MIDSOMMARAFTON

Ett litet sent inlägg om midsommar. Först åt jag, Ulla och Emelie middag hemma hos Sandrah, sedan drog vi vidare mot Öregrund! Iställt för att skriva så lägger jag upp ett par bilder från kvällen ist ;)


"811:an, bussen där allt händer!"
Poliserna kom på bussen! Men de hittade aldrig våran dricka! ;D Dock läckte mitt vin på mig ganska så mycket..


Sandrahs souvenir från bussen


Bestämde mig för att klättra upp på fyren..


Sen upptäckte jag att det fanns en stege på andra sidan.


Men killarna blev ganska impade iaf ;)


"Om jag har kommit bort .."


Sen fick man vänta 2,5 timmar på stationen hemma i Uppsala.


KLÄNNING/NATTLINNE?

Jag håller på att storstäda idag! Går ganska bra faktiskt. Det roliga med att städa är att man hittar en massa saker som man helt har glömt bort.

Idag hittade jag tex en klänning som jag hade köpt på Primark, dock har jag inget som helst minne av det. Men klänningen var vit och söt och då tänkte jag att den kan jag ju ha imorgon! Sen när jag testade den så kunde jag bara inte komma fram till ifall det var en klänning eller ett nattlinne. Hur fan ser man sånt?

Jag skulle ju kunna ha den ändå eftersom den ser ut som en vanlig klänning, men kul att ha en massa fjortisar viskande omkring sig "Du, titta på den där tjejen, hon går omkring i ett nattlinne, hihihihihii!!".

Saken är ju den att jag har typ inget att ha på mig. Hm, får testa den imorgon med hela outfiten och se hur jag gör.


DRÖMPRINSEN?

Jag kom på en sak! Grodan utanför mitt fönster är kanske min drömprins som jag letar efter!

Går ut och försöker kyssa den tror jag..Update:

Typiskt att grodan försvann nu när jag ville ha den. Varför är det alltid så?

GRODA

Jag har en groda utanför mitt fönster.

Den kväker.

Som fan.

Mycket irriterande.


VIDEO

Och jag som tyckte att Vickans bröllop gick bra innan jag såg det här!


DAGS ATT LETA SIG EN PRINS DÅ

Jag satt klistrad framför Victorias och Daniels (eller var det Boxer-Robert?) bröllop nästan hela dagen. Det var faktiskt nästan att jag fällde en tår under vigseln! Och jag bara älskade Agnes och Björn Skifs låt. Allt var bara så vackert, och kronprinsessan var så vacker och man såg verkligen hur lycklig hon var.

Tror ni inte att jag också är lite giftasugen nu då? Men inte nöjer jag mig med något lite puttinutt-bröllop nu när jag har sett hur fint man kan få det! Ne, nu ska jag fan hitta mig en prins att gifta mig med! Jag har aldrig tänkt på det, men Carl-Philip är ju faktiskt ganska het, man kanske borde satsa på honom. Visserligen dejtar han den där miss Slitz, men jag menar henne röjer jag lätt ur vägen! ;)


JONAS BROTHERS PÅ CHATROULETTE

Alltså, jag måste få lite ordning på mina sovrutiner. Gick och lade mig 21.00, gick upp 1.00. Så vad fan gör man mitt i natten liksom. Så jag gick in på chatroulette, gör det ibland när jag har tråkigt, hehe.

Men gissa vilka jag såg där då - the Jonas brothers. Igen. Det här är typ femte gången. Börjar bli lite pinsamt, haha, de börjar typ tro att jag bor på chatroulette. Men hur stor är chansen att jag träffar dem där fem gånger!? Fattar ni hur många av världens fjortisar som skulle döda dör att få chatta med dem. Haha.

chatroulette01


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN..

..FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUUDEENTEEEEENN, FY FAAN VAD JAG ÄR BRAA!!!!!!


KATTEKAMPEN

Igår var det ju äntligen dags för Skrapan-Kattekampen igen! Tävlingen var jämn hela tiden, Katte vann dragkampen, vi vann fotbollen. Sedan drog vi till studenternas för friitdrotten. Slutade med att det var så jämnt att det var stafetten som avgjorde. Om Katte vann stafetten så skulle de vinna hela kampen med ett poäng (!?). Och gissa vad, de vann stafetten.. Katte sprang ut på planen och jublade, men då började de säga i högtalarna "Vänta lite Katte, det är inte avgjort än", och då vaknade ju Skrapans klack till liv. Visade sig att vi hade hamnat på delad 5:e plats i 1000 meter vilket, som gjorde att Skrapan fick ett poäng till. Det blev alltså lika! Första gången på 52 år det sker, så de visste inte vad de skulle göra. Efter många diskussioner bestämdes det att det skulle få vara lika. Och glada blev "vi", så nära att Katte vann ju!

Stämningen var iaf på topp hela dagen och det var en underbar dag!


Tågar ner mot fotbollen.


Jag umgås med fienden! :O
De säger tydligen att deras maskot är en katt, men det syns fan inte! Kyckling!!


Det blev lika!?


HORA KATEDRAL, SÄG HORA KATEDRAL!!


RSS 2.0