NÖJD

Fick ju min iPhone i tisdags, dock så funkade det inte alls. Så igår chattade jag med Halebop för att få mitt abonnemang att aktiviveras, det ordnade sig. Men sen kunde jag inte fixa appar, så då fick jag chatta med dem en gång till. Sen så hade jag fel telefonnummer, så jag fick chatta med dem ännu en gång. Men nu funkar allt som det ska, och jag är sååå nöjd med min nya mobil! :D

Nu ska jag bara försöka att hitta ett snyggt och billigt skal, + plastskydd, det är ju så jäkla dyrt. Har ni något tips på någon sida eller affär där man kan köpa det? :)


ETT TILL JOBB?

Hemtelefonen ringde nyss, jag var här på övervåningen och orkade inte gå och svara. Det är ju ändå aldrig till mig, jag menar de som vill mig något ringer ju nästan alltid på mobilen. Men nej, när jag inte svarade så ringde min mobil.

Det var från ett jobb jag hade sökt, skämdes lite, hon trodde ju att jag låg och sov och allting. Men hon ville att jag skulle komma på arbetsintervju för att jobba där som timmis. Gärna, jobbet jag har nu är ju bara 32%, vilket inte är så mycket.

Ska på intervju där nästa torsdag, får hoppas att det går bra. Skulle vara skönt att få jobba där också, eftersom jobbet som personlig assistent är ganska så ensamt. Skulle vara kul med lite variation :)


IPHONE 4

Äntligen, efter sex och en halv veckas väntan(!?), kom min iPhone 4 igår!

Fatta hur glad jag blev. Men, glädjen höll inte så länge, såklart strulade installeringen och jag kan inte använda den. Jag och teknik alltså.. Håller på att försöka installera om den, inte ens bror min vet vad det är för fel. Aja, får se om det funkar denna gången då. Men den är äntligen här iaf :D

Förresten, varför i helvete tar det 6 veckor att få en mobil!?


KALLT, OCH KALLARE LÄR DET BLI..

När jag kom hem igår var det så jäkla kallt att jag gick och lade mig under täcket på en gång. Det visade det sig att värmen hade gått sönder(!?). Tack och lov så har pappa lagat det nu, hade väl frysit ihjäl annars.

Men nu säger de att den här vintern kan bli den kallaste på tusen år. Tusen år!? Jag som fortfarande har mardrömmar från förra vinterns kyla..


JUDIT & JUDIT

Alltså jag älskar Judit & Judit, sitter och kollar på alla reklamerna de har gjort på youtube, så jäkla sköna :D


HAR SKAFFAT EN NY KAMERA? ;D

Fick med mig Johannas kamera hem igår. Det här börjar bli en vana, för inte så länge sen fick jag med mig Ulrikas kamera hem.

Jag måste sluta lägga kamerorna i min ficka! Anledningen till att jag gör det är för att jag är den enda som brukar ta kort.

Synd bara att vi träffas så sällan, så det kan ta ett tag innan hon får tillbaka den.. Men vi får väl bestämma möte ;)


(Y)

Har varit nykter i tolv dagar. Det firar vi. Skål!


CLOSER TO THE EDGE


SHOPPINGSVÅRIGHETER

Har ju ett presentkort på Gina, men hittar aldrig någonting där. Så när jag var på stan igår kikade jag in för att kanske hitta något. Fast den här gången var det motsatt problem - jag hittade för mycket! Jag kunde inte bestämma mig, och hade ingen vän med som kunde hjälpa mig. Så det blev inget den här gången heller..


VIKTIGA BESLUT

Hade ett viktigt beslut att göra ikväll. Antingen åka till Frida och se på True Blood - eller städa.

Klart man åker till Frida tänker de flesta, men nej, jag behöver verkligen städa. Och Ulrika kommer kanske hem till mig imorgon för att förfesta, och då vill jag inte att det ska se ut som ett bombnedslag.

Så städa då tänker ni. Men nej, det är inte säkert att Ulrika kommer imorgon! Ska eventuellt gå dubbelt i helgen, och då kan jag inte gå ut imorgon, alltså kommer inte Ulrika hem till mig.

Ni ser, inte så enkelt va? Nu är ni säkert jättenyfikna och vill veta vad jag gjorde. Jo, jag somnade.


JAG FICK JOBBET!

Nöjd nöjd nöjd, tjejen här är väldigt nöjd. Nöjd nöjd nöjd, hon är glad för att hon är nöjd.....


