SKIVA FIXAD :D

Jag är så glad nu, äntligen har vi bokat studentskiva! Eller a, vi har inte skrivit kontrakt eller något än, men snart så ;) Jag och Elise var ju på möte med Kalas i måndags. Det är ett helt nytt ställe i Uppsala som var hur fräscht som helst! Det är 20- och 23-årsgräns där, så vi kan ju inte gå in där annars, så verkligen kul att få ha våran skiva där. Nu har vi bara väntat på vilket datum vi ska ha. Vi pratade lite om det på mötet, och killen berättade om hur en kille tjatade och tjatade om att han skulle få ha på Kristihimmelfärds, och till slut gick han motvilligt med på det, för att sedan se att klassen avbokade två månader innan. Det är nämligen den enda vardagen som de kan ha öppet till 3. Och lustigt som det var så bad vi om att få just den dagen, haha, men förväntade mig absolut inte att vi skulle få den efter hans historia. Men vi fick mail av honom idag där han sade att vi fick den dagen! Shit vad vi blev glada! Då är vi nämligen lediga den dagen, så vi slipper gå upp halv sju och gå i skolan hela dagen för att sedan gå på skivan. Och så är vi lediga dagen efter, så vi slipper skolka eller typ sova i skolan dagen efter. Jag är så glad nu :D

Apropå skiva, kan inte ni ge tips på lite olika teman man kan ha? :D


UTVECKLINGSSAMTAL & IKEA

Idag var vi bara  i skolan 20 minuter och hade utvecklingssamtal, sedan var vi lediga resten av dagen. Jag och Johanna kom samtidigt och bestämde att vi skulle ha utvecklingsamtalen tillsammans. Det gick fort, fanns inte så mycket att säga. Det enda vi pratade om typ var att jag hade börjat bli skoltrött och låg efter med läxorna, annars bara det gamla vanliga. Får hoppas att skoltröttheten går över snart.

Sen åkte jag och Johanna till Bolönderna, där jag gick in på nya IKEA för första gången. Inte det mesta speciellt tyckte jag, jag menar what´s all the fuzz 'bout!? Vi åt iaf köttbullar där som också blev en stor besvikelse, det var mycket godare när man var liten..

Sen gick vi och kollade lite i butikerna. Jag köpte ett par nya boots, locktång och lite annat smått. Ska nog gå och lägga mig och läsa en tidning jag köpte och mumsa i mig lite Ben & Jerry´s ;)


VINN ROSA MINI PC

Ni som känner mig vet att jag har velat ha en rosa minidata hur länge som helst nu! Och nu har jag hittat världens underbaraste tävling, gissa vad man kan vinna, haha ;) Tävla hos Emelie.


GÅRDAGEN I TEXT OCH BILDER

Gårdagens planer ändrades nog allvarligt tio gånger innan det till slut bestämdes att/vad vi skulle göra. Det blev först lite 'förfest' och mys i Stadsparken. Sedan drog vi iväg till Williams, är fan stammis där, vakten minns mig och kallar mig Thessan :P Jag älskar honom fan, haha. Vet inte om det är lite pinsamt och ifall jag ska börja gå någon annanstans nu, men jag gillar det stället, det är härligt folk där :)

Vi var iaf där tills dem stängde typ, sen när vi skulle hem hamnade vi på samma buss som ett par killar vi hade varit med, de bodde tydligen i Sävja. Så vi följde med dem hem på efterfest, det var bara jag, Frida, Emma och Jesper som var hemma hos Håkan. Skitkul iaf :)

Jag har slutat försöka att komma ihåg namn, jag kallar alla det som är mest iögonfallande. Så t ex Håkan hette "Snobben" hela kvällen, Jesper hade många namn, tex "Halsbandet", "Tatueringen" osv, han hade nog någon till också. Andra namn som fanns var typ "Blå", "Mössa", "56:an" osv. Och det fanns typ tio stycken "Adidas", haha!

