-

Fick brev från min gamla skola, om att jag skulle lämna tillbaka en bok. Tack och lov var det bara en bok, före sommarlovet var det typ fem. Undrar varför jag inte behöver lämna in dem.. Skönt iaf, slippa böta alltför många tusenlappar (Y)

IKEA TRIP

Kom precis hem från IKEA, var där med hela tjocka familjen. Typ. Syster bor ju i Sthlm.

Köpte iaf två mysiga filtar, en blå och vit. Fanns så tråkiga färger, men har längtat efter en filt, så jag köpte ändå, haha. Tänkte även köpa lite ljus, men fanns inga fina värda att köpa, så jag kollar någon annanstans senare :)

AWESOME!

Awesome, awesome, awesome, verkligen awesome!


KALLT!

Var ju ute och gick i förrgår, och gud vad kallt det var. Håret och halsduken frös ihop. Plus att jag ser typ gråhårig ut.


-

Alltså, varför är det så att när jag jobbar så lägger jag mig 21.00 och börjar 12.00 nästa dag, men lyckas ändå försova mig. Nu är jag ledig, lägger mig 2.00 och vaknar 7.00 hur pigg som helst.

Jag som hade förberett mig på att sova långt och länge idag liksom. Irriterande.

ALLT LJUS PÅ UPPSALA

Så igår efter jobbet åkte jag in för att titta på Allt ljus på Uppsala. När jag för en gångs skull skulle av på stan så stannade inte bussen där. Och när jag för en gångs skull inte skulle ta min buss hem så stod den där på stationen (måste alltid vänte en halvtimme i kylan). Men nej, oturen slutade inte där. Jag och Johanna vandrade runt i kylan och letade efter alla "ljus", och hälften fungerade inte längre. Helt värdelöst, man frös ju ihjäl typ. Men det var mysigt iaf, och de få sakerna vi såg var fina :)

SAFFRANSIPHONE?

Igår skulle jag baka lussekatter på jobbet. Hade hunnit blanda smöret och mjölken när jag skulle hälla i lite saffran. Så lyckades jag hälla ut hela smeten. Över hela min iPhone. Den var helt gul. Panik jag fick. Men den lever.

NÅGOT ÄR FEL I DEN HÄR VÄRLDEN..

Skadeståndför mordet på Engla: 75.000 kr.
Skadestånd för våldtäkt på 14-årigflicka: 50.000 kr.
Skadestånd för Pirate Bay: 46.000.000 kr.

Jag säger inget mer..

-

Coolt hur alla adventsljusstakar och julstjärnor lyckas komma upp på en och samma dag hemma hos alla..

GOD JUL?

Idag på jobbet sade en personal god jul. Själv tycker jag att det är en aning tidigt, inte ens december än, men okey.

MOMENTS


SLISKIG KILLE

Jag var ute med Emma på krogen i lördags. Så skulle jag gå på toa, så kom det en kille.

"Hey, can I come in there with you??"


"Ehh, no..!?"

"Oh, come on.. :("

"Are you from Turkey?"

"Yes.. How did you know that??"

Ja, än så länge håller min teori om att alla sliskiga killar är turkar..

JOBB

Jag satt och räknade lite. Det är 37 dagar kvar till nyår. Av de dagarna ska jag jobba 29 dagar. Alltså vara ledig 8 dagar. Och jag är bara ledig en helg. Plus att jag kommer ju såklart att jobba när de ringer och behöver hjälp, vilket lär bli ganska ofta.

Lite av vad jag har att se fram emot. En helg. Fram tills nyår. Kul.

NY MSN

Har skapat en ny msn nu, för den gamla strulade så himla mycket. Jag rensade den gamla för att jag hade så mycket mysko folk på den (fattar inte var jag hittade alla??). Så jag tog bort 200 kontakter, men nästa gång jag loggade in så dök alla upp som vänförfrågningar igen. Jag klickade bort alla, blockade ingen men ville inte ha dem i min kontaktlista. Nästa gång var alla tillbaka igen, och nästa gång också. Så jag kunde inte acceptera någon ny som addade mig, kunde ju inte hitta dem bland mina 200 förfrågningar som jag ledsnade på att klicka bort. Så nu har jag skapat en ny iaf! Får de om det går bättre den här gången :P

JOBB Å JOBB

Var ledig i tre dagar nu, mån-tors, och tyckte att det skulle bli så skönt. Men så ringde de igår och ville att jag skulle jobba, och idag ringde de igen och ville att jag skulle jobba imorgon också. Tror att det är vinterkräksjukan som har kommit, så nu gäller det att äta en massa vitpeppar!


