SÄTT ÅLDRINGARNA I FÄNGELSE

Töm fängelserna på långvårdsavdelningarna.
Låt åldringarna bo i fängelserna.
Där får de tillsyn och omvårdnad hela dygnet, raster, utflykter, terapi och betalt jobb.
Det serveras näringsriktig kost, som kostar tio gånger mer än den mat våra barn får i skolan.
Det finns TV på rummet, sexrum och framför allt gratis hyra. Inget dras av på penisonen.

Låt fångarna istället inta långvårdsplatserna
Kl. 16.00 dras persinnerna ner för natten.
De får bo 2-4 personer i varje rum, ingen vidare tillsyn, inga gemensamhetsutrymmen, indragen efterrätt.
Vill de ha kaffe betalar de detta med egna medel
Hyran dras av på deras blivande pension.
Vid rymmning fördubblas strafftiden

På detta år kommer Sverige inom kort halvera antalet fångar - för vem vill göra något brottsligt och riskera en sådan behandling?

HAHA


BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG

I skolan hörde jag att alla som bor i Sävja skulle få ett skolbusskort. Jag bor ju precis vid Sävja, har lika långt som de flesta av dem. Så jag gick till receptionen idag och frågade om jag också kunde få - och det fick jag!

Wtf, har gått två år i skolan, och nu sista året får jag busskort!? Alla dessa år av cyklande i regn och snöstorm!? Men a, bättre sent än aldrig antar jag. Är hur som haver skitglad att jag fick ett! :)

BLOGLOVIN'

Är det bara för mig som bloglovin' inte funkar?

Hur ska jag överleva!?
:OFem minuter senare;

Det funkar nu igen. Heh -.- Men de där fem minuterna var riktigt tuffa!

JAG 1984 & 1990

Hittade en liten rolig sida där man ser hur man skulle se i olika tider. De här bilderna är tex 1984 och 1990. Jag tycker att jag är lite lik mamma på första bilden, hon såg typ ut så på deras bröllopsfoto :) Synd bara att jag bara har ett ögonbryn där, haha.


Vad säger ni, skulle jag passa att leva på den tiden? ;)


HEJSAN HOPPSAN!

Festen igår var jättekul. Det blev kanske lite mycket för min del mot slutet av kvällen, men ändå en väldigt rolig kväll :)


Ful bild på mig, men ville bara visa er mina fina lockar :)


Fast ja, de försvann ju ganska fort.. :/

Kvällens oläsliga sms:
"Tanz.np nu?"

HOS SIMME :)

Tjaba tjena hallå! Är hos Simone nu, tillsammans med Ulla och Ida. Vi ska till Filip på någon fest typ. Ska bli kul att komma ut efter vår sista första skoldag på Lundellska!

Skolan var helt okey, gick bara igenom vårt nya schema (som förövrigt är pain) och hade typ en halv lektion där vi bara snackade om vad kursen skulle innehålla. Sedan gick vi till matsalen för sista första gången (ja, jag kommer att hålla på så här väldigt länge) och åt.

Det var skönt med en mjukstart iaf, fatta skönt att börja på en fredag. Men då blir det ju destu jobbigare att börja nästa vecka igen.

Ska få mitt hår lockat nu, vi hörs senare :)

BILDER FRÅN GÅRDAGEN PÅ BJ

Ja, jag är mycklet väl medveten om att jag inte blev speciellt lyckad på någon av dem, men orkar inte bry mig.TANDSTÄLLNINGEN GONE! :D

Skulle till tandläkaren idag då. Jag förklarade för henne på en gång att en bit av min tandställning gick sönder för någon dag sen. Hon bara "Men du ska ju ta bort den idag!?" VAA!?!?  "Visste inte du det!?", hon blev typ chockad över det. Nej, det visste jag verkligen inte! Men tror ni inte att jag blev glad, haha. Och en minut senare var den borta - för alltid ^^

Kan inte sluta slicka på mina tänder, haha, så lena alltså! Och shit vad enkelt det är att borsta tänderna, och för att inte tala om när man äter - halva måltiden fastnar inte i tandställningen längre. Känns som ett mirakel, jag kan äta normalt igen!


TANDLÄKARTIDER

Det är grymt att ge en tandläkartid 7.30 till någon på de sista dagarna av sommarlovet. Jag måste ta bussen 6.45(!?), så här sover jag verkligen ut.

