur man får bort den blåa ramen runt bilderna?

Jag ska fixa lite mer, ville bara få bort den gamla..

WIENERAFTON

Igår så var det Wienerafton (skridskoåkning med musik och kul nära mig). Det var år sen jag var där. Men nu så skulle Sofia få åka för första gången. Blev lite besviken, när jag var liten hördes musiken ända hem till mig - nu hördes den knappt när man var tio meter bort! Och det var väldigt lite folk.

Men det var jättekul. Och Sofia var så duktig, det var ju ändå första gången hon åkte! Jag tänkte försöka åka lite, det var i 5:an senast! Jag tog på skridskorna, tog fem steg, backade och tog av dem igen. Jag vågade inte, haha. Men ofta man vill skämma ut sig inför alla där!? Nej, jag ska åka första gången ensam, så att jag slipper skämma ut mig, haha.. -.-




Förresten så är jag med och tävlar om en personlig header här! :D

LET´S DANCE

Har kollat på Let´s dance ikväll då. Alla var typ jättedåliga först och fick typ bara 1 och 2 poäng, haha. Det var vissa som jag tyckte var jätteduktiga som fick hur lite poäng som helst. Men det är klart, juryn kollar ju på teknik, det tänker ju inte lilla jag på. Men det såg snyggt ut iaf!

Min favorit är Laila! Jag hade henne som favorit innan ikväll också, och sen visar det sig att hon var typ bäst? Yepp, jag är bra på att se sånt! ^^ Haha, lol.. Och Maggan var ju gullig hon också. :) Och Mojje, alltid lika härlig, haha!

DAGENS:

Dagens mående: Helt oket, ganska bra faktiskt! :D
Dagens humör: Ja, mest glad antar jag..
Dagens borde: Städa, räkna matte, jogga.
Dagens vill ha i allmänhet: Pengar! Är helt pank! Är tom skyldig skolan! Hur fan lyckas man bli skyldig skolan, haha!?
Dagens materiella vill ha: Kläder.
Dagens planer: Tänkte se på Let´s Dance, vill se Blondinbella göra bort sig, haha ;)
Dagens beroende: Klottra på lektionerna! Måste sluta, haha
Dagens längtan: Till dagen jag når mitt mål..
Dagens klädsel: Jeans (Monki), svart linne (H&M), grå kofta (Lindex tror jag, julklapp), svarta uggs (Din Sko tror jag, julklapp).
Dagens smink: Tog hela rubbet idag, foundation, pudet, rouge, mascara.
Dagens frisyr: Utsläppt.
Dagens låt: The boy does nothing.
Dagens saknad: Pengar, haha? ;P
Dagens dummaste: Hm, inget? Men pinsamt, välte nästan alla provhytterna på Stadium. Ja, hur lyckas man?
Dagens misslyckande: Hm, missade min efterlängtade sovmorgon?
Dagens köp: Svarta gympa-tights och svarta gympaskor (Nike). Matchande rosa ^^
Dagens godis: Inget.
Dagens mat: Skolans pyttipanna med morötter. Två rostisar när jag kom hem.
Dagens tidning: Metro, som jag dock inte läst än, men den ligger och väntar i min väska ;)

SMIDIGT VÄRRE

Gick upp halv sju då. Tvingade mig upp och visade mig vara ganska pigg. Åt frukost och bestämde dagen med m&p. Till min stora förfäran kom jag på att jag hade sovmorgon till 10.40 idag!?

Jag har klagat hela året på att jag dagligen går 8.30-16.30, slutar aldrig tidigt och får absolut ingen sovmorgon. Så igår blev jag så glad när jag fick reda på att jag hade sovmornar på fredagar, eftersom bilden har slutat. Men tror ni inte att jag är så smart så att jag glömmer det!?

Fast nu skulle man ju kunna vara smart och hinna göra lite arbete och hinna ikapp. Eller inte..

GRATIS MODE

Bli medlem på gratismode.se! :D En jättebra sida!

Det är precis som alla andra gratissidorna, man samlar poäng och får presentkortet kan du välja att lösa in på en mängd olika butiker. Du kan själv välja var du vill handla saker. H&M, MQ, Lagerhouse, SIBA, Bianco, Cubus osv.. massor av olika butiker.

Om du blir medlem via mig, så får du 50 poäng direkt. Klicka här för att bli medlem: [Registrera dig]

SURT

Tyckte att det här var lite kul - men mest hemskt, haha!

