TRÄNA?

Vissa tycker att jag borde börja träna. Dem hänvisar jag till denna bild.


Fast jag kan kanske möta dem halvvägs och överväga att börja jogga - när jag ser en joggare som ler!Nej, skämt åsido. Ska dock faktiskt försöka börja träna. Imorgon..


LILL-LÖRDAG

Jag skulle följa med Ulla och Simone ut och festa igår, och vi hamnade hos Carl med Jocke och Simon. Det skulle bli en nykter kväll för mig, eftersom jag skulle jobba idag. Fick dock smaka lite av alla. Men sen skulle vi spela en fyllelek, fast jag hade ju inget att dricka. Så då fick jag ett glas vin av Carl. Sedan ett till. Och ett till. Så nykter förblev jag inte länge.

Försov mig nästan idag, men det gör jag ju nästan dagligen nu. Dagen blev dock ganska oturlig (för vårdtagarna!). En efter en gick hem av olika olycksaliga händelser, så till slut var jag kvar ensam och åt lunch. Haha, ganska komiskt ändå.


Ulla fick den mest eftertraktade platsen i bilen ;)

UTGÅNG VÄSTERÅS

Jag och Ulla åkte ju till Västerås i helgen för att gå ut med Anna, på Konrads. Ja, vi åkte till Västerås för att det finns inga 18-ställen i hela Uppsala typ. (Visst, kom in på Etage där det är 20 i fredags, men det visste jag inte att jag kunde innan vi planerade det att åka till Västerås).

Ulla och Elin har typ något emot Västerås nu när alla i hela Sala har hyllat Västerås och snackar skit om Uppsala. Vi hade varit i Västerås i fem minuter när Ulla säger:
- Fan vad jag hatar Uppsala.

Yes, fem minuter i Västerås var allt som behövdes. Men som vi sade, vi älskar ändå vår lilla skitstad ;)


Anna, Ulla och jag.

SYSSELSÄTTNING NÄR MAN HAR TRÅKIGT

1)  Vik ihop en ny  $20 dollar sedel enligt nedan...

2)  Vik den igen som bilden nedan visar...

3)  Vik den andra sidan enligt nedan och jämför med bilden til höger:...


4) Vänd sedeln upp och ner, och jämför med bilden på Twin Towers till höger...

Genom att vika en 20-dollarsedel på ett enkelt geometriskt sätt så visas en katastrof.

Först: Pentagon i flammor...

Sedan Twin Towers...

Dessutom...


Är det slumpen som gör att tre katastrofer kan visas på en vanlig $20-sedel?
Katastrof 1: Pentagon
Katastrof 2: Twin Towers
Katastrof 3: Osama

Se även: 9 + 11 = $ 20 !
9/11 = 11 september, dagen, då Twin Towers och Pentagon blev angripna.

Ja, bestäm själva vad ni vill tro, men lite intressant är det..

OMODERN MOBIL?

En telefonförsäljare stannade mig nyligen och började snacka. Han frågade vad jag hade för mobil, och jag tog fram den.

Mobiltelefoner - Operatörsfria Samsung SGH-E370 RödWow.
Eh..
Den var länge sen man såg!
Mm..?
Har folk fortfarnade såna!?
Eeh, tydligen..?
Den  har du haft länge!?
Eh, ja, ett tag..
Vad heter den?
Jag minns inte.

*Han lyfter upp den mot ljuset, vrider och vänder på den som om det skulle vara ett fynd från antiken. Hans kompis häpnar också över denna tegelsten från medeltiden och börjar också fingra på den*

Vadå, är min mobil verkligen så omodern!?


SOVSÄCKSOVERALL

Funderar på att köpa en ny sovsäck? Den här varianten kanske är något för dig; sovsäcksoverallen.

Man känner sig fri, är varm, bekväm och trygg och kan samtidigt göra alla de där sakerna som man inte kan i en säck: läsa, äta, spela kort, kramas, gå och kissa, kika ut genom tältet, peta in en pinne i brasan osv. Plus att man är så snygg i den! ;)

Kanske är något man borde satsa på? :P Vad tycker ni? Hiss eller diss?


Finns att köpa här.

DANCE TRIBUTE


ETT ORD - EUGH!!


BERG DIGGAR OCKSÅ IPODS?