ATT STÄDA ELLER ATT INTE STÄDA

Jag hatar personer som ska hålla på att vara bra och duktiga hela tiden. Som nu, jag vill bara sitta och lata mig och ha det skönt, då säger min kompis att han håller på att städa. Jaha, det borde jag också tänker jag då. Sedan ser jag mig runt i rummet, oj, det borde verkligen jag också. Speciellt med tanke på att jag får besök imorgon. Men orkar jag det? Nej! Så jag sitter nog kvar inne på facebook och gör en massa fler onödiga tester. Tror ni inte att jag känner mig ganska dålig och lat nu? Jo, det gör jag.

HEMMA IGEN

Nu är jag hemma i Uppsala igen, gott folk! Båten varken sjönk, välte eller något sådant, förvånansvärt nog ;)

Helgen har varit bra, kanske skriver ett inlägg om det sen. Tänkte bara skriva en liten rad innan jag gick och lade mig.

Hade inte varit hemma i tio minuter förens Simone säger att de ska träffas. Så jag byter om och tar bussen till Carl. Jag, Simone, Ulla, Carl, Jocke och Simon spelade lite volleyboll, fotboll och basket. Sedan blev det film; Skenbart. Faktiskt väldigt rolig film, hehe.

Sitter och gäspar nu, så det är nog dags för mig att gå och krama kudden nu :) 'Natto!

DRAR NU!

Nu drar jag till Åland. Försöker övertala pappa min att han ska ta med laptopen, men det går trögt just nu. Men vi får se hur det går! ;)

Förresten, det var min sista dag på jobbet idag! Så nu är jag ledig, hur gött är inte det!? Så nu börjar äntligen mitt sommarlov! ;D

Kommer tillbaka på söndag, vi hörs då!

NEJ!!

Jag stod och väntade på min buss och tänkte att jag kan ju gå in på stationen och ta ut lite pengar då. När jag ska gå ut igen börjar det spöregna, jag suckar högt och ganska demonstrativt och ställer mig mot väggen och tänkte vänta tills det slutade regna. Då kommer en sån där telefonkontankortförsöljare(vad tusan kallar man dem!?) fram till mig, samma ställe som jag råkade ut för förra killen.

K: Hejsa..
T: Nej!
K: Va?
T: Jag vill inte ha.
K: Jo, men lyssn..
T: Nej.
K: Du har ju inget annat för dig?
T: Jag vill int..
K: Du ska ju ändå stå och vänta här på att det slutar regna, då kan jag bara säga vad det är för något.
T: Men jag vill inte ha.
K: Men lyssna bara..
T: Men..
K: Du har ju inget för dig!
T: *har ingenstans att gå, ser mig desperat omkring*
K: *börjar snacka*
T: *lyssnar knappt, unviker ögonkontakt*
K: *säger en massa saker som faktiskt är mycket bättre än Comviq kompis*
T: *vill säga ge upp, det regnar fortfarande så jag kan inte gå*
K: *fortsätter att övertyga*
T: *vill skrika GE UPP!*
K: *övertygar, övertygar*
T: *vill böna snälla låt mig vara*
K: Så, vad säger du?
T: Eeh, nej tack?
K: Va!? Varför inte!?
T: Hm, jag trivs som jag har det..?
K: Men du tjänar ju en massa!? Har du inte lyssnat?
T: *Egentligen inte* Eh, jo, men jag vill läsa om det där hemma..
K: Varför inte skaffa det nu?
T: Ehh..
K: Du tjänar ju blablabla..
T: Ehh, aa, men nej tack.
K: Va!? *går till sin kompis och snackar skit om mig* Hon ville inte ha. Hon ville inte ha!? ..

Varför kunde han inte bara ge upp när jag sade nej de första femton gångerna?

Ni kanske undrar varför jag inte tackade ja till detta fantastiska erbjudande? Jo, jag hittade ingen nackdel - och det var ju just det! Någon nackdel måste det ju finnas, så jag ville läsa om det hemma. Har suttit och googlat och googlat, men hittar typ inget om det. Plus att jag hade precis före detta möte tankat min mobil så jag ahde ingen anledning att byta just nu. Han sade dock att jag självfallet fick behålla pengarna jag har just nu på mobilen och blablabla, men jag orkar bara inte.


HALOJSAN!