Här kommer lite bilder från kvällen, som vanligt ;)


FYLLEINLÄGG 2

Det är helt ljust ute, och jag ska typ gå och lägga mig nu. Hm, måste plugga imorgon. Lär det ske? Nej!

FYLLEINÄGG

Kom nyss hem. Det här är fan det senaste jag har kommit hem. Eller a, förra veckan kom jag hem typ tio på morgonen, men då hade jag sovit. Igår kom jag hem halv femet var nytt rekord då. Ikväll kom jag hem halv sju. Senast ittills, visst?

Jag har hela benet uppskrapat. Ansträngde mig verkligen för att inte ramla när jag gick genom skogen mellan Sävja och Bergsbrunna. Men tror ni inte att allra sista backen ramlar jag och river upp halva mitt ben och hand. AJ!

Anstränger mig hårt för att inte stava fel i detta inlägg, är ganska full.


FAVORITCITAT..

från igår:

"Du är min favogranne på Farmville!"


PARTY PEOPL! :D


Fixade oss hemma hos Simone.


Fest hemma hos Carl. Jag och Simone i garderoben. Fråga inte varför, Simones idé..


Alltså stackars, stackars busschaffisen..


Sen på Redroom träffade vi bland annat dessa gossar :)

TJO!

Nu ska jag dra till stan och försöka hitta någon ny partyblåsa, sen blir det förfest hos Simone, fest hos Carl och sedan utgång :D Riktigt nice!


Chao!


BILDER FRÅN GÅRDAGEN


Vimmelbilden blev så dålig när jag förstorade den :(

SMINKLÅDA

Jaha, nu har jag städat lite i bland annat min sminklåda. Här under ser ni hur mycket smink det fanns där! Inte konstigt att jag aldrig kan hitta det jag vill ha..


Jisses..


Så här många mascaror hade jag. Alla är dock väldigt gamla, så jag fick slänga de flesta. Man ska ju slänga dem efter tre månader, för då kommer det kvalster i. Uugh..


Mycket nagellack hittade jag också. Alla är inte ens med på bild..


Men så här fint blev det till slut! :D


ANSIKTSMASK

Jag har lagt på en ansiktsmask, vilket Sofia tyckte såg väldigt roligt ut.

S: Haha, du är helt blå i ansiktet!
T: A, det är så att min hud ska bli fin..
S: Haha, för du var ful innan!

Eh, tack.. -.-


HEJ HOPP :)

Idag i skolan har vi sett film på alla lektionerna. Fatta vad uttjatande det blir. På Nursing Care såg vi på en film om HIV, på Sjukvården såg vi en film om bland annat en skallskada, och på Svenskan såg vi på Frankensteins monster. Inget mer tv-tittande för min del idag, fast har ju ändå redan planer.. ;)

Sitter och väntar på att min pasta ska bli färdig, det blir enkel mat idag, pasta och fiskpinnar. Sedan ska jag kanske städa lite lätt, tjejerna kommer ju hit ikväll. Vi ska bara fixa oss, ta någon drink typ, och sedan blir det utgång till BJ. Typ hela gymnasie-Uppsala ska dit, hoppas inte det blir för mycket folk bara.

Vi har ju studiedag torsdag och fredag, jätteskönt att få vara ledig lite. Men jag kommer typ att festa varje dag. Ikväll blir det ju utgång, imorgon stadsparken med vänner, fredag fest och utgång och kanske även på lördag. Fatta vad jag känner mig som en alkoholist, heh. Men det ska bli gökul iaf :P

Nu är nog pastan min färdig, chao ;)


STUDENTMÖSSA BESTÄLLD

Idag fick vi beställa våra studentmössor och andra saker i skolan. Känns verkligen kul, alltså, jag tar ju studenten snart!? Riktigt kul iaf. Så jag kom hem glad och sade det till pappa. Vet ni vad han säger då - "Sälj inte skinnet innan björnen är skjuten".