ARBETSINTERVJU IMORGON

Ska på en arbetsintervju imorgon, som personlig assistent. Precis när jag och Ulla hade bestämt att vi skulle börja söka jobb i Norge imorgon. Typiskt. Men vill liksom inte tacka nej till det här jobbet för att jag kanske skulle hitta ett jobb i Norge. Plus, hur stor är chansen att jag och Ulla skulle få ett jobb i samma stad samtidigt.

Men det är nästan så att jag hoppas att jag inte får det, hehe. Jo, klart jag vill ha jobbet! Får jag det ser jag det som ett tecken att jag inte borde flytta till Norge..just nu. Plus att jag har fått jobb som vikare på en förskola också.

Men aja, inte ens säkert att jag får jobbet. Men önska mig lycka till imorgon!


HÅRMARDRÖM

Jag hade ingen bra dröm idag, allt möjligt skit hände. Men det slutade med att jag skulle klippa mig. Jag hade jättekort blondt hår, typ till axlarna, och så hade den jäkla frisören klippt en tre cm lugg på mig!? Jag liksom kämpar med att få min lugg växa ut, så jag blev förtvivlad när jag upptäckte det. Det blev liksom droppen av allt som hade hänt, så jag fick panik och började gråta och allt möjligt.

Ni har ingen aning om hur lättat jag blev när jag vaknade och upptäckte att jag hade kvar min långa lugg. Men måste gå och klippa mig snart, ser jag inte fram emot. Visserligen kan jag förhindra att hon klipper min lugg, men hon skulle nog gärna klippa av allt mitt slitna hår, så det skulle nog inte bli så mycket kvar..


GICK IN I DÖRREN IDAG

Eller ja, jag öppnade faktiskt dörren på mig. Låter som en typsik klishé när man har blivit misshandlad, men nej, inte idag. Jag har liksom inte ett blått öga, utan ett märke i pannan. Inte ens ett blåmärke, vetefan var det är, liknar mest en finne. Det är liksom för avancerat för mig att både tänka på att öppna dörren och akta mig. Illa.


REGN

Gud vad mycket det har regnat på senaste tiden då. Konstigt nog blir jag alltid lika glad när jag vaknar upp och hör att det regnar. Varför? Jo, för då får jag äntligen använda mina rosa gummistövlar och mitt rosa paraply!

Men de senaste veckorna har det alltid slutat regna precis lagom tills jag ska gå ut. Men idag fick jag äntligen ta på mig stövlarna igen och inviga det nya paraplyet! Dock var paraplyet så rosa att det fick mina gummistövlar att se gråa ut..


INGEN GLAD DAG IDAG

Usch, vilken dyster och grå dag, både vädret och pga valet igår. Känns inte som att det blev någon vinnare, bara förlorare. Jag hoppas verkligen att miljöpartiet väljer att bilda majoritet med Alliansen, så att SD inte blir vågmästare i riksdagen.

Tänk er att 6% röstade på ett främlingsfientligt parti. Det skrämmer mig.


SORG

Jag skäms över Sverige. Väck mig och säg att det är en mardröm.


DÅ HAR MAN RÖSTAT!

Men säger inte på vilket parti! Men den här bilden kanske ger en liten ledtråd.. ;)


EN FRÅGA

Hur fan fick centerpartiet mitt mobilnummer??

FÖRLÅT MIG FADER, TY JAG HAR SYNDAT

Mamma lagade mat idag, hemlagade köttbullar och prinskorv. Typ det godaste jag vet!! Iaf ifall man tänker utav julbordet..

Så jag kunde inte låta bli. Jag tog två prinskorvar och fem köttbullar. Så ljuuuvligt gott! Men ack så dåligt jag mådde efter. Så jag sprang genast ut och joggade. Men hade fan ingen energi, så det blev inte världens bästa joggingtur om man säger så. Men fortfarande motion!

Så jag skulle skippa en Nutrilettshake för att jag åt. Det blev att jag skippade tre. Kanske inte så nyttigt, men jag somnade och är fan inte sugen nu.

Nu måste jag fan sluta fuska! Blir bättre imorgon!

 


INTE UTE FÖR EN GÅNGS SKULL!

Ikväll var jag hos Frida och såg på True Blood. Ja, ni hörde rätt, jag var inte ute och festade!