Sista jobbdagen imorgon. Shit vad fort sommaren har gått egentligen, det har inte ens känts som att jag har jobbat. Eller jo, kanske lite, speciellt när man ska stiga upp på mornarna. Men jag måste nog ändå haft ett av världens bästa jobb. Borde man ta med sig en kaka eller tårta eftersom det är sista dagen? ;S

Sedan på kvällen så åker jag, mamma, pappa och Sofia till Åland. Kusin ska gifta sig, men inga barn är bjudna (och ja, jag räknas tydligen fortfarande in som barn). Men jag ska iaf följa med och vara barnvakt till Sofia på hotellet. Ni kanske undrar varför jag inte kan vara barnvakt hemma i Uppsala? Jo, det undrar jag också. Men mamma och pappa ville att jag skulle följa med, ifall något skulle hända så skulle liksom hela släkten vara lite långt borta.

Vi ska iaf försöka njuta lite av lördagen, kanske åka och bada eller något. Jag längtar inte till båtresan, har börjat bli lite rädd. Speciellt när vi ska åka mitt i natten och inte kan se någonting(!?). Sofia ska absolut inte få gå ut på däck! Nej, hon ska sitta inne hos mig medan jag ska spela bort alla mina pengar på maskinerna ^^ (Och ja, jag förväntar mig att vinna tillbaka dem och lite mer sen!).

MAMMAS STARKA MAT

Min mamma lagar så stark mat att jag är förvånad att mina smaklökar inte är förstörda än. Man tycker att jag borde ha vant mig efter 18 år, men icke då. Vi åt nyss, och det är illa när till och med potatismoset är för starkt(!?).

Johanna var på besök hemma hos oss för ett tag sedan och hon fick lite mat. Jag smakade och var tacksam för att den inte alls var stark, den smakade faktiskt ingenting. Johanna tar sin första tugga och utropar "Fy f-sen vad starkt!!!". Eh, va? Den smakade ingenting ju? Mina smaklökar har kanske blivit förstörda ändå?

Dad eats too much hot food?  Bad breath? by Hendricks_NY.


STOLTHET & FÖRDOM

Precis suttit och mysit frmaför tv:n. Såg en av mina favoritfilmer; Stolthet & Fördom. Men en av mina favoritonyttigheter till; kladdkaka.

Lika med perfekt alltså! ;)


JAG HAR SVININFLUENSAN?

Okey, jag håller typ på att bli sjuk. Så jag googlade symtomen för svininfluensan och alla symtomen stämde typ!

Yey alltså.

SISTA VECKAN

Sista veckan jag jobbar nu, gud vad skönt! Fattar ni att jag har jobbat typ hela sommaren. Men nu har jag pengar på banken iaf ^^ Vet inte om jag kanske ska köpa en minidata, har velat ha en hur länge som helst nu. Vi får se :)

Sedan är jag ledig i fyra dagar innan skolan börjar igen. Har faktiskt längtat lite, men nu känns det bara jobbigt. Vet att jag kommer bli skoltrött efter en vecka igen och att vi kommer att ha hur jobbiga ämnen och lärare som helst. Vet inte om jag föredrar att jobba eller plugga ;S Men skönt med några dagars lov iaf.

Det känns som jag har haft tre dagars helg nu. Igår så gick jag nämligen upp ganska tidigt, sov mitt på dagen och var sedan uppe ganska sent. Blev lite förvirrad av att det var flaggor på bussarna två dagar, tills jag insåg att det var ju faktiskt samma dag, haha.

Idag har jag iaf inte gjort någonting, det behövs väl sådana dagar ibland. Är iaf ordentligt utvilad tills imorgon nu, så att jag kan prestera bra sista veckan :)

Har ni haft en bra helg då?

HÄR ÄR JAG!

Har ju inte skrivit rätt svar från "tävlingen" och visat var jag var någonstans.

Jag är den stora ringen, och Johanna och Michelle de mindre.

Måste säga att jag är mycket besviken att ingen hittade mig! ;)


DAGENS SKÄMT

Jag är i chock. Jag är ledig idag och har inga planer. Vad ska jag göra? Så länge sen att jag har glömt bort hur man gör ingenting, jag som var kung på det innan. Har drabbats av en akut uttråkning, hjälp mig.Men jag kan ge er ett dagens skämt:

Varför hoppar inte blinda fallskärm?
 
- Det skrämmer ledarhundarna halvt fördärvade.


Hahaha, jag vet, sämst humor!

GÅRDAGEN

Shit vilken natt alltså. Började kanske inte så bra, men sedan när vi träffade de nya killarna i Stadsparken blev det mycket roligare. Jag vet inte vad vi gjorde egentligen, men satt typ där och träffade nytt folk, skitkul. Sedan gick jag och Ulla med några killar till Firman när Johanna hade åkt hem, där jag tror att jag blev lite för full. Men inte mitt fel om folk inte gömmer sina öl liksom!? Jag fick dock dåligt samvete och bjöd tillbaka på McDonald's (enlig säkta källor).
 