Wow, tack för den, känner verkligen ditt stöd. Haha ;)


OM DU TYCKER ATT DU HAR EN DÅLIG DAG..


BILDER FRÅN GÅRDAGEN


BAKIS

Jag har typ aldrig förut varit bakis, vilket jag tycker är lite häftigt. Fast nu är jag det, och jag vill bara påpeka att det är fan ingen behaglig upplevelse!

Men tack för en underbar kväll iaf, det var skitkul :)


GRATTIS JOHANNA!Grattis din lilla tönt, nu är du äntligen 18 år och kan gå ut och röja! ;)


TRUE BLOOD

Jaha, då har jag också fastnat för True Blood som resten av världen. Om ni har missat serien så kan jag tipsa om att ni kan se första säsongen här. Annars går dem på 1:an på onsdagar, om man nu har tålamodet att vänta på nästa avsnitt ;)


KOM INTE OCH SÄG ATT JAG INTE FÖRSÖKTE!

Har haft sådan otur idag, och klockan är knappt 9 ens. Skulle ta 20:an till bussen idag, men den kom två minuter för tidigt, så jag såg den åka förbi mig när jag var 20 meter bort. Då tänkte jag att jag går ner och tar 12:an då, som också går ända till skolan, men den åker när jag när jag är 30 meter bort från den hållplatsen. Jaha, så då tänkte jag ta 5:an och försöka hinna ikapp någon av dem bussarna på stan. När jag är på stationen ser jag att 20:an kommer om tre minuter, yes tänkte jag. Står där och väntar, men efter några minuter så försvinner den från tavlan, så den verkar redan har åkt. "Tur" som jag hade så kommer 12:an då, som jag missade förut. Hoppar på den och möter Sabina där. "Visst går den här till min skola?" frågar jag. Men tror ni inte att jag hoppade på fel 12:a, den som går åt motsatt håll. Så jag hoppade av på nästa station för att gå och ta 115. Vad tror ni inte att jag ser på andra sidan korsningen då? Jo, där åker 115 precis. Då gick jag och tankade min mobil och tänkte ringa Leyla och fråga varifrån 12:an gick och ifall jag skulle hinna komma i tid då. Men tror ni inte att min mobil dör då!? Så då ger jag upp och åker hem. Vi hade ju ändå bara en timmes lektion idag, så det var nog inte världens undergång. Någon högre makt ville visst inte att jag skulle till skolan idag, men kom inte och säg att jag inte försökte!


SYNVILLA

Tyckte att den här var lite cool. Ser ni vad det är för speciellt med den? :)


GENOM DINA ÖGON <3

Idag har mitt hus varit invaderat av barn (Sofia hade kalas), så jag passade på att läsa min bok, 'Genom dina ögon'. Och så fastnade jag och kunde inte sluta, hur bra bok som helst ju. Så jag läste ut den idag, blev väl cirka 500 sidor bara idag. Ett nytt underverk av Stephenie Meyer! Jag vågar nästan påstå att den här boken var bättre än Twilight-serien.

Lite sorgligt bara att boken är slut nu, älskade den. Jag hoppas verkligen att det kommer en till del - minst. Fast det verkar ju föga troligt, men hoppas kan man ju alltid :) Och hoppas även på en film, även fast det verkar mindre troligt (halva boken är typ en dialog i hennes huvud, lol).

Men om ni inte har det - LÄS DEN! :D

Här kommer lite fanart jag har hittat (OBS, jag har inte gjort någon av dem!)


Verkligen så här jag såg henne!


