EUROVISION SONG CONTEST

Jag stör mig på en sak i Eurovision song contest. Nej, det är inte de hemska låtarna. Det är inte de otroligt dåliga programledarna som varken talar engelska eller franska. Det är inte att både musiken och bakgrundssångarna överröstar Malena. Det är inte att vinnaren redan är bestämd. Det är inte det att varken Luuk eller Pekka Heino är röstkommentatorer i år. Det är inte det att Malena har bytt klänning och hennes nya är jätteful. - Nej, utan det är att mickarna är så himla fula! Jag menar, hur många miljoner har de inte spenderat iår, kan de liksom inte försöka skaffa någolunda fina mickar då iaf? De är otroligt långa med någon ful sak som sticker ut med färgad tejp på. Det är det enda jag sitter och kollar på, svårt att låta bli när man väl börjat, och jag stör mig så otroligt mycket på det!

Men, men, jag ska försöka bortse från det ikväll utan att bara njuta av låtarna - det finns faktiskt en hel del bra! Jag älskar Norges låt, som är favorittippad och nästan en solklar vinnare. Men det skulle dock vara så kul om någon helt oväntad vinner! Ja, egentligen skulle vem som helst utom Norge vara oväntad. Jag skulle bli överlycklig ifall någon av mina andra favoriter vann, som Bosnien & Hersegovina och Armenien.

Mina "halvfavoriter" är Litauen, Israel, Finland och Danmark. Tror nog att jag har glömt ganska många nu, men det är inte så lätt att komma ihåg alla, hehe. Och jag menar, Malena är ju en solklar favorit, kändes som att jag inte ens behövde nämna, henne, hehe. :)

Vem/vilka håller ni på ikväll?


Heja Malena!


Söta ord ♥
Postat av: MELKAN

sverige och Norge! Båda låtarna är jag verkligen fast i =)

2009-05-16 @ 21:41:26
URL: http://melkan.blogg.se/
Postat av: rolf

Godmorgon ha en skön 17maj.kram

2009-05-17 @ 07:33:55
URL: http://www.metrobloggen.se/ernst
Postat av: rolf

Godmorgon ha en skön 17maj.kram

2009-05-17 @ 07:34:13
URL: http://www.metrobloggen.se/ernst
Postat av: Carolina

Så kan det vara :) men det hela känns som det blir för mycket, i början var det två stora tävlingar och då var det verkligen specillt, nu när det är deltävling efter deltävling så blir det för mycket helt enkelt :P eller så är det jag som börjar bli gammal :P

2009-05-17 @ 10:37:23
URL: http://carolinalinnea.webblogg.se/
Postat av: Em

nytt från Smycken byem!!

Kom gärna in och titta

kram,Em

2009-05-17 @ 12:35:16
URL: http://madebyem.blogg.se/
Postat av: louise

fin blogg!! (: är det du som har tagit headerbilden?

2009-05-23 @ 23:08:09
URL: http://louisetroedsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0