Jag övertalade Ulla att inte ta sin sista buss och sova hos mig, men sen så säger Ulla att min buss har gått. Så då träffade vi Simon lite lägligt där. Vi gick hem till honom och fick sova där. Fast jag sov ju bara ett par timmar, men till slut så fick jag äntligen med mig Ulla hem. Och då hamnade vi på Donken igen och pratade igenom gårdagen (eftersom jag inte mindes större av delen).

Nu vet jag inte ifall det väntar en favorit i repris ikväll?


Kungen, Jocke, Anders och Ulla.


Anders, Ulla och jag.UTMANING

1. Vad stör du dig mest på när du besöker en blogg för första gången?


STANDARD/TRÅKIGA DESIGNER
Designen är ju första intrycket av bloggen, och jag går tyvärr efter designen väldigt mycket. Om det är en standarddesign, eller bara en väldigt ful design, så brukar jag knappt läsa en mening i bloggen ens. Jag vet att man inte ska dömma bloggen efter utseendet, men det blir så. Om någon satsar på sin blogg så har de oftast en personlig design. Standarddesigner är oftast väldigt tråkiga som bara handlar om ingenting.


MUSIKSPELARE
Ja, ni behöver inte påminna mig om att jag själv hade musik på bloggen för inte så länge sen (i julas typ), ber verkligen om ursäkt men förstod inte hur irriterande det var då ;) Ibland så lyssnar man ju redan på musik själv, men oftast vill man läsa bloggarna i lugn och ro. Men ibland så kan man ju inte ens hitta vilken sida som spelaren är på, vilket kan vara väldigt irriterande. Och tänk bara när man sitter vid datan mitt i natten och klickar upp en blogg och så börjar det spelas musik på högsta volymen. Först blir man ju skrämd till döds, plus att man väcker hela sin familj. Nej ush!

KATASTROFAL PLACERING AV REKLAM
Många som inte riktigt förstått dig på kodandet i kodmallen, slänger in annonser huller om buller i olika storlekar, blinkningar osv utan att veta vart i bloggen dom hamnar. Det gör mig galen! Skall man ha reklam skall det vara ordning och reda bland annonserna.

MENINGSLÖSA INLÄGG
Varför måste alla skriva så värdelösa inlägg? Typ "Hej, jag hinner inte skiva nu, hej då". Vad är poängen med det!? Eller "Jag har så tråkigt nu, hej då" och "Jag har inget att skriva om men jag skriver ändå". Vem vill läsa det!? Folk vill ju läsa om saker, intressanta, roliga eller vad som helst, men bara någonting! Om man inte har något att skriva om så är det bara att låta bli att skriva!?


 

2.Vad tycker du är bra och avgörande för att du ska komma tillbaka till en blogg?


PERSONLIG TOUCH
Det ska vara en personlig blogg som inte känns som vilken som helst. Ett personligt sätt att skriva fångar mig ganska snabbt. Men ska ha ett snyggt upplägg och helst få stavfel, orkar inte läsa annars.

YTLIGHETER BLANDAT MED VIKTIGA ÄMNEN
Jag tycker om att läsa om kläder, smink, hår, tips osv men jag vill ändå att en blogg skall innehålla något annat. Kanske några stora disskutionsämnen, lite humor och lite tankar från vardagen. Jag följer ingen blogg som bara handlar om mode, det orkar jag inte med, det är bara roligt att läsa om lite då och då. Det jag läser mest är dock humorbloggar! :)

TANKE & JOBB BAKOM INLÄGGET
Jag vill att man skall känna att det liggen en tanke och en del jobb bakom inlägget och att det inte uppdateras för uppdaterandets skull (typ det jag skrev om meningslösa inlägg). Genomtänkta bilder, ramar, bildtexter osv är höjer bloggen stort!

BILDER
Som jag sade nyss är det kul med genomtänkta bilder och sådant. Det är givetsvis inget måste att ha bilder, men då måste bloggen vara intressantare i texten. Bilder gör det ofta lättare och roligare att läsa bloggen :)

Utmanar alla som vill! Skriv gärna om ni gör utmaningen :)


JUST REMEMBER


TIMBUKTU @ VAKSALA

Drog ner på stan och såg Timbuktu + Damn på Vaksala torg. Gratis inträde, några ssu eller några hade typ möte där, så de bjussade Uppsala. Det var riktigt najs alltså, skön stämning och skitbra musik.

