HÅRMARDRÖM

Jag hade ingen bra dröm idag, allt möjligt skit hände. Men det slutade med att jag skulle klippa mig. Jag hade jättekort blondt hår, typ till axlarna, och så hade den jäkla frisören klippt en tre cm lugg på mig!? Jag liksom kämpar med att få min lugg växa ut, så jag blev förtvivlad när jag upptäckte det. Det blev liksom droppen av allt som hade hänt, så jag fick panik och började gråta och allt möjligt.

Ni har ingen aning om hur lättat jag blev när jag vaknade och upptäckte att jag hade kvar min långa lugg. Men måste gå och klippa mig snart, ser jag inte fram emot. Visserligen kan jag förhindra att hon klipper min lugg, men hon skulle nog gärna klippa av allt mitt slitna hår, så det skulle nog inte bli så mycket kvar..


Söta ord ♥
Postat av: Anonym

Hej! Snurrar runt här på mer-trafik och stannar upp här hos dej.Gillar det jag ser!

Jag har registrerat mig som buzzador på https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&refstr=nettan1961 och kan rekommendera alla att gå med =)

Att som buzzador gratis testa nya produkter och tjänster, det kan ju inte bli bättre =)

Ha det gott

2010-09-22 @ 16:54:16
URL: http://buzzadoran.blogg.se/
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

sv: Superkul att du är med i dagens blogg :) Vill även tipsa om en annan tävling jag har som avslutas på lördag där kan du vinna ett superfint halsband värde 395 kr. Kika gärna in och delata. Du behöver bara gilal en sida på fb och sen skriva i mitt inlägg att du är med och såklart vilket halsband du vill vinna :)

http://vadfanskajagheta.se/2010/september/onsdag-halsband-ifran-silverbitense.html#comment

2010-09-22 @ 17:36:17
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: Emretiril

Very useful information. Thank you!

2012-03-22 @ 13:29:58
URL: http://emretiril.blogspoo.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0