Första dagen i skolan gick väl bra. Har inte haft skola på två månader, haha, så man är lite ovan!  Men det var som vanligt, satt bara och klottrade på Social Psykiatrin, lite fika och sånt bara. Sen arbete om stroke på Omvårdnad. Hann nästan färdigt, var så stolt och det var så fint - men tror ni inte att det försvinner!? Klickade på sparaknappen, är helt säker på det. Men sen när jag skulle öppna dokumentet igen så var det bara det gamla där. Så himla surt, speciellt när jag har så mycket annat jag ska hinna med! Men jag får väl bara göra om allting igen, suck..

GRATIS MAT


Den ultimata gratissidan är här! Detta gäller inte nöje utan snarare överlevnad, vem lägger inte massor av pengar på mat liksom? Perfekt för oss arbetslösa, studenter, barnfamiljer, ensamstående, ungdomar - alla måste ju äta!. Jag blev överlycklig när jag såg det ialla fall och nu har jag fått bekräftelse för att det funkar, därför tipsar jag nu er. Detta kommer vara så perfekt när vi flyttar. Vad mycket tacos jag kan köpa *haha*

Här samlar du poäng (eller i detta fall "pengar") som du sedan växlar in ("köper") presentkort på ICA, Lidl, Willys och Hemköp. Det känns ju otroligt trist att lägga såpass mycket pengar på mat som man faktiskt gör, och nu är ju lösningen här.

Givetvis är detta, likt alla andra gratissajter, helt kostnadsfritt.
Vill du registrera dig och samla poäng?
Klicka här.

DAGEN

Idag var jag med Emma. :) Vi gick ut på en promenad med Chicko först, sen stack vi hem till henne. Det var länge sen jag träffade henne, så det var jättekul! Jag hjälpte henne bli medlem på ett par sidor, bland annat msn, facebook och bloggkoll. Hon är/var den enda jag kände som inte hade msn eller fb! Haha. Och förra gången hjälpte jag henne skaffa bdb. Hm, vad kommer härnäst? ;P

Imorgon börjar skolan igen, suuck. Vill inte! Och palla gå upp så tidigt!? Första dagen, 8.30-16.30, yey. Roligaste lektionen också, NOT. Hela förmiddagen Social Psykiatri. Om man bara orkade lyssna.. Plus att jag inte vet hur jag ska komma till skolan, då jag inte har något busskort, haha, lyckat. Hoppas bara att skolan går bra nu, så att jag inte börjar bli skoltrött som jag är för det mesta.

Men det känns som att det inte finns någon tid för någonting. Det är så mycket jag vill hinna med! Jag vill hinna göra ett helt kapitel i matte, på två dagar typ. Jag ska hinna göra alla praktikuppgifterna, som jag tror att de vill ha imorgon(skulle ha lämnat in dem innan lovet). Skulle vara kul att hinna städa, vilket inte känns mest akut just nu. Vill läsa ikapp lite ämnen, men det hinner jag inte. Jag vill läsa fjärde twilight-boken, det hinner jag inte heller nu när det är skola och allt. Skriva brev till ekonimichefen och klaga. Motionera. Ja, jag kan inte komma på allt, men det är så mycket jag vill hinna göra de här två dagarna. Hm, och istället för att göra det så sitter jag här. Ja, jag är smart som vanligt..

EN DAG MED FRIDA

Idag har jag varit med Frida. Det är verkligen så mysigt när man känner sig så hemma med någons familj. De har till och med sagt att jag börjar bli som en syster. :)

Men vi vandrade lite, pratade, åt, spelade Wii Party och sedan filmtajm som vanligt. ;) Vi såg på Törnrosa och MammaMia!, hehe. Även lite rollspel från Mamma Mia, haha, jisses vad vi är heta! Inga kort dock, sorry ;)

EN LITEN FRÅGA

Tänk om en person är född döv, hur tänker då denna person? När jag tänker så hör jag min röst prata svenska. Så hur fan tänker en döv person som aldrig har kunnat lära sig något språk eller hört hur röster låter?

LJUDET AV DITT HJÄRTA

Har varit barnvakt åt Sofia hela dagen. Den här gången blev hon inte helt förfärad när hon vaknade och såg att jag låg bredvid henne i mammas säng istället för mamma, haha. Hon blev ganska glad faktiskt. Och jag vill ju sova så länge. Hon vaknade kanske vid sjutiden, men lät mig sova till typ tio. Hon satt kvar snällt i sängen, petade bara lite på mig då och då. Till slut så ledsnade hon och tvingade upp mig. ;)

Sen när pappa kom hem och tog över henne så fortsatte jag ju naturligvis att läsa Ljudet av ditt hjärta. Och jag läste ut den. Jag har läst ut alla de böckerna på två dagar typ. Men de är ju så bra! Nu vill jag ha fjärde boken! Men den har ju inte översatts än. Funderar på att köpa den på engelska, men då måste man ju ha alla böckerna på engelska!