Bilder sen?

DAGENS HOROSKOP

"När du äntligen bestämt dig, får ändrade förutsättningar dig att göra en kovändning."

Läste dagens horoskop på väg till jobbet idag, Metros horoskop stämmer alltid för mig. Anade vad det här kunde gälla, men hoppades att det inte skulle stämma. Men hade ingen aning om vad "ändrade förutsättningar" kunde vara. Men nu vet jag det.

Fan alltså.

VÄRLDENS MEST MISSLYCKADE KVÄLL EVER

Ja, så kan man kort och gott sammanfatta kvällen.

Först så skulle jag och Johanna hem till Elin och Ulla. Vi var ute på promendad och tänkte inte på tiden, så såklart blev vi försenade. När vi väl kom dit tog det inte lång tid förens vi skulle åka tillbaka till stan för att gå ut på BJ. Det är bara 18-årsgräns på onsdagar här i Uppsala, det är så sämst. Men iaf så kom vi till BJ och visade legget. "Sorry, det är 20-gräns", säger vakten. VA!? Han förklarar att alla tror att det är 18 på onsdagar och han kan inte förstå varför. Jo, dkanske för att det står på hemsidan? Alla säger det? En vakt sade det till mig för någon vecka sen!? Några anledningar bara.

Så vi gick till Orange, men där satt man bara ute, så vi gick hem ganska snabbt. Så vandrade vi bara runt på stan och försökte hitta någonstans att gå, men det finns ju inte i den här lilla skitstaden. Folk vi träffade då sade tom att det skulle vara 18 på BJ på onsdagar. Måste vara något fel på vakten!

Hamnade på Donken, suprise suprise. Sedan när jag missade på bussen satt vi bara på trottoarkanten i en timma typ och deppade. Folk måste ju tycka att vi var lite udda. Folk kollade på oss från balkongerna som om vi var djur på zoo.

Nej, fett onödig och värdelös kväll! Och inte kan vi gå ut i helgen heller, om vi inte åker till en annan stad då alltså. Men men. Ska iaf gå och sova nu så att jag kommer upp imorgon. Natto!


MORGEN :)

Jättevarmt både måndag och tisdag, och de sade att det skulle vara så hela veckan. Jag blev så glad, tänkte att då kanske vi får lite riktig sommar nu i slutet på sommarlvoet iaf, men icke sa nicke. Nu kan jag knappt se ut för att det är så dimmigt och molnigt. Småduggar gör det också :/

Men det ska inte få hålla mig nere! I eftermiddag kommer Johanna hit och vi ska ha mys. Sedan ska jag ut med Ulla och Elin på BJ. Ja, jag vet att det är onsdag och att jag ska jobba imorgon, men jag vill! ;P Ska försöka se till att det inte blir så sent, överlevde ju förra onsdagen iaf när det var fest hos Carl, plus att ikväll ska jag inte ens dricka ;)

Nu ska jag göra mig i ordning och åka till jobbet snart. På onsdagar går alla hem lite tidigare, egentligen är det möte på onsdagar, men nu på sommaren städar vi då istället. Det är skönt att det är lite kort dag, speciellt med tanke på att jag mådde dåligt igår och fick gå hem tidigt. Missade Allsång på Skansen, då jag för en gångs verkligen ville gå, för Markus Krunegård var ju där. en det blev en mysig kväll ändå :)

Lägger väl upp lite bilder från ikväll senare :) Ha en skön dag!

OTUR MED VÄDER OCH KLÄDER

Varför kan jag aldrig välja rätt kläder? Tittade ut genom fönstret när jag vaknade imorse - molnigt och såg ut som att det skulle bli ett skitväder idag. Så jag tog på mig ganska ordentligt. Sedan springer jag försenad ut till bussen, och då kollar jag på himlen, inte ett moln! Vad fan såg jag innan då? Hoppades iaf att det skulle bli sämre väder under dagen, för jag hann inte byta kläder. Men icke sa nicke, vi satt ute i den stekheta solen hela dagen, och jag tuppade nästan av. Tanterna fick ju såklart skuggan, så jag fick stå ut i den döheta solen.

Så här har det varit hela sommaren! Och när jag tar på mig lite kläder så blir dagen askall och det regnar! Varför!?

TÄVLING? ;P

Guldstjärna till den som kan hitta mig på den här bilden!


