ANNAS STUDENT

Bestämde igår sent på kvällen att jag skulle komma på Annas student. Hade inte tänkt att komma egentligen, var ju ändå på hennes skiva, men igår ringde hon mig och ville verkligen att jag skulle komma. Självklart gjorde jag det, hon är ju min bästis, har känt henne sen jag var typ ett, två år. Lite sur att hon inte sade det tidigare bara.

Stressigt blev det att planera resan, och nervöst. Jag är ju inte van att pendla i Stockholm och sånt ju. Först skulle jag ta Upptåget, byta till pendeln, byta till tunnelbanan, byta till tvärbanan och sedan hitta till Annas skola. Mycket byten och letande, och det är inte det jag är bäst på. Men iaf så kom jag fram otroligt nog. Stod där och undrade vart jag skulle, sms:ade med Elina som skulle komma och hämta mig, men då åker en annan bil förbi mig och vinkar. Det var Henrik (Annas pojkvän), Anton (Elinas pojkvän) och Annika (Annas vän). Hur stor är chansen att de skulle åka förbi mig där liksom, hah? Men så åkte vi till Annas skola och fick se henne springa ut.

Hann tyvärr inte köpa något till henne i och med att det blev så kort varsel, men försökte. Tänkte köpa lite studenthalsband och sånt i Uppsala innan tåget gick. Men nej, då öppnar ju affärerna kl. 10 - och tåget gick 10.13! Men sprang runt där iaf, de öppnade ltie tidigt tack och lov. Frågade om de hade studentsaker, halsband och sånt men alla sade nej och tyckte att jag var dum i huvet, i Uppsala tog alla studenten förra veckan. Så de hade inga saker kvar. Och i Stockholm hann jag inte kolla, och skulle ändå inte hitta. Men hon får en extra fin födelsedagspresent istället :P

Sedan studentmottagning i Västerås och senare tillbaka hem till Uppsala. Så jag har varit lite spridd över hela landet idag, hehe. Missade tyvärr min skolavslutning - min sista skolavslutning i och med att jag tar studenten nästa år! Lite synd, men väljer såklart min gamla bästis framför det. Men ett stort grattis till Anna som tog studenten idag! "Fy fan vad du är braa!" :)


Annika, Anton, Märta, Markus, Janus, Anna, Henrik och jag :)

Söta ord ♥
Postat av: Linda

Hej,

Har en tävling i min blogg just nu där man kan vinna en påse med valfri smak med miniskorpor om du vill vara med i den!?

http://sweetkay.blogg.se/2009/june/vinn-miniskorpa.html



Har även en utlottning av en ny bloggdesign.



Mvh Linda

2009-06-12 @ 16:28:36
URL: http://sweetkay.blogg.se/
Postat av: Pilstyrarna

Hej Tess!



Vi tycker om dina tankar angående cykelhjälm, det är bra! :) för egentligen är det väldigt bra att använda cykelhjälm, bara dumt att folk låter den ligga kvar hemma.... men men, nu är det dags för en ny fråga att svara på: Vad väljer du en vanlig dag på stan - rulltrappa eller vanlig trappa?



Kram från oss,

http://pilstyrarna.blogg.se

2009-06-12 @ 16:58:06
URL: http://pilstyrarna.blogg.se/
Postat av: Matilda Lindén

dom som har svarta mössor tillhör DGF, en grupp som anordnar alla tillställningar för studenterna. alltså, dom är inte studenter själva ;) haha

2009-06-14 @ 23:56:47
URL: http://matildaliinden.blogg.se/
Postat av: Ulla

Sv: Haha 47 år, vad stod det för motivering? Ja hellre det än fjortisen som jag blev. Fast det stämde ju rätt bra förutom att jag INTE är rädd för standup :P

2009-06-15 @ 23:44:19
URL: http://ulrikap.blogg.se/
Postat av: rolf

HA EN SKÖN TISDAG.KRAM

2009-06-16 @ 08:55:16
URL: http://www.metrobloggen.se/ernst
Postat av: zandra

fin blogg du har =)

2009-06-16 @ 13:47:13
URL: http://zanndra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0