Hittade en ganska cool sak. Eller ganska skum. Om du skriver in: 50° 0'38.20"N 110° 6'48.32"W i google earth så kommer du se ett ansikte som har något som liknar hörlurar i öronen. I fall du inte har tid att göra det så frukta ej, Tess har testat!

Det är ingen vanlig musiklyssnare dock. Det är en bergsformation. Den ligger i Alberta i Canada. "Hörlurssladden" är egentligen en väg.

 

DIALOG

Dialog med tanten som hatar mig på jobbet. Hon sitter lite utanför och jag gör ännu ett försök att prata med henne

Tess: Ja, du sitter där borta i skuggan du!
Tant: Det ser du väl!?
Tess: Eh, a.. Men det är verkligen varmt.
Tant: Ja, där jag satt var det jättehett, ni sitter ju i lite halvskugga ni!
Tess: Ja, då kan jag verkligen förstå att du hade det varmt!
Tant: Men vet du vad - jag skiter fullständigt i vad du tycker!
Tess: ...

Jobbet går ju typ ut på att sitta och prata med dem. Lite svårt när de inte vill, men men..

PREMIÄR HARRY POTTER

Såg precis på nya Harry Potter-filmen på bio, halvblodsprinsen. Tycker inte alls att filmerna är lika bra som böckerna, men den var bra. Tyckte att det var den bästa regissören hittills, allt såg ut som det gjorde i mitt huvud när jag läste boken. Eller a, okey, nästan, men man får ju inte ha för höga krav här ;) Visst, nya scener och sånt, men gillade scenografin (heter du så?) jämfört med de andra filmerna. 


ROBERT PATTINSON

robert pattinson birthdayRobert Pattinson sade i en radiointervju att han är gay och detta väckte stor uppmärksamhet. Jag blev lite chockad, men samtidigt, varför ska man göra en så stor grej av det? Jag tycker inte att han är speciellt het som tydligen resten av världen, bara i filmerna eftersom han är ju ändå Edward ^-^

Men har iaf läst i alla tidningarna att han inte har någon flickvän och bla bla bla. Har undrat hur det var möjligt då han är en av de mest eftertraktade killarna på jorden just nu. Och nu fick vi visst förklaringen, hehe. Lite typiskt, att han som alla tjejer vill ha är bög. Men ja, killarna blir nog ganska glada iaf ;)

Men undrar bara varför det måste bli en sån uppståndelse över det? Vilket jag förresten lite bidrar till eftersom jag bloggar om det, haha ;)


POJKE ELLER FLICKA?

Jag satt vid datorn när min lillasyster Sofia, 3 år, kom och satte sig bredvid mig. Då hade jag den här bilden uppe, en bild på min bästis.

S: Vem är det?
T: Det är Anna.
S: Anna? Var det när hon var en pojke?

Hahaha, hur sött är inte det!? Konversationen fortsatte dock, då det kom en förklaring :P

T: *svårt att hålla mig för skratt* Eh, nej, hon är en flicka?
S: Men hon har ju mörkt hår!
T: Och?
S: Men har inte alla pojkar mörkt hår!?

DIALOG FRÅN JOBBET

Sitter och läser tidningen med en tant på jobbet, en riktigt envis och ganska elak tant.

Tant: Jag hatar såna här människor, citerar "Grattis prinsessa Isabella, 3 år".
Jag: Eh, va?
Tant: Men de kan ju inte kalla vem som helst för prinsessa!?
Jag: Hehe, jo, men hon är ju en liten prinsessa för sin mamma och pappa.
Tant: Nej, det är hon verkligen inte!
Jag: Men är inte alla små flickor prinsessor nu för tiden.
Tant: Nej, absolut inte! De missbrukar ordet!
Jag: Ehh..
Tant: Man kan bara vara född prinsessa. Eller gifta sig med en prins! Så det så!
Jag: *försök att byta samtalsämne* Ja, det finns nog gott om såna lyckosökerskor.
Tant: Nej, det tror jag absolut inte!
Jag: Eh, jo, kanske inte så jättemånga, men det är många som bara är ihop med folk för att de är kända eller har pengar.
Tant: Nej, det kan man ju inte! Man måste ha speciella känslor för personen!
Jag: Men det kan man ju fejka..
Tant: Nehej du, det kan man inte!
Jag: *försök att byta samtalsämne* Mm, eh, såg du på Allsång på Skansen igår?