Jobbar för att spara pengar till att kunna flytta till London! På klassresa, Picadilly Circus.

KAN INTE FÅ LÅTEN UR HUVUDET

Hela gårdagen på jobbet gick jag och nynnade på "Ja, det är bögarnas fel *bögarnas feel*". Kändes väldigt opassande, speciellt med tanke på att en av mina två jobbarkompisar för kvällen var bög. Jag gjorde mitt bästa för att inte sjunga den högt.

CATCHY SONG


ÄR JAG SÅ JÄKLA LÅNG??

Alltså, jag pallar inte med att vara lång längre, det är allt alla tjatar om. På jobbet kallas jag "Två meter-Therése" av en boende. Idag när jag kom in till en tant så skrek hon till, "Hjälp vad lång du är!". Och grädden på moset, när jag åkte hem och skulle gå av bussen så slog jag i huvet för att dörren var för låg. Har fortfarande ont..  Och detta är bara de sakerna som hände de senaste tre timmarna..

Och nej, jag är inte två meter, "bara" 185 cm.


HÄR VAR MAN ÄLSKAD..

Ulla var på besök igår, Sofia blev helt till sig.

S: Jag älskar Ulla mest i hela familjen!!
T: Men, Ulla är inte någon familjemedlem.
S: Jag älskar ändå henne mest!!

Tack Sofia, verkligen..

SMUTSIG MACBOOK

Som ni kanske vet köpte jag en vit macbook nyligen. Nu hade den blivit lite smutsig, så jag tänkte bara putsa den lite. Men det gick inte bort?? Visade sig att det hade blivit repor och fingeravtryck! Hur tusan gick det till tänkte jag, då den bara har stått still på mitt nattursbord hela tiden.

Googlade lite och då stod det att olika kroppsoljor och liknande kunde lämna fingeravtryck. Så nu är jag sur. Googlade även hur man skulle kunna få bort det, och det stod att man kunde använda något som hette Mr Clean Magic Eraser, något slags suddgummi eller mycket fin slipmaskin. Aldrig hört talas om, finns det i Sverige? Och vågar man "slipa" sin macbook själv??

http://www.jamesmaurer.com/images/cleaning-sponge.jpg

Vart kan man köpa den?
Någon av er som har något annat tips?

EN BRA LEDIG DAG :)

Skulle träffa Ulla idag och äta på Little Italy. Bestämde det igår, var inte så pepp på det då, men lyckades tagga upp ordentligt idag och var så sugen på Little Italy! Men när vi kom dit så var det stängt!? Allt var stängt faktiskt.. Ska Svavagallerian stänga eller?

Så vi gick och åt kinamat istället. En helt annan världsdel, men lika gott ;) Och sedan en impulsbio, the social network. Riktigt bra film, men blev av någon konstig anledning så sugen på att gå in på facebook från min iPhone under filmen.. Hehe, beroende? Kanske.

TRÖJAN

Pappa tyckte faktiskt om tröjan han fick av mig, var ju lite orolig för färgen. Sedan påminde han mig om att han var färgblind..

PRESENT TILL FAR

Vaknade upp imorse och insåg att det var söndag! Och med söndag menas fars dag!

Panik, men sedan så blev jag för en gångs skull tacksam över att jag jobbade tidigt, då kunde jag skylla på det när pappa inte fick sin present på morgonen ;) Så slank jag förbi på stan när jag slutade. Hade diskuterat vad jag skulle köpa till honom på jobbet, vad som helst men inte en tröja, för det har han fått den senaste julaftonen, födelsedagen och förra fars dag. Så gissa vad jag köpte - jo en tröja! Den här gången en lila, jättesnygg, men vilt kort när det gäller pappa. Han tar nämligen väldigt sällan på sig några kläder med färger på. Men men, ändring på det nu!

Kollade även på halsdukar och vantar till honom, för lite variation liksom. Men alla var fan för snygga för honom och hans kläder, gick ju inte att matcha något snyggt :/ Och kan ju inte köpa en helt ny garderob till honom! Hm, funderar på att anmäla honom till något stylingprogram..

(Och varför går det inte att göra radbytning för mig?? :S)

FÖRLÅT ;O

Oj oj, vad dålig jag har varit på att uppdatera. Ändring på det! Men det har blivit så, har jobbat så många dagar i sträck nu på två olika jobb. Men pengarna rullar in iaf!

-

Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss?
Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart.

RSS 2.0