Har bestämt mig för att vara hemma hela helgen och bara ta det lugnt. Reaktionen jag fått när jag sagt det av folk är chock, men oftast skratt.. Och jag menar inte ett litet skratt, nej utan de har rullat på golvet och skrattat åt mig!

Är det så otroligt att jag stannar hemma en helg!? Visserligen kan jag ju förstå dem, har inte varit hemma en hel helg sedan i april-maj. Ofta har jag varit ute 2-3 gånger i veckan..

Jag loggade in på Skype nu när jag kom hem och började prata med folk. De frågade om jag var full. De blev väldigt imponerade när jag sade att jag inte var det.

Wow, alla tycker verkligen att jag är en alkoholist. Känner att jag kanske behöver ändra mina vanor lite..




Jag och mina vänner en vanlig helg?


HAPPY TREE FRIENDS

Haha, det var en kille med i Idol ikväll som gör röster till Happy Tree Friends. Hade totalt glömt bort dem, älskade dem när jag var liten, haha. Så nu sitter jag och tittar på en massa youtube-klipp, jag skäms nästan över att jag tycker att det är roligt :P

Här har ni ett klipp, men känsliga personer varnas!


SVÄLTER I ONÖDAN?

Berättade för mamma att jag hade gått ner 2 kg sen i måndags med hjälp av Nutrilett. Mamma började LCHF-dieten samtidigt som jag började med Nutrilett, och berättade att hon hade gått ner lika mycket. Vad fan!? Och hon får faktiskt äta mat!? Gud vad sur jag blev.

Smakade en två cm lång baconbit av pappa, och guuuud vad god den var! Satt och njöt av den hur länge som helst. Man uppskattar inte mat nog. Då ville Sofia smaka min Nutrilettshake, hon gjorde grimaser i fem minuter efter det. Så ja, jag är lite avundsjuk och sur på mamma.

Men jag ska köra klart Nutriletten, sedan börjar jag nog med LCHF som mamma. Gud, tänk om jag kan få äta och fortfarande gå ner lika mycket, känns ju för bra för att vara sant..


BESVIKEN.NU

(Ja, det här är sista ".nu"-rubriken, haha)

Fick brev idag, blev glad för jag väntar på ganska mycket, t ex från tandläkaren, information om min iPhone osv. Men gud vad besviken jag blev. Brevet var från Sverigedemokraterna.

Nej, jag tänker inte rösta på er.


HUNGRIG.NU

Jag är så jäkla hungrig! När ska man vänja sig egentligen?

Men jag står emot hungern, har ju fått lite resultat som gör det enklare. Har gått ner 2 kg på tre dagar, vilket känns bra. Hoppas bara att det fortsätter minst lika bra resten av tiden.

Är bara rädd att jag ska gå upp en massa sen när jag slutar med Nutrilett, men jag ska börja hårdträna då och kanske äta enligt Atkinsmetoden.

Nu ska jag försöka hitta på något att hålla mig sysselsatt med, så att jag slutar tänka på hungern! Promenad med hunden kanske?


UTTRÅKAD.NU

Jag kan inte sova. Kan kanske bero på att jag har sovit ett par timmar tidigare idag..

Jag sitter och klickar mig runt på Internet, men det är inte så roligt. Ingenting händer på facebook, ingen är inloggad på Skype, ingen har uppdaterat sin blogg de senaste tio minuterna sen jag läste den senast. Så vad tusan ska jag göra!?

Funderade på att städa. Nej, det orkar jag verkligen inte.

Se på tv då? Nej, har praktiskt taget gjort det hela dagen.

Baka något gott? Nej just det, jag får ju inte äta.

Sms:a någon? Nej, min mobils knappar är så jäkla jobbiga.

Ringa någon? Nej, alla sover, tydligen har de ett sk jobb som de måste upp till imorgon.

Blogga? Jo, håller på. Men vad ska jag göra sen då? Det här inlägget börjar ju bli färdigt typ nu.

Måla i paint? Ja, det gör jag!


TIPS PÅ TRÄNING?

Jag måste börja träna, men tänkte testa något nytt, och roligt. Typ dans eller något, men vetefan vilken sorts dans.

Har ni tips någon dans eller rolig träning? Vad tränar ni?