GODER DAGER

Fick hem brevet från sjukhuset här om dagen med svaret att jag inte fick ge blod. Jag hade tydligen för lågt blodvärde. Känns väldigt trist, ville verkligen ge blod. Men de sade att jag kunde ta provet igen om något år och se om det var förändrat. Leyla hade tydligen också för lågt. Ulrika vet jag inte än?

Alltså, jag börjar ledsna rejält på att gå upp tidigt på mornarna. Imorse stängde jag av väckarklockan och somnade om igen femton gånger innan gick till slut gick upp. Men helt vaken var jag nog inte. Skulle koka gröt och hade vattnet i decilitermåttet, skulle hälla i kastrullen men hällde vattnet i havregrynsförpackningen istället. Gud vad glad man blev då, så typiskt mig.

Och regnet fortsätter att komma. Det känns verkligen som sommar nu när jag varken har lov eller sol. :/

Tycker förresten att den här låten är så fin. Det är Michael Jacksons bror Jermaine som sjunger Michales favoritlåt på hans minnesstund. Började nästan gråta när jag satt och såg det igår.


WEASLEY FICK SVININFLUENSAN!

Ron Weasley har fått svininfluensan!

Ja, jag menar såklart skådespelaren, Rubert Grint. Men skulle det inte vara roligt ifall hela Hogwarts var full av panikslagna elever som sprang runt och inte ville bli smittade i nästa film.

Okey, kanske inte.


UPPSALA BOMBAT

Igår var jag på stan och gick precis ut från Vero Moda. Då vinkar en kille till mig och säger "Heeeeeej!". Eh, "hej?", svarar jag. Han börjar fråga mig hur jag mår och allt möjligt, rör vid mig och står way to close. Jag tar av mig solglasögonen för att visa att han har tagit fel person. Då läser jag på tröjan "greenpeace" - FAN! Och då kan man ju inte bara gå. Han frågar ifall jag vet vad trålfiskning är, och jag svarar att jag vet det. Men det stoppar honom inte från att börja förklara för mig allt ändå. Då och då frågar han mig något personligt, som vilken skola jag går på och så. Och så rör han vid mig hela tiden som om vi skulle känna varandra och ler så fånigt. Hur tusan ska jag kunna gå nu!? Och ju längre jag står kvar, destu konstigare skulle det vara för mig att gå. Till slut frågar han mig ifall jag vill skänka x antal kronor i månaden. Tyvärr så kan jag inte det, fattig student som jag är. Det är knappt att jag överlever själv (och med att överleva menar jag såklart att köpa de där nya jeansen på Vero Moda). Jag sade i alla fall att jag var tvungen att gå till ett möte. Det låter som en sådan klishé, men det var ju faktiskt sant. Men jag hann inte gå mer än femton meter förens nästa greenpeace-kille är på väg mot mig.

Vad fan är detta, man kan ju inte gå säkert på stan längre!? Man bombas av folk från Greenpeace, Amnesty, Röda korset, Rädda barnen, Tele2, 3, Comviq, isbjörnsfadrar, barnfadrar, trädfadrar, illegala invandrare som tigger pengar och handikappade gubbar som spelar piano med fötterna. Och så vidare! Ni fattar nog pängen. Man kan faktiskt - tyvärr- inte skänka pengar till alla!

NY MUSIK"SMAK"?

Jag tror att mitt jobb har ändrat min musik"smak" lite. Från första dagen har jag haft "Å-å-åh Dagny, fem droppar till" i huvudet. Dels för att en heter Dagny och dels för att alla jämt dricker kaffe. Men idag när jag åkte hem så hade jag lite andra låtar i huvudet. Nu önskar jag verkligen att jag skulle kunna säga att det var lite coola låtar, men nej, det var gospel jag hade i huvudet. Ja, nu hörde(läste?) rätt; gospel. Anledningen var att vi hade lyssnat på det i slutet av dagen. Ja, vem som sjöng, det var Christer Sjögren. Vi pratade om var hur bra han var. Och ja, jag tyckte att han var bra.

Vad är det ni säger? Har ni tappat repekten för mig? Ja, jag kan inte klandra er..

RSS 2.0