DANMARK SUGER

I Danmark nu. Kan berætta från starten av dagen.


Marias pappa skjutsade oss till centralen. Upptåget till Arlanda. Sedan flyg till Danmark. Fett skabbigt flyg! Det var typ 2x3 platser bred och vøldigt avlång. Alla lapparna var typ avkløsade, till och med på toalett-upptaget-knappen. Fett skabbigt! Och væggarna var hur tunna som helst! Fick i alla fall sitta allra længst bak i planet, vid motorn! Brummade hela tiden och læt allmænt læskigt! Plus att vi inte fick något fønster. En massa turbulens i luften också! Och flygplanet vinglade en massa. Och jag som tycker att det ær obehagligt att flyga! Plus att snett framfær mig fanns det typ ett 'køk' eller något dær flygværdinnorna fixar med mat och sånt. Det var bara ett skynke før. Dær stod två stycken och råhånglade hur længe som helst! Fett skabbigt flyg! Førresten, krashade inte Norwegian før ett tag sen? :S


Kom i alla fall levande till Danmark. Skulle åka tåg till Århus. Førstod ingenting på tågstationen. Århus, eller Aarhus då, fanns inte med någonstans! Så kom det ett tåg, men vi trodde inte att det var det. Sen, precis nær tåget åker, upptæcker vi att det var det tåget!? Så vi missade det!? Bra..


Gick i alla fall upp. Fick tack och lov nya biljetter till næsta tåg, skønt! Fick lite panik dær ett tag!


Satt på tåget i fyra timmar! Har nog aldrig åkt tåg så længe! Hm, det var jobbigt. Lite missunderstånd blev det æven på tåget, heh..


Kom æntligen fram! Jan møtte oss och skjutsade oss till skolhemmet. Tænkte åh vad skønt att æntligen ha kommit fram. Men vad møttes vi av!? Værsta skabboendet! Allt ær så skabbigt hær, huset, rumen, toaletterna, mænniskorna och framfør allt maten! Ush.


Vi lagade lite mat, som dock inte kændes så fræsht. Och nu hamnade man hær. Skulle gærna vilja, men det finns inget positivt att berætta! Och vi kan knappt tro det, Maria och jag anmælde oss frivilligt till det hær! Frida blev ju øvertalad och smått tvingad, heh. Men jag och Maria var så glada nær vi fick veta att vi fick åka till Danmark. Hm, kan se tillbaka på mig sjælv och skratta åt hur ung och dum jag var. Haha.


Bara ett litet inlægg om hur dåligt Danmark ær! Hoppas att ni har det bættre! Saknar er och Uppsala! D:


Söta ord ♥
Postat av: Joahnna

Vi saknar er Danmark men hoppas att det är lite bra och att ni förstår vad dom säger:D

2008-11-12 @ 16:31:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0