NUTRILETT

Började med en diet igår, nämligen Nutrilett. De flesta jag pratat med ogillar det väldigt mycket, men jag känner att jag behöver det här. Ska försöka att ersätta alla måltiderna, men har fuskat lite igår och idag. Igår blev det smörgås på blodcentralen, och idag åt jag två ägg. Men man blir ju så jäkla hungrig! :P

Hoppas bara att jag lyckas hålla det här! Det är ju bra att jag skriver det här så får jag lite extra press på mig ;)

Någon av er som har testat Nutrilett? Funkade det?


STÄDA LÖNAR SIG

Började städa igår, och det händer inte så ofta kan jag säga. Men det lönade sig! Jag hittade två presentkort till Akademibokhandeln, 200:- och ett till Gina Tricot på 200:-. Verkligen välbehövligt! Och det påminde mig även om att jag har ett presentkort på Åhléns på 400:- tror jag.

Plus att jag har hittat några hundra småmynt. Vad fan ska jag göra av alla? Nästa gång jag köper något ska jag nog betala med enkronor och femtioöringar..

Imorgon fortsätter jag städa, vem vet vad mer jag kommer att hitta ;)



ROBYN FEAT SNOOP DOGG

Älskar bara den här låten!


-

Menstruation, menopause, mental breakdowns..
Ever noticed how all womens problems begin with men?


BAKFYLLA + BARNKALAS = INTE KUL

Det blev utgång och Åland igår istället, så idag är man lagom seg. Så skulle lillasyster ha kalas idag, så man fick gå upp tidigt och hjälpa till.

Sen kom ju alla barnen också, och de är ju inte speciellt lugna av sig. Barnen jagade mig och slog mig med ballonger, det var kul men jag kunde ha mått bättre liksom. Och sedan alla de där kalastutorna, de borde banlysas. Tycker jag iaf för tillfället..

Men det har faktiskt varit jättekul idag, barnen var så underbara så :)


HAHA, UNDERBART!!

Ni måste kolla HÄR! :D


SKELÖGDA POJKEN

Apropå den skelögda pojken.. Tänk om jag skulle fråga honom varför han glor på mig, så visar det sig att det inte var hans riktiga öga, utan att han bara kollade ut genom fönstret.. Haha, skulle kunna bli liite akward.

Tror faktiskt att han började snacka med mig en gång när vi väntade på bussen. Om jag bara kunde komma på vad vi snackade om ;S Ibland hatar jag mitt dåliga minne!


JAG VET ATT JAG ÄR SNYGG MEN..

bussen hem satt det en pojke och bara glodde på mig. Åker ofta samma buss som honom, och han glor alltid. Jag satt bara och försökte läsa tidningen, men det är lite irriterande när en unge på tio bast sitter och tittar bakåt på en hela resan.

Dessutom är han skelögd, vilket bara gör det hela dubbelt så läskigt..


HMM..

Jag och mina vänner är beroende av vimmelkort. Okey då, mest jag.. Men det har kanske gått lite överstyr när vimmelfotograferna börjar hälsa på en på stan?


LITE IRRITERAD PÅ EN GREJ BARA..

Alla länkar till låtar på facebook hela tiden, och det gillar jag verkligen, enkelt och bra sätt att hitta ny bra musik. MEN, nu är det tiotusen som har länkat till Eminems och Rihannas låt "love the way you lie". Ja, den är bra, men när man har sett att nästan alla redan har länkat till den så behöver inte ni också göra det, vi fattar!? Speciellt nu när den börjar bli rätt så gammal. Alla har redan hööööört den!!


ILLA ATT EN HUND DANSAR BÄTTRE ÄN MIG


HELGENS PLANER

Istället för att skriva mina planer för helgen så har jag gjort ett litet schema (plus att jag var vääldigt uttråkad, hehe). Och jag vet, jag har totalt copycatat Kissie, men so what? Mycket roligare så här, är det inte? :)


IBLAND FÅR MAN CHANSA LITE..

Jag är så sugen på att säsongsjobba i fjällen! Bara komma bort härifrån och uppleva något nytt :)

Jag sökte ett jobb i Stöten, och de ville gärna ha folk som bloggade, så jag länkade till min blogg.. Vet dock inte hur smart det var när jag tänker efter.

Saken är den att Ulla hade också sökt jobb där uppe och hon hade länkat till sin blogg, och jag dumförklarade henne totalt. Och nu går jag och gör samma sak.

Men vem vet, de kanske gillar den? Eller förhoppnignsvis så läser de den inte alls, hehe ;)


RSS 2.0