BILDER FRÅN PRIDE

Först gick vi i paraden, men mot slutet hoppade vi ut så att vi skulle kunna få se alla. Nästa år ska vi också klä ut oss! ;D Några som har tips?


Johanna och Michelle


Heting och Carola.


Mark Levengood vinkade till mig! :D Och Jonas Gardell.Alexander Bard


Skulle ta kort på killens mage, och jag tyckte väl att det var Bobby! Sedan hemma upptäckte jag att det var Blondinbella som hade fastnat på kortet också, haha.


Aids-änglar :)


Och jag tyckte att min väst hade många paljetter? ;P


HETA! Så här ska vi klä ut oss nästa år :)


Dem här var ascoola!

DAGEN EFTER

Haha, usch ja. Vaknade med huvudvärk, men mår ganska bra ändå.

Shit, vad kvällen blev ganska galen mot slutet
igår. Skämde kanske eventuellt ut mig lite, men saksamma :P Jag hatar när minns något men man vet inte om det verkligen hände eller om man drömde det. Har några såna minnen nu. Men minns det mesta klart, allt för klart, haha.

Träffade så många asgulliga och coola tjejer!

Sitter och läser alla sms som jag skickade igår. De är dock ganska oläsliga, men men. Ni kan få ett exempel här:

"Jag lek inte. Alla katedr mig betala på dömdad. Varför ska jag betala. Alla av min mat . Lad hot diag-"

Det jag försökte säga med det där sms:et var att vi satt på Donken och åt. Jag bjöd tjejerna och ändå åt de upp min mat också typ. Början och slutet av sms:et förstår jag dock inte.. :P

Någon som har fest nästa helg? :D (a)

ÖVERSÄTTNING

Vill ni ha översättning för mitt senaste blogginlägg?

Jag med!

FYLLEINLÄGG

Heej. Kah är å¨fest hos någon som är så liik Idaa!! i vår klass asså. Jennym Kka, och Jenny och kanske JKohanna villl hälsa. Jaam, alla säger att vi måste åka hem nu, men jag vill inte. Kl me  festtttl. Johanna ropar. Johanna hälosar kss och puuss.

Skicka
 
Bi måste gå nu,

Bajs

JHohanna sa

Itne bjag

Minns ine nikas bloggl..

fanÖversättning dagen efter:

Hej. Jag är på fest nu hos Matilda. Hon är så lik Ida som går i vår klass. Jenny, Nika och Johanna hälsar. Ja, alla säger att vi måste åka hem nu, men jag vill inte. Det är ju kul med fest. Johanna ropar och hälsar kiss och puss.

De säger at jag måste skicka meddelandet och måste gå nu. Johanna sade bajs, inte jag.

Nika hade en blogg som jag kämpade för att komma ihåg namnet på, men jag har glömt bort den nu. Fan.

PRIDE-PARADEN

Jag var och gick i Pride-paraden idag med Johanna och Michelle. Riktigt kul var det!

Nu är jag dock hemma. Är nydushad (det var riktigt härligt att dusha när man blivit svettig och täckt av avgaser, gick precis bakom lastbilen ett tag) och sitter och gör i ordning mig. Ska på fest snart med samma tjejer :)Lägger troligen upp bilderna från paraden imorgon :)

MORGONPIGG?

Jag jobbar ju hela sommaren, så jag får ju icke några sovmornar jag. Men då längtar man som tusan till helgerna istället. Men tror ni inte att jag vaknade halv sju imorse - och gick upp!? Varför är man alltid morgonpigg på helgerna men försover sig typ alltid hur mycket som helst när man ska någonstans!?

Men iaf så gjorde jag en liten lyxfrukost, städade köket, tvättade och nu sitter jag och rensar i min garderob.

Idag blir det Pride med Johanna och Michelle, synd bara att det är så dåligt väder. Jag var glad igår för då trodde jag att vi skulle få soligt, men som vanligt är världen emot mig.

Händer för er idag då? :)


MAN VET ATT MAN BEHÖVER STÄDA NÄR:

- ens sängkläder inte har bytts sedan 1973.
- typ allt ligger i sängen.
- typ allt ligger på golvet.
- typ allt ligger på skrivbordet.
- det står disk på lite blandade ställen.
- inga kläder hänger i garderoben.
- man har tappat bort typ allt.
- man hittar glass- och godispapper lite varstans (fast man inte ätit det på några månader).
- man har stökigare än Ulla.
- "allt ska ligga överst".

Nej, jag tänker inte ens ta ett före-kort.

RSS 2.0