RIX FM FESTIVAL

Idag så gick jag på stan med Emma och glassade lite i solen. :) Anna hade sagt imorse att Rix Fm festivalen skulle vara i Västerås och att Jason Mhratz(!!) skulle komma dit. Så självklart åkte jag, Emma och Johanna dit. Men det visade det sig att Jason inte kom, besviken, men ändå mysigt.. Satt med Annas och Elinas kompisar och myste. Minns inte vilka som var där, typ Sibel, EMD och ... RONGEDAL!! :DD Så coola de är och bra, haha! ;D Älskar dem!

Sen så vandrade vi runt lite på tivolit som var där. Jag köpte en väska, och Johanna skaffade sig en tatuering.. :) En henna dock, men ska typ skaffa en riktig liknande.. :) Assnyggt! Kunde inte ladda upp bild på den här, med kolla i bdb senare.. ;)

Sen skulle vi hinna med bussen hem. Panik, behövde kissa, de slängde ut oss från centralstatinen för att de stänge(!?!ofta en station stänger!?!) och toalett på bion fick vi inte låna, taskigt.. Det slutade med att jag hamnade i en buske i parken, lol.. XP Sen hann vi med nöd och knäppe med bussen. Åkte hem.

Fick vänta fyrtio minuter på nattbussen. Gick till Burger King och tog en BKOOL.. :)

Och nu är man hemma.. ;) Laddar upp ltie bilder, laddar nog upp fler senare eller på bdb.. :) Puss & Kram

Allt möjligt, lol

Söta ord ♥
Postat av: the Pirate Nerd

Hahahha vi tog fett många bilder XD heheh

2008-06-15 @ 21:22:48
URL: http://thepiratenerd.blogg.se/
Postat av: TESS

Haha, jaa.. ;P Laddade upp de fett många på bdb, och ändå var det inte alla..!? Haha XD

2008-06-16 @ 23:31:52
URL: http://theresewahlsten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0