SVARA FÖR HELVETE

Jag bara hatar folk som aldrigaldrigaldrig har sin mobil med sig! Man får ju ALDRIG tag på dem!?

Idag ska jag på bio med Johanna, hon är en sån person, jag får alltid svar på mina sms fem timmar senare. Men nu behöver jag liksom verkligen behöva veta vilken tid bion var, för jag tänkte fika med en kompis innan. Jag har sms:at och ringt henne hela dagen, men når henne inte.

Det skulle liksom vara gaanska bra att veta vilken tid bion började, eller vad säger ni?


UTGÅNG MED EMMA

Godmorgon sunshines! Här sitter man med lite huvudvärk och sånt, men man får la skylla sig själv ;)

Letade hela helgen efter någon som kunde gå ut på krogen med mig, men alla var upptagna, hur fan går det till!? Till slut så visar det sig att Emma kunde, så vi bestämde oss för att dra ut. Efter att ha sett på Melodifestivalen (som för övrigt sög, vad fan var det där för låtar!?) så möttes vi på stan.

Vi bestämde oss för att gå till Williams, det var faktiskt länge sen jag var där nu. Vi gick förbi och man kunde se genom fönstrena hur tomt det var. Jag bara nejnejnej, dit vill jag inte! Så gick vi till Palermo och satt och pratade istället. Efter ett tag gick vi, för det var bara skitgammalt folk där, och det var någon läskig gubbe som bara satt och kollade på oss. Så vi tänkte gå till Williams.

På vägen dit mötte vi två killar som sade att vi absolut inte borde gå dit, att det var helt dött! Jahapp, så hängde vi med dem till Terrassen och tillbringade resten av kvällen där. Det var kul, ska försöka att träffa Erik nästa helg också, han lovade att jag skulle få tio drinkar då, och han ska fan hålla det löftet, haha! ;)


BILDER FRÅN MIN 19-ÅRSDAG

Som sagt så fyllde jag 19 år i onsdags! Har haft ångest över det i ett par månader, men det var inte så farligt faktiskt, haha. Dock var det väldigt många som retade mig, kallade mig tant och pekade ut rynkor osv.

På kvällen blev det iaf utgång till VIP, hade jättekul, kvällen tog slut alldeles för fort! Hoppas att jag kommer att ha många lediga torsdagar på praktiken så att jag kan gå dit fler gånger, så billigt och kul :) Fast då gäller det ju även att tjejerna också kan följa med. Hoppas kan man alltid!

Här kommer iaf lite bilder från kvällen:


DET SENASTE

- Har färgat mitt hår brunt.

- Fyllde 19
i onsdags.

- På måndag börjar praktiken.

- Praktiserar på sjukhuset, kirurgavdelningen.


Jag ska bli bättre på att uppdatera!

GRAMMATIKUNDERVISNING

1. Substantiv är ord du sätter "fan" eller "jävel" efter:
Klockfan, gubbjävel, hammarjävel och så vidare.

2. Adjektiv är ord du sätter "skit" före:
Skitbra, skitsnygg, skitgod och så vidare.

3. Verb är ord du sätter "utav helvete" efter:
Drack utav helvete, dansade utav helvete, körde utav
helvete och så vidare.

På det här sättet är det skitenkelt för ungjävlarna att lära sig utav helvete!

CHARLOTTE KALLA

Charlotte Kalla vann 10 km fristil i OS. Det kan man Kalla en bragd!

*Sitter och skrattar högt åt min lilla ordvits*

Jaha, ingen annan som tyckte att det var roligt..?

Ni har ju för fan ingen humor.


GRATIS TIDNINGSPRENUMERATION

En gratis tidningsprenumeration är väl aldrig fel? Nu kan du med blogg få en, värd mellan 120 och 450 kronor. Allt du behöver göra är att blogga och länka till tidningskungen.se så får du en prenumerationskod. Skitbra ju.

Tidningskungen.se säljer endast tidsbestämda prenumerationer vilket betyder att prenumerationen avslutas automatiskt efter att du fått de antal nummer du beställt. Det finns hundratals olika tidningar och prenumerationer du kan välja bland! Om man provar en prenumeration nu får man dessutom välja en dvd-film. Så gott som alla tidningar finns att välja bland så det finns något som passar alla.

HÄR kan du läsa mer om du vill ha en prenumeration utan kostnad. :)


WE ARE THE WORLD


SÅ OVÄRD DAG

Försov mig imorse, missade engelskan. Var lockad att stanna hemma hela dagen, men tog mig i kragen och gick till skolan ändå. Vår lärare i lindrande vård var sjuk, så vi åt lunch. Vår lärare i naturkunskap var också sjuk, så vi fick se en halvtimmes film på nursing care och sedan gå hem. Så ovärt, kunde stannat hemma.. :(


VÄRLDENS MEST ONÖDIGA MASKIN

I brist på annat att lägga upp..


REDOVISNING x 3

Har haft tre lektioner, men väldigt liknande innehåll.

Engelska - redovisning om poet.

Lindrande vård - redovisning om hosta, hicka, andnöd och har glömt bort den fjärde..

Naturkunskap - redovisning om energi.

Så himla skönt att ha det överstökat! (Även fast det kanske inte alltid gick så bra, haha). Har haft ångest över allt det här i tre veckor nu. Men kan säga att redovisningen på Lindrande vården var min längsta någonsinn. Min grupp stod och redovisade i en timme!?


-

Att gå på krogen är som att öppna en ask choklad.

Alla godbitar är redan tagna och allt som återstår är några spritfyllda äckel i hörnen.

DET SENASTE SOM HAR HÄNT:

- Jag har klippt mig! De kluvna hårtopparna är borta nu och jag bär numera snelugg. Mammas kommentar var "Du ser ju typ populär ut". Vet inte riktigt hur jag ska ta det, men men..

- Gick ut i lördags. Mammas kommentar på min sminkning: "Ska du på maskerad?" Hon är inte så duktig på att ge komplimanger nej.. -.-


RSS 2.0