KULTURNATTEN

Igår var det ju kulturnatten. Jag vet inte hur det är i era städer, men i Uppsala är kulturnatten lika med supa skallen av sig. Så jag satt med ett gäng vänner på bryggan, och poliser efter poliser kom förbi oss och stannade och pratade med oss, medan de spanade dricka. Vi var ju smarta och hade gömt det lilla vi hade. Fler och fler poliser kom och vi bara "Det har redan varit poliser här, det är lugnt" liksom. "Har de kollat genom väskorna då?" frågade dem då. FUCK OCKSÅ. Så blev det genomsökning genom allas väskor och påsar och kollning leg och allt. Så de hällde ut allt mitt goda vin i ån!? Och alla andras dricka också. Jag säger bara stackars fiskarna! Som om Fyrisån inte är förgiftad som det är. Aja, ån är väl full av fiskar som är bakis idag då.

Men inga sura miner här inte. Jag blev mer sur på en gubbe (tydligen en skådis enligt Johanna) som kom och klagade på poliserna, på allt dåligt poliser gör i samhället. Polisen höll ju god min och bara "mm", men jag fick ju damp och var ju på väg att mucka ner gubben. Vad fan, som om poliserna inte gör så gott de kan!? Tyckte fan bättre om polisen som hällde ut vinet och cidern i ån än gubben! Men jag höll munnen stängd, visste inte hur polisen skulle reagera på det, om han skulle bli glad att någon annan sade det han tänkte eller om jag skulle få sitta i fyllecell resten av kvällen.

Sedan vandrade vi runt på stan, köpte mer öl på Hemköp (som dock tydligen läckte, så nu luktar hela mitt rum öl). Sedan försvann allt folket typ till en efterfest på landet, så jag och Johanna hamnade i en gränd. Där satt vi och deppade typ och hällde i oss chokladsås. Fan vad hemskt det måste ha sett ut, haha, men hade ingen lust till någonting då. Så det slutade med att vi också åkte hem efter ett tag. Så en både lyckad kväll och lite mer misslyckad mot slutet :P


GÅRDAGEN

Gårdagens kväll började i Stadsparken med Elise och Bea, senare kom även Simone och Ulla. Vi satt och drack och hade mys, spelade twister bland annat. Senare tänkte Ulla, Simone och jag gå till Kalas, en ny krog som öppnade då. Men nej, där var åldersgränsen visst 20, som på alla ställen i hela Uppsala. Så vi gick till Redroom och satt där med Carl. Dock gick jag tillbaka till Elise och Bea i parken och var med dem. Minns inte gentligen vad som hände, har lite svaga minnen om bugg och en försvunnen handsfree. De gick dock hem snart, så då letade jag upp Ulla och Simone igen som var på Firman, och sedan gick vi till Williams. Så vi var på lite alla möjliga ställen.

Alltså, jag var inte speciellt full, men jag kan ärligt inte minnas precis vad som hände. Men iaf, till slut tog vi en taxi hem till Carl, i tonen av the king of pop. Där hamnade jag i soffan och slocknade ganska fort. Åkte hem ganska tidigt på morgonen, ville sova i min egen säng. Jag hade ingen nyckel med mig, hade bett mamma lägga ut en åt mig. Så när jag kom hem letade jag på alla vanliga ställen - ingen nyckel! Jag plingade på i en timme, gick och kikade genom alla fönstrena. Gissa vad, det var ingen hemma. Så jag var utelåst! Jag antog att mamma och pappa var ute med Chicko, så jag satte mig i solen och väntade. Efter en halvtimme kom jag på att Sofia skulle ju på gymnasitk, Uppsalaflickorna, för första gången idag. Så jag gick mot Uppsävjaskolan, och vem såg jag inte sitta där ute om inte pappa och Chicko. Mamma och Sofia kom ganska snart, så gick vi hem och jag kunde äntligen gå och krama kudden.

Hur var eran kväll? :)


GOD MORGON!

Vaknade 8.40, skolan började 8.30. Yes, alltså.

Jag har bara två lektioner idag. Först sjukvård, fast vi ska bara hålla på med sånt jag kan. Sedan, efter världens håltimme, har vi lindrande vård, som känns ganska ovärt. Så jag funderade på om jag skulle vara hemma idag, men bestämde mig för att gå till skolan ändå, lika bra ju. Men så försov man sig, heh.