Haha, det var inte meningen att bilden på Ulla skulle bli så fasligt stor i förra inlägget. Fick en liten chock när jag såg den, haha, men orkade inte ändra. ;) Men det är ju hennes dag, hon får lov att synas lite då..

GRATTIS ULLA!

Nu är jag hemma igen! Hade det bra nere i Småland, hälsade på morfar och moster + familj. Det var mysigt. Var även och tände ett ljus på graven idag. Men nu efter fyra timmars bilfärd är man hemma.

Och grattis till Ulla som fyller 18 idag! Okey, det är ingen hemlighet att jag är dålig på att komma ihåg födelsedagar. Jag kommer ihåg datumen, men när de väl fyller så glömmer jag bort att gratulera. Men nu var jag så säker att jag inte skulle glömma bort hennes födelsedag. Det var bara det att jag var så säker på att hon fyllde den 6:e. Tills jag läste Elins blogg. F-ck, hon fyllde ju idag! Men det behöver ju inte hon veta, haha ;)

Mer bilder från helgen kommer sen! ;)



TWILIGHT + NÄR JAG HÖR DIN RÖST

Igår så sov väl jag och Anna halva dagen. Sen så tänkte vi dra till stan, men då ringer Elina och säger att hon och Anton är i Uppsala. Så de tar bussen hem till mig, vi möter dem och vandrar upp till Sävja. De ville ha en liten nostalgitripp till Sävjaskolan, Stordammen och Blekinge. Vi träffade även lite gamla kompisar, men det var ju mest deras.

Sen sade vi hej då och Anna och jag åkte in till stan för att se på bio, Twilight igen. Jättemysigt! Men nu får det räcka, det blir ju dyrt, haha. Så nästa gång får jag köpa filmen.

Efter bion så träffade vi de andra igen, och Anna, Elina och Anton åkte hem till Västerås. Jättekul att de kom!

Och på kvällen läste jag ut När jag hör din röst. Den var ju absolut inte lika bra som Om jag kunde drömma, men helt okey!

Ska åka ner till Småland idag, fick veta det nyss också. Ska försöka köpa När jag hör ditt hjärta innan vi åker, men vet inte om jag hinner det. Så nu ska jag iaf packa, så åker jag kanske vid fyratiden. Kommer troligen hem på söndag. Skulle vara mysigt att ha boken där nere och läsa!

Var eran nyårsafton bra? Har de första dagarna på nya året gått bra, eller har ni redan brutit nyårslöftena? ;)

NYÅRSAFTON

Gott nytt år! :D Jag kan inte fatta att 2008 gick så här fort!? Det är ju hemskt! Men ett år med många minnen, glada och mindre glada, som jag alltid kommer att minnas.

Tänkte berätta lite om kvällen bara, som var så himla kul! Anna kom från Västerås, så länge sen jag träffade henne, så det var så kul! Sen drog vi hem till Simone med Johanna, Ulla och Elin. Ganska snart så drog vi dock till den andra festen. Hade ingen lust att gå på någon random fest, (Elins kompis), men när jag hade fått i mig lite så blev det så himla kul!

Sen blev det efter mycket om och men trapplandes mot slottet vid tolvslaget. Så himla mycket folk men så himla härligt. Jag och Anna tappade dock bort de andra precis efter tolvslaget. När vi hittade dem så hade de tappat bort de andra. Men vi hittade dem sen också, haha.

Sen tillbaka till festen(som hade flyttat). När vi nästan var framme upptäckte vi att klockan var halv två. Sista nattbussen gick halv tre. Och det tar ju en halvtimme att gå tillbaka till stationen. Så vi vände om.

Det enda tråkiga var att Anna då upptäckte att hon hade tappat sin mobil. Riktigt synd! Tror att en kille hon snackade med snodde den. Eller så tappade hon den bara. Men riktigt tråkigt för henne! Hon köpte den liksom för två dagar sen. Det avr en gammal dock, men ändå.


Jag och Anna, så heta! Redo att kicka varandras butts i Buzz och Singstar. ;P


Anna, Ulla, Elin da pimp yo!, Simone som inte ville vara med :( och Johanna :)


On the balcony, Jag, Johanna och Elin. Nej, hon är inte naken ;)


*Everybode jump now! Do, do do, do do, DO!!*


Anna röker sin första cigarr. Jag med! ;D


Ja, min enda lyckade bild på fyrverkerierna! Det är inte så lätt när man är dragen.

 
La people, yo! Det var mycket folk vid slottet. :)


Simone, Ulla, Elin, Johanna, Anna :)

Ska försöka sno lite fler bilder av de andra sen :) Har inga från festen, men det kommer!

Men en superhärlig kväll! :D Ha nu ett undeeeerbart 2009!

RSS 2.0