Men ska ta det lungt nu, och sedan åka till skolan till sista lektionen. Man har ju busskort nu, så det kostar inget, haha ;) (Gillar!)


09:09 09 09 09 :D

09:09 09 09 09 :D

DAGS ATT BYTA

Okey, Mando Diao kom inte in på listan, tror att jag har tappat tron på mänskligheten.

Ne, skämta bara. Förstår att de inte gick vidare, kanske fel forum. Stör mig bara så hemskt att det är ju samma låtar på listan dagligen. Jag menar, jag trodde att Backstreet Boys var så över, men nej, de kan ligga på listan dem. Och alla andra sönderspelade låtar.

Ne, nu byter jag fanemig radiostaion!


RIX FM

Okey, på min klockradio har jag Rix Fm spelandes non stop. Har dock börjat få rejält damp på den kanalen, vet de att det finns andra låtar än de dem spelar 24, 7!? Och det är inte bara låtarna som är samma hela tiden, utan även samma reklam om och om igen. Har tänkt länge nu att jag ska byta till P3, men det är så svårt på min radio. Men nu när jag sitter och lyssnar, gissa vilka som utmanar Rix top 6-listan! Mando Diao! Med Gloria! Kan det omöjliga ha skett, att det har insett att de kan spela andra (mycket bättre) band? Hm, de får en sista chans nu. Har redan röstat på Mando ;)


HAHA <3


GENOM DINA ÖGON

Var och handlade lite nya kläder på Gränby idag (tog lite bilder, men min sladd till kameran har försvunnit, så jag kan inte visa dem) :( Gick även in på Åhléns för att hitta en bok som jag kan läsa på svenskan. Enda kravet var att den skulle handla om någon slags relation, och vilken bok gör inte det egentligen. Men gissa vad jag hittade - en ny bok av Stephenie Meyer! Ni kan ju inte ha missat henne, hon som skrev Twilight-serien. Den här boken hette iaf Genom dina ögon. Handlingen verkade lite mysko, men tänkte att jag måste ju läsa den. Har bara läst ett par kapitel än, men den verkar väldigt bra! Den var dock på 600 sidor typ, vet inte om jag hinner läsa den till sista datumet på svenskan, men jag får väl försöka. Kan försöka förklara handlingen någon annan gång, ganska komplicerat faktiskt, speciellt om man inte läser boken själv.

Någon som läser/har läst den? Vad tyckte ni? :)


HELLO

Har firat lillasyster idag som fyller hela 4 år. Gud vad tiden går fort! Vi har precis ätit tårta och nu ger min andra sis mig fransk manikyr. Försökte säga nej, för jag har egentligen inte tid, ska bort snart, men hon kan inte ta ett nej. Hm, vi är ganska lika när det gäller det..

Ska snart iväg till tjejorna på kräftskiva. Har aldrig varit på en innan, har aldrig ens smakat på en kräfta. Pinsamt? Jo, har hört att jag inte är en äkta svensk förens jag har gjort det. Vet inte om jag kommer att kunna dock, men vi får se.

Ska gå och får mitt sista lager nagellack nu, sedan måste jag göra mig i ordning. Chao!


UTGÅNG IGÅR

Sminkningen blev bra till slut.


PÅMINNELSE TILL MIG SJÄLV:

Låt aldrig din syster sminka dig igen!Jag tror att hon kanske missuppfattade mig när jag sade att jag vill ha sotiga ögon, inte panda-ögon!?

Det är ju faktiskt meningen att ögonskuggan ska ligga på ögonlocken - inte under!

Och för er som undrar, nej, det var inte min syster som är 4 år som sminkade mig, utan min andra syster som är 22(!?).


STACKARS NASSE

Nu har svininfluensan även nått sagornas värld:


HM?

magnus_hedman

RSS 2.0